KRANG Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 a ja sam skinuo kayo dot. e, ovo je albumčina. Quote
marcoman Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) Jeste li gledali sinoc mec Sharapova - Mauresmo ? Jadna sarapova srce mi se slamalo dok sam gledao kako se muci sa mudatom morezmo prvi set vodila sa 5:2 a izgubila sa 7:6, u drugom gubila sa 5:2 i izgubila sa 6:3 na pola drugog je pocela da place jadnica totalni ocaj... place i igra finale pirs - morezmo :aukurac: Edited November 13, 2005 by marcoman Quote
fiction Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) Tu se navija za Pirsovu,ja kad sam poceo gledati tenis ona je bila sto je sharapova danas.Prva ljepotica u tenisu.Dobra je i sad a i igra dobro... Novi kayo dot, samo ga odabrani imaju na slsk bice valjda do veceras Edited November 13, 2005 by Therapsid Quote
gruban Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) Lazzz, jel' radiator jos u zivotu?!? Edited November 13, 2005 by jigsaw Quote
Buddha Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 a ja sam skinuo kayo dot. e, ovo je albumčina. skinuo sam toby drivera celog menjamo se - ti meni kayo a ja tebi tobyja Quote
KRANG Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 odlično.. ovih dana se pojavi na mojim vratima sa diskom!! Quote
KRANG Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 (edited) .. i padni mi u zagrljaj.. kayo dot novi je najbolji album godine (2006) za sada. ha! opak album. --- nine horses - snow borne sorrow sylvian car. i sa ovim sam oduševljen.. textovi su prepametno napisani, muzika predivna.. -> remek delo. kad bih ja pravio muziku, ovo bih svirao.. Edited November 13, 2005 by KRANG Quote
fiction Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 http://thepiratebay.org/details.php?id=3408739 System of a down novi, opet top 10!!! Mogu svako pola godine izbaciti album i da bude bolji od svakog Opetha... Quote
KRANG Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 haha.. system of a down je smešan bend. skinuo sam i hypnotize jutros.. banalnost u muzičkoj formi.. Quote
Buddha Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 nine horses - snow borne sorrow sylvian car. i sa ovim sam oduševljen.. i to imam ali nisam jos slusao Quote
The Watchtower Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 evo neke preporuke: day in, day out - the world is a dangerous and uncertain place... (ep) -post-rock iz francuske. 2 gitare, klavir, i semplovi. vrh. general lee - the sinister menace (ep) -doomcore a la envy & col. bruka!!! btw, ep-ovi su malo stariji, al` vredi nabaviti (ako vec nemate). Quote
BodyRemover Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 ja sam se veceras po prvi put malo vise zajebevao s google earth. keva je! gledao sam sibirske reke (nadam se) prepune stuka Quote
KRANG Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 (edited) sećam se sibirskih reka punih štuka kad sam išao u vladivostok na ns festival vozom sa ekipom iz mracnij trona i nekim moldavskim kurvama koje smo jebali kao nikad dok nije došla policija jer smo se toliko napili grokhassa da smo polupali pola vagona. a da, sad mi pade na pamet kako sam uništio 8 tenkova, btw. Edited November 13, 2005 by KRANG Quote
BodyRemover Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) njemackih tenkova, jurij? Edited November 13, 2005 by BodyRemover Quote
KRANG Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 ali sam preživeo.. svaki put! Quote
KRANG Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 krvava im zemlja bila, muslimanska! dobili su šta su tražili Quote
fiction Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Tumulus kvlt faca im se rita rita ima se faca jbt Quote
KRANG Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 navodno (according to kent) grokhas je piće koje se pravi od piva, rakije i krvi kurjaka.. nije isključeno da on sere u vezi toga. Quote
Buddha Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 jbt dokoni2 je stvarno lood. tak sad nesto gledam hard i vidim da je danas skinuo i novi kayo dot. sad cu da ga pustim. ili da cekam z-lu i svece? nego btw.. ovaj toby je totalno nocna mjuza. da li ste nekada razmisljali da mozete da podelite sve bendove i svu mjuzu na nocnu i dnevnu (ili na onu koja moze da ide u obe varijante)? evo mozemo da napravimo malu diskusiju. npr. toby je definitivno nocna mjuza. a khanate bih stavio u dnevnu. osim ako neces da ti dodje murija ili hitna zato sto komsije misle da nisi normalan. cave in.. dnevna. radiohead.. pre svega nocna.. preko dana bi bilo suvise depresivno. itd. pricam gluposti aj zdravo Quote
KRANG Posted November 14, 2005 Author Report Posted November 14, 2005 nabavio si kayo dot? šta ja sad da radim za tobija? šta znam to.. dnevna-noćna.. meni je sve jedno, tj, ne zavisi mi to od doba dana, nego od raspoloženja. ali obično preko dana slušam nekakav metal.. noću nekakvu eklektiku. btw, link za minus the bear spot koji sam sad skinuo i koji je mnogo dobar, mada je slaba kompresija: http://minusthebear.com/Video/The_Game_Needed_Me_Hi.wmv stvarno su carevi. a evo ga link i za oceansize spot, koji sam takođe skinuo, ali vi nećete moći ako nemate neki program koji downloaduje streaming mediju.. ali ga možete gledati online svakako: http://www.cissme.com/bgroup/rm/beggars/oc...d235-02_rvh.ram i za kraj (a svi znamo da nije kraj): kayo dot mi ne da mira trenutno. Quote
Vitamin K Experience Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Kranže care, Kranže care!! Toliko sam jurio ovaj Oceansize spot! Zaslužuješ bre bre bre pohvalu! Quote
Recommended Posts