Yebiggah Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 DA li je neko slushao ili ima Shadows Fall? Spreman sam da platim za rezanac!! Btw,obradishe welcome to the machine i nije normalno koliko je dobro. Obrada mozhe chesto da se chuje na Chronix Aggression-u u vechernjim satima... Quote
KRANG Posted April 5, 2005 Author Report Posted April 5, 2005 kakvo ti je to pitanje? shadows fall? ima to svako, i možeš nabaviti gde god hoćeš.. to im je btw i jedina pesma da valja.. zato što i nije njihova.. u svari, ne podnosim ceo taj pravac, pa ne bih da dajem komentare.. Quote
Simadin Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Imam ja Shadows Fall... Bas je u savrsenom... onako... mislim... bas je... atmosfera je super Gotivan je SF... Imam Of One Blood, The Art Of balance i The War Within... Ne slusaj Kranga Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Ne,stvarno je do jaja. je l' slushash ti ovaj Chronix aggression radio? Napravio sam temu juche o njemu. Prvo sam mislio da mi server nije odbrio postavljanje(some files missing) a onda se samo odjednom pojavila Evo shta sam josh pronashao na njemu: Violent Work Of Art,Mushroomhead,Holotype,Sub Dub Machine,Trivium,Dope,Smarf,151,Mind Shelter... Sve je poprilichno dobro,151 je tu-i-tamo,ali Violent,Mushroomhead i Shadows Fall su vrh vrhova... Quote
solicitor Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 6255. SHADOWS FALL - Of One Blood 6256. SHADOWS FALL - Somber Eyes To The Sky 6257. SHADOWS FALL - The Art of Balance 6258. SHADOWS FALL - The War Within 2004 IMMORTAL AYATOLLAH - The Jihad Has Just Began Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 IMMORTAL AYATOLLAH - The Jihad Has Just Began A kako bih ja to mogao da dobijem? Quote
solicitor Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Heh, ma album je nekompletan... mislim neke pesmenisu cele ... ne znam da li cu ga mnogo siriti bas kod mene se zna procedura ... posaljes mail pa se onda dogovorimo Quote
Simadin Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Ne,stvarno je do jaja. je l' slushash ti ovaj Chronix aggression radio? Napravio sam temu juche o njemu. Prvo sam mislio da mi server nije odbrio postavljanje(some files missing) a onda se samo odjednom pojavila Evo shta sam josh pronashao na njemu: Violent Work Of Art,Mushroomhead,Holotype,Sub Dub Machine,Trivium,Dope,Smarf,151,Mind Shelter... Sve je poprilichno dobro,151 je tu-i-tamo,ali Violent,Mushroomhead i Shadows Fall su vrh vrhova... Probao sam da ga slusam... [Connecting...] [timed out] I uvek tako Inace, kol'ko vidim, ne pusta lose stvari... Quote
solicitor Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 DREAM THEATER - Octavarium 2005 Skino cika Soli pre 2 dana, ali nisam imao kad da proveravam da li je kompletno, da li je promo i sl. Za sad vidim da imaju sve pesme, samo da mi neki strucnjak kaze da li je ovo DT, cuje se neko skrechovanje u pozadini LaBrie peva, toliko sam prepoznao. Neki industrial momenti .. koji li je njima qrac. I da proverim da li su pesme cele, i da li mi neki ljubazni gospodin tokom pesme objasnjava sta upravo slusam Quote
Baal Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Jel' si siguran da nije fake? Ja sam skinuo jedan koji je bio fake. June 7th, 2005 je zakazan za izlazak albuma.. Quote
Baal Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 I sta uze do kraja? Oko 120 000, bese? Malo je to za taj kviz... 122 000. I ladno će da kupi svojoj babi (ili ti kevi moje keve) televizor Quote
solicitor Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Jel' si siguran da nije fake? Ja sam skinuo jedan koji je bio fake. June 7th, 2005 je zakazan za izlazak albuma.. Proverio sam .. naravno da je fake LaBrijev solo preimenovan ... cime se sve ljudi bave to je strashno Quote
Baal Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Jebem li im mamicu Ja skidao prošle nedelje fake..ko da im to nešto znači.. Quote
KRANG Posted April 6, 2005 Author Report Posted April 6, 2005 OH MY FUCKING GOD!!!!!!! 512 kbps 24/7 ADSL radi kao zmaj!!! učitala mi se ova stranica dok sam trepnuo!!!!!!! jebote, ali je ovo brzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! danas sam najsrećniji čovek na svetu Quote
solicitor Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Stisnute tekme .. aktivni rzultati ... na B92 jedna a na HRTu druga ... znaci jos sat vremena zezanja, a onda na rezanje Quote
azal Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 video neku najavu za turneju po americi? megadeth dream theater fear factory dillinger escape plan nevermore jebote...znaci znao bih sve pesme od pocetka do kraja koncerta...ne znam dal bih ostao ziv Quote
Baal Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Danas mi to koleza postovao.. Ali šteta što je u SADu Quote
solicitor Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 14 jun Megadeth u BGD ... za ostale ce malo da pricekamo Quote
fiction Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Proverio sam .. naravno da je fake LaBrijev solo preimenovan ... cime se sve ljudi bave to je strashno LABrie solo nije losh...NAravno on je najgori ddio albuma Ali je muzika sasvim ok.Industrial momenti,thrashy riffovi...slusljivo Quote
azal Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 14 jun Megadeth u BGD ... za ostale ce malo da pricekamo ko uopste svira u Megadeth-u sad? ja sam ih gledao 97 sa najboljom postavom...tako da me malu i kurac boli za ovaj koncert. gledao sam ih sa Pitrelli, Degrasio postavom i bilo je malo cak su Iced Fart bolji bili to vece. Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) Ajd' sad svi u Voodoo... Osim mene Edited April 6, 2005 by R i d d l e R Quote
solicitor Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Nije bas Immortal Ayatollah , ali je zanimljivo: MORIBUND OBILIVION Genre(s) Black Metal Origin Formed in Current label Status Turkey (Istanbul) 1999 Dj Club Active Current line-up Guitar & Vocals: Bahadir Uludaglar (Exile (Tur), ex-Infected (Tur)) Vocals : Gökhan Köse (Sagu) Bass: Duygu Soysal Keyboards & Guitar: Ugur Keçecioglu (Sagu) Drums: Fatih Kanýk (Discrepancy, Exile (Tur)) Former/past member(s) Oguz Akalin - Guitar & Vocals ( Maglium ) Serhat Duran - Bass Anil Emre Dedeoglu - Keyboards (Dimness Through Infinity) Guitar: Ufuk Kaplan (ex-Infected (Tur)) Quote
Recommended Posts