fiction Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Detwije-Would You rather be Followed By Forty Ducks For The Rest Of Your Life? Nista mi vise ne treba...post rock btw skinte!!! Quote
Vitamin K Experience Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Rekla je da ima novi SG ali da ne želi da ga podeli sa ostatkom srpsko-tajvanskog share communitija: Quote
KRANG Posted April 18, 2005 Author Report Posted April 18, 2005 skinuo sam ja upravo sg. ali ne mogu da stignem da preslušam sve što sam skinuo/dobio.. btw, šta mislite, ko je sledeći papa hehe? Quote
BodyRemover Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 you pope, ish yo birthday we gonna party like ish yo birthday Quote
solicitor Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Ne treba zaboraviti kao potencijalno zanimljiv album i biomechanical_-_the_empires_of_the_worlds-promo-2005-vic Nisam stigao da preslusam ni malo Quote
Kent Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Detwije Detwiije. Dobri Englezi. Mada su 65DaysOfStatic klasa iznad. Quote
KRANG Posted April 18, 2005 Author Report Posted April 18, 2005 hehe ja sam se navukao na ovaj For The Mathematics - The New Science a polako učim i one arapske/hebrejske/šta-god-da-su textove orphaned landa.. za koncert.. Ahavat hadasa al levavi nikshera Ve'ani betoch gola paamay tzolelim; Lu yesh reshut li a'ale ethabera Toch she'arey zion asher hem nehelalim pa onda: Vaishachet ha'aretz lifney habore, vetimla ha'aretz chamas i naravno::: Nora El Nora, ne'ezar begvura shuvi elay malki Dodi refa, nafshi nichsefa, lebeitach malchi Nora El Nora, ne'ezar begvura Nora Ashira, Lach akabira, shir mahalali Lecha etna menat chevly vegoraly Bekol zman azor el nora, geza avraham, netzer tifa'ara, Ata el hai noten torah Quote
Kent Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 dogovor je pao da ides u ambasadu i trazis zastavu... mora se nesto i spaliti na koncertu Quote
KRANG Posted April 19, 2005 Author Report Posted April 19, 2005 haha ubio bi me neko u gradu kad bi me video da idem sa izraelskom zastavom.. a u najboljem slučaju bih morao da je pojedem. Quote
solicitor Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 (edited) Biomechanical dechaci !!!!!! Novi album je po mom misljenju tvrdji od prethodnog. I ranije su bili chudesna meshavina thrasha i progresive, samo su sada jos vise pojacali thrash uticaje. NA momente zvuce kao Pantera sa Cowboys albuma .. u stvari najvise me na taj fazon podseca, ali veshto ubacuju ciste prog deonice. Mnogo varijacija vokala, veoma sadrzajno i zaniljivo. Smenjuju se skoro akusticni delovi sa zestokim przenjam ... mislim da ce album da vredi ... Shadow GAllery sam skino 10 pesama ... sad ce da vidim mogu li da slusam Edited April 19, 2005 by solicitor Quote
azal Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 hehe ja sam se navukao na ovaj For The Mathematics - The New Science A Mars Volta ti je sranje. Quote
Kent Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 cinjenica je da slice, ali i meni su matematicari dosta vise dojmljiviji jer imaju u sebi i dredga i musea Quote
Kent Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 neko je metalac i voli metal stejdz (mada se danas nesto koprca), a neko je pametan i zna sta treba da gleda. Quote
Sinstrel Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 (edited) Biomechanical dechaci !!!!!! Novi album je po mom misljenju tvrdji od prethodnog. I ranije su bili chudesna meshavina thrasha i progresive, samo su sada jos vise pojacali thrash uticaje. NA momente zvuce kao Pantera sa Cowboys albuma .. u stvari najvise me na taj fazon podseca, ali veshto ubacuju ciste prog deonice. Mnogo varijacija vokala, veoma sadrzajno i zaniljivo. Smenjuju se skoro akusticni delovi sa zestokim przenjam ... mislim da ce album da vredi ... Shadow GAllery sam skino 10 pesama ... sad ce da vidim mogu li da slusam Izasao?! Ova...j znas Soli... meni bi tako trebao ovaj album i jos po neki... @slowdiver Jbte... Edited April 19, 2005 by AzzA Quote
KRANG Posted April 19, 2005 Author Report Posted April 19, 2005 šta, oćete gadno? http://www.putfile.com/media.php?n=MadU-octopus Quote
KRANG Posted April 19, 2005 Author Report Posted April 19, 2005 (edited) btw, za sve one sa slabom vezom, u pitanju je video žene koja "porađa" oktopoda od 10 kila u kadu. boli koliko je odvratno. (u stvari, ja sam jeo nešto dok sam gledao, i morao sam da trčim u wc da ispljunem to.. zamalo da se ugušim) -- a ovaj biomechanical jednostavno jebe kevu!!!! kao da su nevermore ubacili agresivniji vokal i nakljukali se nekim opakim drogama! ------- haha, overite ovaj sajt: http://www.tr00kvlt.com/ haa.. i pogledajte sve slike redom.. ovaj lik je car! Edited April 19, 2005 by KRANG Quote
gruban Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 ovaj lik je car! U SICK BASTARD!!! E, jel' postoji ESOTERIC tema??? Quote
gruban Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 IZGLEDA DA SAM NAPRAVIO FAJRONT...... ODO Quote
Recommended Posts