Kent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...ic=14462&st=540 Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 sto azal ne dolazi ovde? skinuo sam mu ona 2 aesop. sta si ono postovao kranky? ono veliko, dugacko? Quote
solicitor Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 No time za Fireball, covece, Federer i Safin igraju mec veka!! Cale zavrtje srafove a ja blenem u tenis ... nadam se da nismo mnogo iskrivili stolove za vremem mecha I navijao sam za Safina!!!! Federu Pederu je dosta pobeda .... nek odmori 4 i pol sahata ...malo li je. Safin ce u finalu da bude mrtav za medalju Quote
Kent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 jebao qvu mec! nego mi zao federera, za dve je klase bolji, da ne gresim dusu. ne moze safin biti umorniji od hjuita u finalu jer ovaj igra sve maratonske meceve od pocetka i nervira sve oko sebe. zato rodiku dajem najvise sansi koji se nije preterano oznojio jos uvek, a njegova smrt je upravo ispala. danilo - tarentel? ima li traga i glasa? threemovements? Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 tarentel skinut jos 14.januara.. al me mrzelo da pisem rivju threemovements ne mogu da nadjem nidje Quote
Out Of Time Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Tarentel - We Move Through Weather Quote
Kent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 zanima me kako je... znam da sam ti rekao pre sto godina da skines, nikako da pokupim jesam li ti davao the dead texan? Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 slow-wited-diver: ono ti je početak fight club-a ako ima zainteresovanih za čitanje, nastaviće se... kao feljton. jel gledao neko enemy at the gates o onom ruskom snajperisti (džad lou glumi)..? do jaja film! Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 dobra ona drolja partizanka. a film i nije nesto do jaja. poz Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 jbt nisam verovao da cu ovo reci, ali je do jaja! Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 šta nije? odličan film.. a memento? iko? In The WC: hvala kurcu da si se setio Quote
Kent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 nizm ni sumnjao da ces se kad tad navuci na hip.-hop... lamercino najveca nego, enemy je odlican film, opsada staljingrada... bez ed harrisa nista the dead texan ja slusam tri meseca neprekidno od pola 3 do pola 4 am... antimatter goes drone kranzh, dolazis? Quote
Kent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 memento je vezebez... prica je nula, jedino je zanimljivo sto je rezija radjena onako, inace... iako gotivim guy pearcea... Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 aesop rock do jaja? do jaja onda Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 pa to je i poenta filma, prica nish posebno, rezija do jaja.. Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 aesop rock do jaja? do jaja onda preslusao ga posto ga skinuh Z-li.. svi kazu da je bazooka tooth najbolji, al meni taj nish posebno.. ovaj appleseed ima bruka matrice. naravno da ne mogu da se nalozim do yaya na hop posto vise od 1/2 txta ni ne cujem/ne razumem, pricam samo sa muzickog aspekta.. bla Quote
Kent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 pa, da, licno ne volim filmove koji zapostavljaju scenarijo, osim kada su izuzetne umetnicke vrednosti, sto nije slucaj sa Mementom. Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 ti se svideo the butterfly effect? a jel voles dzarmusha? sta kazes na ovaj Coffee+Ciggies? Quote
Kent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Uzas je The Butterfly Effect, jedan mi od glupljih filmova koje gledah skorije. Tako dobra tema, a takvo skrnavljenje... Jarmush...`nako... dojme mi se Ghost Dog, Mystery Train, Stranger Than Paradise i Dead Man bash, u Trubama je ocaj, C&C `nako... Mada nisam specijalist bash... Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Down By Law zakon.. mada, mozda bi VanVremenko mogao nesto bolje da kaze za FukaPljuge.. sa svog aspekta.. posto sam imao neku zucniju raspravu sa nekim ortacima da li je Fuka totalni promasaj ili ne. Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 tek je memento buljash od filma. da li ti je ijedan momenat u filmu bio do jaja i da li ti je bilo sta bilo do jaja osim onih dojajnih tetovaza? samo ispremetase nesto prosecno filmsko kukuljacinu. poz poz Quote
Recommended Posts