KRANG Posted May 9, 2005 Author Report Posted May 9, 2005 izluđuje me ovaj neurosis divx taman skinem jedno 500 mb od 615, i sad se nešto sjebe i krene opet od nule. nikako mi ne ide ovo.. al sam zato majstor za roštilj: Quote
Ω Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ako si majstor za rostilj, sta ce ti onda taj kurac u ruci? Quote
KRANG Posted May 9, 2005 Author Report Posted May 9, 2005 (edited) to je roštiljska kobasica. -- hahaha. sad sam umirao od smeha: neki naš lik, inspirisan varg-om se napio kao zver i spalio crkvu.. još smešnije je što on živi u australiji: evo celog texta: Australia's TheAge.com.au is reporting that a devoted follower of a Scandinavian band notorious for its heavy metal anti-Christian music burnt down a majestic Moonee Ponds church in a multimillion-dollar arson attack. Novak Majstorovic had drunken visions of the 107-year-old Ascot Vale Uniting Church being responsible for society's problems with law, ethics and morality. Majstorovic, 19, admitted his passion for the band BURZUM, whose lead singer was allegedly involved in burning down numerous Norwegian churches in the 1990s, helped create a heavy metal ideological imagery based on good and evil. "It can be explained through any real meanings, you know, but using God and Satan is just like a... it's an image," he told police after his arrest. Victorian arson squad detectives treated Majstorovic as a suspect after investigations revealed his interest in BURZUM and "black metal" music and culture. Police learnt the band's lead singer Varg Vikernes, now in jail for murder, was commonly referred to as a Satanist, but was regarded more as deeply anti-Christian and anti-Semitic. Majstorovic on Wednesday (May 4) appeared in the Melbourne Magistrates Court to plead guilty to arson and burglary from the fire in Maribyrnong Road, Moonee Ponds, on August 29, 2004. His lawyer Shannon Dellamarta said the damage was valued at more than $3 million. In a summary tendered to the court, the church, widely used by its local community, was described as majestic and ornate. Its irreplaceable pipe organ and historic records were destroyed in the fire. Majstorovic, who had drunk half a bottle of bourbon, had earlier left a party, telling guests he was going to burn the church. After entering, he lit Bibles, scrap paper, books and flags near the pulpit and left. Asked days later by Detective Sergeant Andrew Kerr if he considered the elderly who had cried over the church or what it had stood for, Majstorovic replied: "It was what it stood for, but it's... it's just an object, you know. It's just a building. Faith lies with the individual." Pressed by Sergeant Kerr about it being sacred and a "heart and soul of things", he said that the church "doesn't like people to cling to any sort of idols here on earth". Majstorovic said that because he was drunk and near a church he thought he would act on an ideological belief the church was responsible for society's problems. "A lot of the concepts of my ideologies and stuff would, sort of, stem from heavy metal, from the imagery of heavy metal, from the metaphors that heavy metal uses with the, like, Christian sort of metaphors of good and evil and such," he said. Magistrate Lisa Hannan bailed Majstorovic, of Hoppers Crossing, to appear in the County Court on August 23. Edited May 9, 2005 by KRANG Quote
fiction Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Stara je to vijest, bilo je na blabbermouth prije 4-5 dana...Gitarista Gorgorotha je u zatvoru zbog onog silovanja od prije neki mjesec, malo je nesto dobio. To su novosti... Jesam li ja jedini odusevljen novim SOAD-om?Peta(radio/video) je vrh,metal sa reggae, polka uticajima i pop aranzmanom Inache nabavio se i novi Subterranean M. Najmanje je metal ali otom potom... Quote
fiction Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 odakle ti s.m.?? Uradio sam interview sa Lilitu za BV sto treba da izadje...I sad mi salju promose Quote
KRANG Posted May 9, 2005 Author Report Posted May 9, 2005 znači, moraću da čekam da mi se smiluje neko od ovih BV-ovaca ovde a baš sam pomislio da se našao na netu.. ------- evo za indie ljubitelje nešto baš, baš dobro: Architecture in Helsinki: In Case We Die jutros sam skinuo ovo, i preslušavam ga 3ći put već.. odlično je, pitchfork: 8.8 hahaah tj, evo vam recenzija::: http://www.pitchforkmedia.com/record-revie...se-we-die.shtml s tim što je meni još bolji album nego ovom recenzentu Quote
Out Of Time Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ako se tebi svidja AinHelsinki ja otkinem sebi ushi sa papagajkama... Quote
KRANG Posted May 9, 2005 Author Report Posted May 9, 2005 što? baš mi se sviđa.. nekad zvuči kao dečija muzika, ali je prilično zajebano. imam samo ovaj zadnji album (2005). ajde, nemoj da otkidaš uši, nego mi daj subterranean masq. i reci jel valja? Quote
Fiery Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 (edited) izluđuje me ovaj neurosis divx Sta je na DivX-u? Oni spotovi za A Sun that Never Sets ili nesto potpuno novo i drugacije? Edited May 9, 2005 by Fiery Quote
Kent Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Architecture in Helsinki: In Case We Die australijanci bas stancuju albume, buduci da je fingers crossed izasao u maju prosle godine i on je dosta dobar... onako raindeersectionovski krang, uskoro necu ni morati da ti dajem predloge, znas i sam unapred sta valja Quote
Kent Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Za vas sto kopate po indijani, evo par novijih predloga, vama je to 10 minuta posla, a ovi albumi, barem u mojoj knjizi, dosta vrede... Colleen - The Golden Morning Breaks, post-folk-rock, krhka efterklangovska dopuna na samoj granici svesti... jednostavno predivno, za ne propustiti i ne izostaviti sa svih lista... July Skies - The English Cold, ratni nostalgicari u deskripciji melanholije na Alaska nacin Larsen - Play, neko rece da su Giardini Di Miro najbolji italijanski post-rock? Brat blizanac Labradfordovog Mi Media Naranja. Lorna - Static Patterns And Souvenirs, efektan dream pop Slowdive, Mojave3, Low, The Great Depression skole, clanovi Coastela, briljantno. Julian Fane - Special Forces, elektronski prikaz Mogwai/Sigur Rosovskog senzibiliteta. Lepota. Marsen Jules - Herbstlaub, Fenneszov nemacki saborac u stvaranju emotivne lepote etericnim ambijentalnim pasazima sa malo tradiconalnih instrumenata i puno buke. Ima jos puno, ovo je najucestalije u mom winampu trenutno. Quote
Baal Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 http://www.deadflagblues.net/english/bootlegs.htm Bootlezi GY!BE.. Quote
Simadin Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Stara je to vijest, bilo je na blabbermouth prije 4-5 dana...Gitarista Gorgorotha je u zatvoru zbog onog silovanja od prije neki mjesec, malo je nesto dobio. To su novosti... Jesam li ja jedini odusevljen novim SOAD-om?Peta(radio/video) je vrh,metal sa reggae, polka uticajima i pop aranzmanom Inache nabavio se i novi Subterranean M. Najmanje je metal ali otom potom... Ja treba za dan dva da imam SOAD, pa cu ondaK da prokomentarisem Quote
KRANG Posted May 10, 2005 Author Report Posted May 10, 2005 http://www.deadflagblues.net/english/bootlegs.htm Bootlezi GY!BE.. a, da, tu je čuvena pesma "albanian" šteta sam što linkovi ne rade.. njihovi bultleti vrede --------- @kent: e, ovih nekoliko albuma ću da ti pokupim. ------- onda; regarding SOAD: meni je album sranje.. ni jedan refren im nije orginalan.. tj, svaka pesma je po sledećem receptu: pevač šiba neke njihove tipične brzalice, i onda id neki ukradeni pop refren, pa opet iznova.. prilično plitko. -- i na kraju: ISIS bre!!! još 7 dana.. jeste se dogovorili već jednom ko i kako ide? Quote
KRANG Posted May 10, 2005 Author Report Posted May 10, 2005 (edited) a mogao sam da postujem i par zanimljivih vesti : *Andy Winter (Winds, Age of Silence) solo project !! Andy Winter - Shades of Light Through Black and White Release Date: May 3rd Limited release to 1,000 units. Worldwide exclusive. Mail-order only. ovo bi trebalo da bude zanimljivo. sad tržim gde ima da se skine. a pored toga, andy sprema nešto novo i spektakularno::: da ga citiram It seems like news travels fast these days, and in response to some recent inquiries I am posting this to settle any rumors... What I previously said about not having any guests participating on Winds is still the case. This has not changed. I am however talking to several musicians regarding an upcoming project that has been in the works for the last 5 years, and this is what some of you might have heard about. Who the involved parties are is not something I can reveal at this time, as nothing has been confirmed yet, but there are talks... let's put it that way, both as far as participating members and record labels are concerned. All I can say about this new project for now is that it would become the largest gathering of (in my opinion) the most talented musicians ever to be featured on one record. Regards, Andy Winter * ULVER - It Is Not Sound VIDEO za PRVI spot koji je bend radio.. (limbo central nije oficijalni spot) e sad, za ovo kažu da je profi spot, i da vredi. za one koji se u to razumeju, režirao ga je Kenneth Anger, kažu ljudi da je neka velika faca, ja nemam pojma, samo prenosim vest. 55 MB za one sa bržom vezom, ništa posebno veliko. meni se sada polako skida (skinuće se za jedno 20 min, pa ću da dam komentar), zajedno sa novim subterranean masquerade-om.. (za sada sam čuo "no place like home" i "six strings..." vrh!!!!!!!) a da, link za ulver spot: http://media.theendrecords.com/Ulver_ItIsNotSound_55mb.MOV edit: e kad sam kod ulvera, limited edition BLOOD INSIDE-a treba uskoro da se pojavi. imaće dodatnog materijala.. Edited May 10, 2005 by KRANG Quote
BodyRemover Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 dobijam od caleta dva ceka koje sam posle nedelju dana jedva izmolio. ajmo se dogovoriti sad kad imam novca... bus, voz, kombi, meni je svejedno (voz najbolje, ne staje u indjiji ali izgleda staje u pazovi do koje ima 10- min voznje). ja cu iscimati organizatora da nam ostavi sa strane "toliko i toliko" karata da ne bude brige sto se toga tice i bog ce da bude! poz Quote
KRANG Posted May 10, 2005 Author Report Posted May 10, 2005 i meni je potpuno sve jedno. to za kombi, pitaj peru, njegova je ideja bila.. ja ne znam nikoga ko iznajmljuje to. možda on zna. nije bitno. a železičku nema šanse da dobijem.. evo 4 telefona: 011 /// 645-822, 636-493, 629-400, 641-488 svi auzeti non stop. ne znam cenu voza, a tako me jebeno mrzi da idem sada tamo da pitam. i ajde da vidimo već jednom ko ide, zbog karata.. na mene računajte u svakoj kombinaciji.. --------------- eh, ovaj ulver spot je u stvari ono što se nalazi na slikama. izgleda kao crtani film.. verovatno najbolji spot koji sam ikada odgledao. najčudniji svakako. gospode bože! ne mogu da prestanem da ga gledam Quote
Kent Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 bad news, folks... danilo mi je upravo poslao sms da su i voz i bus oko 3000 plus mora da se pokaze 80 evra na granici. to je vec debelo skupo. Quote
Kent Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 krang: http://www.allmovie.com/cg/avg.dll?p=avg&sql=2:79721~C Quote
KRANG Posted May 10, 2005 Author Report Posted May 10, 2005 (edited) haha.. i meni je sad poslao. znači, najbolje bi bilo da pod hitno nađemo nekoga da nas preveze.. ako bi nas bilo npr. 7-8, onda bi nas sigurno neko vozio da damo po hiljadu dinara.. samo treba naći nekoga sa kombijem. u krajnjem slučaju, ja ću ići čak i za 3000, i don't give a fuck. a 80 evra minimum ću sigurno u svakom slučaju nositi sa sobom. EDIT::: krang: http://www.allmovie.com/cg/avg.dll?p=avg&sql=2:79721~C haha, eto, ipak jeste faca.. jbt lik ima ladno 120 godina e, spot je tako genijalan.... Edited May 10, 2005 by KRANG Quote
fiction Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 --------------- eh, ovaj ulver spot je u stvari ono što se nalazi na slikama. izgleda kao crtani film.. verovatno najbolji spot koji sam ikada odgledao. najčudniji svakako. gospode bože! ne mogu da prestanem da ga gledam Ako ti je taj najbolji, onda definitvno nisi gledao ovaj: http://www.theamberlight.de/09_media/divx_...ew_atlantis.avi Inace ovaj Amber Light bi svi progressivci trebali provjeriti.Vrlo originalan prog rock band, isli na turneju sa RPWL... Quote
Agarth Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 haha.. i meni je sad poslao. znači, najbolje bi bilo da pod hitno nađemo nekoga da nas preveze.. ako bi nas bilo npr. 7-8, onda bi nas sigurno neko vozio da damo po hiljadu dinara.. samo treba naći nekoga sa kombijem. u krajnjem slučaju, ja ću ići čak i za 3000, i don't give a fuck. a 80 evra minimum ću sigurno u svakom slučaju nositi sa sobom. EDIT::: haha, eto, ipak jeste faca.. jbt lik ima ladno 120 godina e, spot je tako genijalan.... Ovaj... Ne znam koliko je baš pametno ići sad u Zagreb sa BG tablicama. Ipak, malo je frka. Quote
KRANG Posted May 11, 2005 Author Report Posted May 11, 2005 ma daj, šta ti je? dnevno tu granicu pređe na stotine vozila, i nikom se ništa nije desilo.. mislm da je totalno ok u slučaju da uopšte nađemo nekoga ko će da vozi. Quote
KRANG Posted May 11, 2005 Author Report Posted May 11, 2005 (edited) novi dm: deeds of flesh - crown of souls i incantation koji izlazi 27.jula! i melodeath-a malo: Blind Stare-Symphony Of Delusion Deadlock_-_Earth.Revolt 4 albuma skinuta za sat vremena ha!! Edited May 11, 2005 by KRANG Quote
Recommended Posts