solicitor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Znas proceduru ... svrni sa svojim drkavim flashom i nosi Quote
Grobodan Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Heh, ma ovaj Immortal Ayatollah neki demo raw grim islamic black metal, s tim da je dosta pesama nekompleto .. covek bacio na net sta je stigao ...... mislim, nece da fali mnogo i bez tih pesama Naslovi su sami po sebi dovoljni Ovo moram cuti! Inace...NILE Quote
azal Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ja i laki slusamo Shadow Gallery i drzimo se za ruke. Quote
Agarth Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Immortal Ayatollah - 11 - George Bush Is A Transexual Robot.mp3 Vrh! Quote
solicitor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ako jos niste slusali bend GEASA , kao sto ja na primer nisam, nabavite. Sviraju gitarista Abadon Incarnatea i bubnjar Primordiala. Irish Celtic ..... glupo mi reci Black ... ima tu Anathemichnosti dosta iz rane faze i tako .... lepota poroka .. skidam prvi album Angel's Cry , a onda cu i drugi Fates Lost Son. Eto tako, ajd zdravo. Quote
Yebiggah Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ju, ja taj Nile stvarno ne mogu da provalim...meni je to samo ko neko reshetanje...za to valjda treba biti ne nekoj zescoj drogetini. shta te je ujelo? Nile je vrh,a i neke droge su Quote
solicitor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 VA - A Tribute To Manowar - In The Triumph Of Manowar @192 Quote
solicitor Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Zaboravili smo nase avantgUardne ribice jebiga .. zatvori se onako divna tema Quote
Simadin Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Nista bez njih. Evo par primeraka mrsavijih goticarki u bikiniju... Quote
Yebiggah Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Nista bez njih. Evo par primeraka mrsavijih goticarki u bikiniju... Vidi ovu levo shto je u tripu da vata ovu pored sebe za... jebote za shta je hvata? Quote
Simadin Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 (edited) Podbradak Edited April 5, 2005 by Powerslayer Quote
Simadin Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Bice i da je to... Ili pak izborano celo? Quote
Simadin Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 ... i gde je ovde standardna smor ekipa? Boooo! Quote
Simadin Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Odoh ja na kunt... Za kraj, jedna poucna slika Quote
KRANG Posted April 5, 2005 Author Report Posted April 5, 2005 hahaha!!! dobar ti avatar! kakav ti je to crew? *** ove sise još bolje.. Quote
Yebiggah Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Do skoro sam obozhavao krmenadle,ali posle ovih debelih,extremno avantgardnih goticharki u bikinijima... Soja zakon!! Quote
Baal Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ladno mi je buraz osvojio najslabiju kariku. Priceless. Quote
KRANG Posted April 5, 2005 Author Report Posted April 5, 2005 onaj glupavi kviz? jel to? ********************** btw, zanima me šta se dešava sa kayo dot... zna li neko? danas sam opet ceo dan slušao "choirs.." posle dužeg vremena... a sve što sam o njima uspeo da saznam je da ih je upravo napustio bubnjar. a sada bi tako dobro legao njihov novi album Quote
Baal Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 onaj glupavi kviz? jel to? Da. Ako hoćete da čujete novu pesmu anatheme: http://baalberith240.tripod.com/anathema.zip Preimenujte ovo .zip u .wma da bi pesma radila. 3,7 MB. Poz Quote
Simadin Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ladno mi je buraz osvojio najslabiju kariku. Priceless. To ovo veceras sto bilo? Gledao sam samo zadnju rundu, jebote, nijedno pitanje tacno da ubodu. I sta uze do kraja? Oko 120 000, bese? Malo je to za taj kviz... Quote
Yebiggah Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 To ovo veceras sto bilo? Gledao sam samo zadnju rundu, jebote, nijedno pitanje tacno da ubodu. I sta uze do kraja? Oko 120 000, bese? Malo je to za taj kviz... Malo? treba uzeti u obzir da je tu Sandra da minira i da narushava koncentraciju Quote
Simadin Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 ... a takodje uzeti u obzir da pored sebe imas jos nekolicinu pajsera koji lako mogu da ti sjebu kesh ... a mogu da sjebu i tebe Nego, nikad nisam video da je neko osvojio manje para... Mora da je bilo dosta pajsera... Quote
Recommended Posts