Buddha Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 sokantno!!! resurrection i azal su vidjeni (i snimljeni) u nekim opscenim radnjama u subotu navece u pasterovoj ulici! ovo nudi takve dokaze. BEFORE: AFTER: Quote
KRANG Posted June 7, 2005 Author Report Posted June 7, 2005 (edited) ovu prvu mogu od sada da koristim umesto lemonparty @slo-d: ovaj coil mi se mnogo svideo. odličan soundtrack za igranje elastomanie.. prečica do nervnog rastrojstva.. Edited June 7, 2005 by KRANG Quote
ajsha69 Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 hahahahah.... slo_, one dve slike su lude... hahah... (trenutno se glasno smejem!!!)... ..... hahah... svaki jebeni detalj je savršen.... taman da su namenski radili sešn, ne bi se izdvojile dve ovako dobre... ...laza zanosan (po obichaju), a resurrection osvaja... Quote
Buddha Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 (edited) hahaaha lemonparty totalno! znao sam da ce ti se coil dopasti, samo ti meni veruj elastomanija.. haaa jbte pazi poludeces od toga.. trebalo bi da napravimo jedno avangardno takmicenje u elastomaniji.. ili da probamo da se umrezimo svi haha edit: @outoftime: svidja mi se novi minusthe bear.. totalno je dobar @angelofdesire: super je novi coldplay @krang aka frenky: super je novi coldplay, hvala+kiss za tebe @ajsha: pricala mi tvojs seka juce u svedskoj ambasadi kako si se izodusevljavala meshuggom hahaha Edited June 7, 2005 by slowdiver Quote
ajsha69 Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 @ajsha: pricala mi tvojs seka juce u svedskoj ambasadi kako si se izodusevljavala meshuggom hahaha hahah, da!... i vishe nego shto mogu da iskažem.... ...a meni seka danas prichala kako genijalno imitirash shvedskog ambasadora dok pripit, u tripu da ne razumete shvedski, juri za vama i viche: ''Stop them, stop them!!'' Quote
Buddha Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 haha, pa hteo da nam svima podeli shvedske sholje chova haha.. Quote
Andromeda Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 @ slowdiver's images: strasno, true gayness je u zraku steta sto nema nekog smajlica koji pisa po podu i trga se Quote
ajsha69 Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 haha, pa hteo da nam svima podeli shvedske sholje chova haha.. hahah.... a vidim i neke priveske ste dobili... + na piru sa Svilanovićem (?).... nije šala... Quote
Andromeda Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 e da mi je znati sto se dogadjalo u donjem dijelu fotki Quote
ResurrectioN Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 (edited) Zabrinjavajuce je sto se ja ne secam ni gornjeg dela fotki Edited June 8, 2005 by ResurrectioN Quote
fiction Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 odvratno to ti je avantguarde, shvatices jednog dana... Quote
Andromeda Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 (edited) to ti je avantguarde, shvatices jednog dana... a meni su oci ispale Edited June 8, 2005 by Andromeda Quote
amy_mccoy Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 to ti je avantguarde, shvatices jednog dana... ne..to je Nikica koji je isplazio jezik ka Lazi necu to nikad shvatiti Quote
KRANG Posted June 8, 2005 Author Report Posted June 8, 2005 (edited) hmm, ja sam tek sad provalio da na novom subterranean masquerade peva i kobi iz orphaned landa. edit: a provailo sam takođe da se elastomania može igrati u multiplejeru!! 2 igrača! haha Edited June 8, 2005 by KRANG Quote
Buddha Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 do jaja za elastomaniju! trebalo bi da kontaktiramo tvorca igrice da napravi za 5-6 igraca nego.. upravo sam odgledao Grad Izgubljene Dece pa 28 Days Later jedne za drugim.. Grad nije los, onako istripovan.. jasno mi je sto se Agarthu toliko svideo ..a 28 Days me oduvao kad je krenula East Hastings od GYBE!.. odlican film, ima dobru poruku ideju scenario kameru, ponekad je malo sladunjavo, ali drzi paznju do kraja. jedan od boljih ozbiljnijih filmova definitivno koje sam u skorije vreme odgledao.. Quote
Fiery Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 ELASTOMANIA Ko bi rekao da jos neko zna za to. Imate full verziju il' se patite sa shareware? Kakva su kome vremena? Quote
KRANG Posted June 8, 2005 Author Report Posted June 8, 2005 odakle da skinem full verziju? daj link Quote
marcoman Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 ja sam negde nasao full verziju ili je to bio neki crack ne secam se vise nisam bas daleko dogurao, suvise mi bilo tesko ali elastomania u multiju Quote
fiction Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 hmm, ja sam tek sad provalio da na novom subterranean masquerade peva i kobi iz orphaned landa. Pjeva na No Place Like Home...Pise u bookletu Quote
Out Of Time Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 svaka recenzija za novi Avenged Sevenfold pise da je cist euro power...kao da je novi album sonate. ufff jedva cekam da cimer skine. Quote
azal Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 ufff novi secret sphere kida!! jes' jeftino! italijan pederisan par excellance. Quote
Recommended Posts