Jump to content

Recommended Posts

Posted

E, opaka je fora!! icon_rockdevil.gif

Krang, pevacica Picastra, Liz Hysen, ladno je gluva od rodjenja!! Jbt, najezio sam se kad sam saznao...

Posted

pevacica Picastra, Liz Hysen, ladno je gluva od rodjenja

kapiraš li ti da je to nemoguće??

kako onda prati melodiju?

devojka zvuči perfektno!

icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

--------

btw, ovog striboga ima da banuju 100%. tako mu i treba kad koristi moje slike icon_twisted.gif

Posted

hmm, jedino ako prvo ona peva, pa onda oni posle sviraju po njenoj melodiji.. ali opet mi je neverovatno da neko ko je gluv od rođenja peva tako melodično.

znam neke ljude koji su gluvi od rođenja i jedva sastave razumljivu rečenicu.

ma nema šanse

Posted
E dobro je, ne idemo vozom.

Jel neko slušao Amatory, ruski NWOTM bend (iam samo jedan spot)? Mnogo mi se sviđa melodičnost ruskog - još upakovana u malo moderniji saund.

Samo mnogo ruzno repuju icon_smile.gif

Posted
to je super vest, valjda ce sada da bude vise ljudi nego sto bejase u domu pre par meseci icon_smile.gif

Ma nije ni to bilo tako strasno.

Bedak je sto ExitFest.org kaze 8.7., a Siddharta.net kaze 10.7.

Uz to mail od drugih:

Until further notice the date announced on our web page (10th July) is

correct. If this changes, we will replace it with a new one immediately.

Kind regards,

Siddharta

Posted
hmm, jedino ako prvo ona peva, pa onda oni posle sviraju po njenoj melodiji.. ali opet mi je neverovatno da neko ko je gluv od rođenja peva tako melodično.

znam neke ljude koji su gluvi od rođenja i jedva sastave razumljivu rečenicu.

ma nema šanse

razmisljao sam o tome... i raspitao se malo... moze ona da razvije melodiju u sebi, nije to problem... problem je da je manifestuje... a za to joj pomazu drugi... sve dok ne nauci jedanput, posle radi po defaultu...

Posted
razmisljao sam o tome... i raspitao se malo... moze ona da razvije melodiju u sebi, nije to problem... problem je da je manifestuje... a za to joj pomazu drugi... sve dok ne nauci jedanput, posle radi po defaultu...

čudno.. sada slušanje ovog (i onako fenomenalnog) albuma dobija novu dimenziju. 233.gif

svaka joj čast

Posted (edited)

ko me bre provalio?

boli me q

laugh.gif

edit: aaaaaaaa, vidi stvarno.. ovi na ultimatemetal forumu.. lepo sam ih provozao u svakom slučaju.

---

jel to izašao novi khanate???

capture & release.

šta je to?

Edited by KRANG
Posted

oooooooooooooo ppppppp eeeeeeee tttttttt hhhhhhhhhhh

haha

pazite ovo.. miševi:

"The combination of a strong label and our best album so far is quite lethal!" states OPETH singer and guitarist Mikael Åkerfeldt.

"I think all of us subconsciously had our minds set from the very beginning about signing to Roadrunner," says Åkerfeldt. "For us it's probably our biggest career move since we started. Roadrunner is/was the home of many of our favorite metal artists of all time." He adds, "As I’m writing this I am in the studio and we're recording the new album I know that this album is going to really KILL! It's sounding incredible already, and we're nowhere near finished."

Posted (edited)

-Krang, why did you do that?

+Because I enjoy seeing both people AND animals suffer, and YOU, my friends, are both. bwahahaha

EDIT:::

i da, khanate ima novo izdanje:

capture & release.

sad ga slušam.. makar je slušljivije od prethodnih.. nije toliko teško za stomak.

user posted image

Edited by KRANG