Buddha Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) dalek/ debeli nije mogo zbog posla ja nemam cash i eto a ti si lenj debeli. dolazis na da/umrem/za+consecration u utorak? Edited March 30, 2005 by slowdiver Quote
Simadin Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Prosla Andjelina... Turim te na kurac... Quote
BodyRemover Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 docicu. ko je gledao SIDEWAYS????????? film je jeben!!! slowdiveru hoces da ti dam neku muziku dok ne dodjem? nesto mindboggling? poz Quote
Buddha Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 nisa, gledao sideways.. sta je to? mindboggling? glup sam ko kurac veceras. valjda mi sylvian ispro mozak.. Quote
BodyRemover Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 KAD SE BUDEMO NASLI, VODICU TE U DISKO. ZNAM DA BRIJES NA TU GLAZBU, ZATO HAJDE U DISKO!!! Quote
Buddha Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) DA TRLJAMO NADLAKTICE KO NEKAD... Edited March 30, 2005 by slowdiver Quote
BodyRemover Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 KO SLUSA GOTHA WAITSA KAD SE NADUVA??? BODYREMOVER KOCKALONE niko ne trlja nidlaktice ko ti... KRALJICA SI RIVE BIO... KO BRID U BOCI PUTUJEM I NECU STICI NIKAMO... poz Quote
Buddha Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 podlaktice bese.. idem da ih sanjam sada. poz Quote
BodyRemover Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) Edited March 30, 2005 by BodyRemover Quote
KRANG Posted March 30, 2005 Author Report Posted March 30, 2005 If you're too much of an impressionable idiot to watch "Sideways," then don't. BodyRemover je u kući.. Quote
Kent Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 to je filmchina kakva se odavno nije pojavila, meni najbolji film koji sam gledao prosle godine bez premca. poceo sam vino da pijem posle njega. Quote
Kent Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 BR, kazi kako Haden Church muva ribu, pa ono je poezija. No way da neka ne padne na tu spiku Quote
BodyRemover Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 BR, kazi kako Haden Church muva ribu, pa ono je poezija. No way da neka ne padne na tu spiku kapiram da je haden jack, posto od majlsa muvanje nismo ni videli. extra momenat (a da je vezan za njegovo muvanje) je sto je propao kao glumac a debela provali da ga zna kad joj kaze da je glumio doktora (doctor is in. doctor is on). i kad mu asian chick naspe brdo vina: "you're bad, bad girl". - yes i know. i need spanking 2 najsmesnije scene stefani razbije dzeka kacigom. krece ka motoru, kaze nesto kao "cocksucker" potom se okrene ka majlsu: "you too". a on kaze : "me?" dzek mu kaze da mu se zena udala. prvo sedne u kola. onda izadje, zgrabi neko vino i sjuri se niz liticu. a u trku poteze iz flase svo vreme. kupicu film cim nadjem Quote
Kent Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ali ta scena kada on trci niz brdo je urnebesna.... trci onako debeo cik-cak i nateze vino iz flase meni je momenat kada haden ide sa kosookom i njenim sinom kolima, ovaj ga pita "sta radis to, covece?", a ovaj "sta?". Quote
KRANG Posted March 30, 2005 Author Report Posted March 30, 2005 (edited) jebi ga.. šteta za ovu malu. a morezmo izgleda kao najgrotesknija mešavina sigurni viver, aliena, i nekog random muškarca.. Edited March 30, 2005 by KRANG Quote
marcoman Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) ja samo cekam kada ce biti izbacena sa wta liste i prebacena u atp trku kao i koncita martinez Edited March 30, 2005 by marcoman Quote
solicitor Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Sutra je sportsko veche definitvno. U 8 igra Ana i molimo boga da prenose direktno na Eurosportu, posto ce jedno polufinale prenositi direktno, a drugoposle ponoci ce biti snimak. Sa Shpancima cemo igrati 0:0 tako da cu ja gledati tenis ako ga bude. Lepse mi je da gledam jednu maloletnicu i jednog trandzu nego 22 tipa sa dlakavim nogama Eto, da sam stavio lovu na 0:0 sad bih imao 3 puta vise para ... al jebiga, sad kazem Peri da bi verovatno bilo 6:3 da sam ja igrao na 0 golova .... Quote
Kent Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 bilo bi 0-0 i da si stavio lovu, eto ja sam X igrao (mada me sjebase Slovenci ) Quote
fiction Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 E moj Kezmane,potrebno je nesto vise od Isusa da se pogodi gol Quote
solicitor Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Pa dobro, stativa ... Isus je hteo da ne bude gol Imali su i Shpanci priliku kad je ona budala prebacio gol ... jebiga, pravedno .... Quote
Recommended Posts