Kent Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 eh, krang, nisu se svi pronasli u ovom zivotu kao ti mada, sa tom kosicom vise licis na ribu od njega krangarepa Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 (edited) overite moje zlodelo: http://www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=197053 edit: naravno, vidiš i sam da jeste. ali fino izgleda. haha Edited May 31, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 E, opaka je fora!! Krang, pevacica Picastra, Liz Hysen, ladno je gluva od rodjenja!! Jbt, najezio sam se kad sam saznao... Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 pevacica Picastra, Liz Hysen, ladno je gluva od rodjenja kapiraš li ti da je to nemoguće?? kako onda prati melodiju? devojka zvuči perfektno! -------- btw, ovog striboga ima da banuju 100%. tako mu i treba kad koristi moje slike Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 hmm, jedino ako prvo ona peva, pa onda oni posle sviraju po njenoj melodiji.. ali opet mi je neverovatno da neko ko je gluv od rođenja peva tako melodično. znam neke ljude koji su gluvi od rođenja i jedva sastave razumljivu rečenicu. ma nema šanse Quote
Fiery Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 E dobro je, ne idemo vozom. Jel neko slušao Amatory, ruski NWOTM bend (iam samo jedan spot)? Mnogo mi se sviđa melodičnost ruskog - još upakovana u malo moderniji saund. Samo mnogo ruzno repuju Quote
Fiery Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 to je super vest, valjda ce sada da bude vise ljudi nego sto bejase u domu pre par meseci Ma nije ni to bilo tako strasno. Bedak je sto ExitFest.org kaze 8.7., a Siddharta.net kaze 10.7. Uz to mail od drugih: Until further notice the date announced on our web page (10th July) is correct. If this changes, we will replace it with a new one immediately. Kind regards, Siddharta Quote
fiction Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 http://krang.has-a-small-penis.com sokantno Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 primitivno.. to "krang" si ti napisao, može i ovako: http://therapsid.has-a-small-penis.com Quote
marcoman Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 overite moje zlodelo: http://www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=197053 Kralju, kralju, kralju Quote
fiction Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 primitivno.. to "krang" si ti napisao, može i ovako: http://therapsid.has-a-small-penis.com pa da ali isto je Quote
Kent Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 hmm, jedino ako prvo ona peva, pa onda oni posle sviraju po njenoj melodiji.. ali opet mi je neverovatno da neko ko je gluv od rođenja peva tako melodično. znam neke ljude koji su gluvi od rođenja i jedva sastave razumljivu rečenicu. ma nema šanse razmisljao sam o tome... i raspitao se malo... moze ona da razvije melodiju u sebi, nije to problem... problem je da je manifestuje... a za to joj pomazu drugi... sve dok ne nauci jedanput, posle radi po defaultu... Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 a ovo... prave vrednosti za decu od 25 godina: Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 razmisljao sam o tome... i raspitao se malo... moze ona da razvije melodiju u sebi, nije to problem... problem je da je manifestuje... a za to joj pomazu drugi... sve dok ne nauci jedanput, posle radi po defaultu... čudno.. sada slušanje ovog (i onako fenomenalnog) albuma dobija novu dimenziju. svaka joj čast Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 (edited) ko me bre provalio? boli me q edit: aaaaaaaa, vidi stvarno.. ovi na ultimatemetal forumu.. lepo sam ih provozao u svakom slučaju. --- jel to izašao novi khanate??? capture & release. šta je to? Edited May 31, 2005 by KRANG Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 oooooooooooooo ppppppp eeeeeeee tttttttt hhhhhhhhhhh haha pazite ovo.. miševi: "The combination of a strong label and our best album so far is quite lethal!" states OPETH singer and guitarist Mikael Åkerfeldt. "I think all of us subconsciously had our minds set from the very beginning about signing to Roadrunner," says Åkerfeldt. "For us it's probably our biggest career move since we started. Roadrunner is/was the home of many of our favorite metal artists of all time." He adds, "As I’m writing this I am in the studio and we're recording the new album I know that this album is going to really KILL! It's sounding incredible already, and we're nowhere near finished." Quote
Baal Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Hey Stribog, I think there's a problem with the pics !!!! Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 ovaj je toliko retardiran da bi na njegov auto komotno mogla da se stavi nalepnica za hendikepirane. Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 (edited) -Krang, why did you do that? +Because I enjoy seeing both people AND animals suffer, and YOU, my friends, are both. bwahahaha EDIT::: i da, khanate ima novo izdanje: capture & release. sad ga slušam.. makar je slušljivije od prethodnih.. nije toliko teško za stomak. Edited May 31, 2005 by KRANG Quote
Recommended Posts