KRANG Posted December 19, 2005 Author Report Posted December 19, 2005 btw. setlista: ghost of perdition when white cluster closure bleak grand conjuration under the weeping moon baying of the hounds a fair judgement bis deliverance -- jebem mu mater.. kaže slowidiver da je bilo do jaja.............................. u kurac.. nekad je bolje živeti u neznanju Quote
Guest حسين Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Da, ona poslednja fotka u snegu je skroz metal. Quote
Buddha Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 btw. setlista: ghost of perdition when white cluster closure bleak grand conjuration under the weeping moon baying of the hounds a fair judgement bis deliverance -- jebem mu mater.. kaže slowidiver da je bilo do jaja.............................. u kurac.. nekad je bolje živeti u neznanju ebiga druze. znao sam da ces postovati setlistu mozda ce te utesiti to sto nije mogao da se kupi novi opeth nigde.. ni u radnjama u gradu (sve madjari pokupovali), ni pred konc. na svirci bilo 3000 ljudi jbt! svaka im cast. Quote
Kent Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 si nasao one prodavnice koje sam ti objasnjavao!? Quote
Buddha Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 nasao sam samo onaj cd pince, i uopste nisam odusevljen. vise od pola radnje su polovni diskovi, a ovo sto ima od novijih aktuelnijih samo su mi par izdanja od anatheme opeth i katatonije zapale za oko. last fair deal za 10 evra npr. ali nista posebno. ona radnja kod deak tera je jako fino opremljena, nasao sam the eye of every storm tamo. mastodon novi i ta relapse izdanja. kupio bih catch 33 da sinoc poslednju kintu nisam dao na burst novi. do one radnje u budimu nisam imao kad da odem. u headbanger-u guzva, ne mozes da zamislis. ljudi napolju stoje po onoj hladnoci, cekaju na red. cekao sam 20 minuta da dodjem na red. kupijo neurosis & jarboe nigde nisam nasao ni khanate ni oceansize u headbanger-u od isisa ima samo oceanic btw. Quote
KRANG Posted December 19, 2005 Author Report Posted December 19, 2005 što se tiče mačke, jednostavno joj se stanje ne menja. ostala je ista, i nema potrebe da je slikam. dobićete sutra close-up sliku. ne mogu da verujem da je niko ne sklanja već drugu nedelju. i dobro se drži posle 2 nedelje.. -- jel ineresuje nekog BILO KOJE tzadik izdanje u mp3 formatu? pošto imam pristup celom tzadik katalogu.. -- slo-d, nemaš pojma kako ti zavidim.. onu svirku na szigetu su pošteno odradili, ali je ipak bila odrađivanje.. strašno mi žao što ovo nisam gledao. jesi slikao? Quote
Buddha Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 (edited) jesam, uspeo sam da se malo vise probijem napred, izmedju regularnog dela i bisa. mnogo ljudi bilo, 3000 jbt! ima slika kad se mike mirise ispod pazuha, i kaze "sorry ladies" i dve-tri kad sviraju deliverance. postavicu za koji dan, slike su na devojcicinom aparatu. edit: e da, na petefiju 2.marta sviraju testament, anathema, nevermore, charon i jos dva benda valjda, ne mogu da se setim sad ko. edit2: izvinuo se mike sto su na szigetu svirali samo 50 minuta, jer im je tour manager tada rekao da samo toliko vremena imaju, a sa bubnjarem su tada navezbali samo 50 minuta materijala. Edited December 19, 2005 by slowdiver Quote
Buddha Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 svidja mi se novi burst. kao sto mi se dojmilo i na koncertu - mesavina cult of lune i opeth. recimo. fino u svakom slucaju. Quote
KRANG Posted December 19, 2005 Author Report Posted December 19, 2005 e, da.. jel se vratio lopez ili axenrot svira još uvek? meni se nije dopao bubanj ni malo. on je dobar u bloodbathu, ali opeth se mnogo razlikuje od bloodbatha, i mislim da se baš loše uklpio na sziget svirci. Quote
Buddha Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 axenrot valjda, nije lopez sigurno. zao mi samo sto su morali onaj rif u deliverance da uspore, jer axenrot to ne moze tako brzo/dobro da odsvira, bar ne tako dobro kao lopez (koji je na lamentations dvd-u odsvirao doticni bubanj jos brze nego na albumu) i klavijature su mi na certu zrno bile preglasne, sto mi je malo pokvarilo utisak starijim pesmama (white cluster npr.), ali sve ostalo superishka. Quote
KRANG Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 baš mi žao čoveka on mi je jedan od omiljenih likova uopšte, ne samo u muzici. ima neku neizlečivu krvnu bolest, i to mu se neprekidno vraća i povlači.. -- e, i ovaj novi devinov album je stvarno dobar. a pošto ga je pera grebovao u nekom kretenskom formatu, sad moram da skinem i normalnu mp3 verziju. neki mp4, šta li je.. piše da mi treba neki 3ivx codec. može samo glupi winamp da pusti. mrzim winamp. Quote
Baal Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Krang, pa jel' si skinuo onaj klite codec pack? Skini foobar, sve pušta Quote
KRANG Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 (edited) www.meatspin.com haha.. i'm officially gay now.. haha kakav kretenski link. Edited December 20, 2005 by KRANG Quote
Baal Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Btw, sveže: Amorphis--Eclipse-Promo-2006-UBE Kataklysm--In_the_Arms_of_Devastation-Promo-2006-UBE Majesty-Sons_of_A_New_Millennium-MCD-2006-AMRC Quote
KRANG Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 ja sad skidam nasum - grind finale ima 230 MB i pomenutog devina.. kakav je amorfis? valja li išta? Quote
marcoman Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Taj novi amorphis jednostavno nemam zelju da slusam Quote
Baal Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Taj Amorfis ne valja ni za kurac, traje 32 minuta, bljutav album. Nasum sad skidam. Šta je ovo od Nasuma, mrzi me da gledam nfo.. Quote
Kent Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Mene jedino zanima kako se vokal uklopio. Nasum ima barem 20 novih pesama. Quote
KRANG Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 i mislio sam za amorfis da je govno. @BR: na kerrazy bre.. JEBOTE. ima 300 ljudi koji trenutno šeruju devina tamo. koristi jebeni search. 90 mega je album. - nasum box ima jedno 800 pesama. Quote
BodyRemover Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 @BR: na kerrazy bre.. JEBOTE. ima 300 ljudi koji trenutno šeruju devina tamo. koristi jebeni search. 90 mega je album. mnogo mi 90MB izjedna. Quote
Vintersorg Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 za pola sata i imam devija... jeeeej Quote
Recommended Posts