BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 ovaj post je promasaj video sam krangov reply na prosloj strani i bacio svoj odma ne gledajuci postove s ove strane. konj. najbolji dzarmush je misteri trejn a najbolji ezop flout. iskreno, meni je taj fazon bio mnogo dosadan dok nisam provalio swordfishtrombones i rain dogs. ponajvise zbog jockey full of bourbon poz Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 a mark ribot trinaestog aprila svira u zagrebu. ako ima jos fanova... posto ja ovo verovatno necu propustiti. ima i kid koala... nekad. videcu pa cu napisati. poz Quote
SGNL>05 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 a memento? iko? Memento je najbolji film svih vremena IMHO... Quote
solicitor Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 E danas se jevreji raspilavili oko Auswica ... a sto nas ubijaju svaki dan to nikom nista !!! E HITLER VAS JE UBIJAO, AL VAS NIJE UBIJAO DOVOLJNO!!!! Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 @In The WC: eee bre kakav ti je to lame potpis?? Quote
SGNL>05 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Ne znam, reče mi sestra za neki bend iz BGa, sviraju goth-gay love metal, ja stavih lyric iz njihove pesme da budem malo tr00 lame.. Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 @BodyR: jel tvoj Red Sparowes ima 7 ili 8 pesama? uglavnom nalazim po 7, ali neki lik ima osmu koja se zove In Regret. u cemu je fora? Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 memento je dobar film, nemate vi pojma.. The Butterfly Effect - govno. mtv film. ja za aesop rock znam samo tako što sam jednom kod kenta gledao na tv-u nešto njihovo.. goooooooooooooooovno... i to žešće govno. nikad neću razumeti belce repere.. zamislite čamuge da sviraju npr black metal.. ne ide to.. mada "black" metal hmmm ima li zainteresovanih ovde da osnujemo jason molina fan club? pošto će koncert još malo.. Quote
SGNL>05 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Jel' ste gledali što ispuši Barsa u basketu? Sramota. Sad klimamio vodi u produžetku protiv cibose u kroaciji, 96:89 Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 7 pesama slowdajveru. jel postoji osma pesma negde? na nekoj treklisti ili nekom internetu? nisam trazio nikakav info... mozda je to pesma s nekog splita/epja? krang, gledao si na tv onu pesmu s evil nine. aamof to nije ezop pesma vec evil nine pesma. a i nije tako losa. nije mnogo dobra, takodje. a za belce i rep... to je bas nesto "to bi krang rekao" poz Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 nisam ništa gledao.. ceo dan jurim nešto po ovom snegu.. i ovaj dark suns je zaslužio sav hype koji se podigao.. and i was squeezed in this dark album that hang enormous, the way we think of god's as big.. BR lurkeru, šta se radi? Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 debeljuco sta kazes na novi Ace Rizzle? meni bruka. malo komercijalnija produkcija, a zato mu je flow 10 puta bolji nego na Bazooka Tooth-u. bice recenzije u BV ako ovi lameri uspesno prevedu. Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 aha, evo ga.. pa ovako: ne znam šta sam gledao. bilo je sranje u svakom slučaju.. Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 kazem meneguzziju neko vece... refreni su svi ubice. najbolja pesma - rikiti raketi, zvuci ko james brown sve i produkcija mi se ucinila mnogo jadna i zbog nekog klepovanja glupog i neke sweet klavijature. ali ima gruvcinu ko cannibal ox i moze da se svari. kakav ti je sage? rece pavl da je skino pete (?) dobar album jedan. poz Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Sage je bruka. pisao sam recenziju, cista 5 brajko! meni malo smeta El-P na Rickety-u...ne lezi mu takav beat, malo je trapav kad treba brze da spituje. produkcija mislim da je namerno sweet..mislim da je hteo da pobegne od El-P stila, jer su svi pricali kako ga kopira. kao je onaj treci lik na Rickety? Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 camu tao jebiga, pitao si me jos pre to. ne znam ga, nisam slusao nista solo. poz Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 ne, pitao sam te ko je camu pre neko sto se Fast Cars pojavio, debeli. Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 @Pomerach: sve pesme imaju neke jebeno dugacke nazive na red sparowes.. ova se samo zove 'In Regret'.. bijo sam nashajo i nekij demo sa 3 pesme al ga nijesam skidao, mozda je nesto odatle.. Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 e gledam novi Silverchair spot. nije los. buddahfat...sta ima? Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 ah, mislim da sam provalio. osma pesma traje 19 minuta i zove se the sixth extinction crept up slowly, like the sunlight through the shutters, as we looked back in regret mozda je ovaj bilmez podelio na dva dela ako ima neki ghost track ili tako nesto Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 buddahfat...sta ima? nema nista.. si dobijo poruku za stratus? 20.feb.. cemo dekija munze konza na ulaz? da pregleda fino sve one klinke pre nego sto udju na cert Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 moze. Neki riba je sinoc rekla dekiju da izgleda kao psihopata. Ima ruzne i lude oci. meni gej sef otisao u australiju pa radim obe smene. bole me oci od ovog jebenog ekrana. Quote
Buddha Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 nego debeljko hoces da me vodis na Isis u london ili belfast ili glazgow? tebi ne trebbah viza a cu da se skrijem u tvoj kofer od saxofona. kad ti se vraca sef? pazi se tog kompa i ekrana da ne postadnes rej charls na saxu hehe.. Quote
azal Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 mislim da moram ceo dan da radim samo dok putuje. jesu objavili evropsku turneju Isisari? Volim kako na spicu Super Rock pustaju neku brutalijadu na ovom glupom MTVu, a u samoj emisiji pustaju The Datsuns and similiar jadnochaz. Quote
Recommended Posts