Baal Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Krunky, što si mi danas poslao poruku na mob sa sledećim sadržajEm: "." Quote
KRANG Posted May 6, 2005 Author Report Posted May 6, 2005 (edited) baalavko, mio amico primitivo, era un incidente. non ho desiderato trasmetterlo te. così, vaffunculo. pezzo di merda hehe.. krenuo sam na kurs italijanskog, pa vežbam malo.. Edited May 6, 2005 by KRANG Quote
KRANG Posted May 6, 2005 Author Report Posted May 6, 2005 il punto non è una parte di qualche cosa, esso era un errore Quote
Baal Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Imam privezak na kome piše Point Zero !!! Da se zna ko je trve fan.. Quote
Kent Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 glupi CSKA ----------------- mrzim Makabi ----------------- odo' na indie go da slusam the futureheads ------------------------------------------------- By The End Of Tonight - A Tribute To Tigers, math rock verzija Explosionsa, ne gasim ga vec danima, proverite... Quote
fiction Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Ja od juce vrtim vec 10x novi SOAD.zasad opusteno album godine...Jedino ga Sub Masq moze nadmasiti ove godine Quote
KRANG Posted May 7, 2005 Author Report Posted May 7, 2005 onako.. meni nije ništa posebno.. jumpy nu metal sa zanimljivim refrenima, i to je sve.. ali zato ulver. eh.. ko ne razume... jebi ga. šteta za njega. --- btw, i ja čekam subterranean masquerade.. Quote
Baal Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Nov Overmars je veoma zanimljiv.. Definitivno nabaviti taj album.. Quote
ajsha69 Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 "hmm.. nešto mi sada nije jasno.. danas sam skinuo novi dredg album: Dredg-Catch_Without_Arms-(Advance)-2005-AR_INT i album je odličan.. sada naletim na OVO: Dredg-Ode_to_the_Sun-(Advance)-2005-Prp8_INT i ovo je isto jebeni dredg. neke pesme se poklapaju, neke ne. zna li neko koji je official? huah.. .. do jaja!! nemam pojma, jos nemam ceo album... boli te Q.. slushaj bolji... a kad ti dosadi slushaj onaj drugi.. Quote
Kent Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 (edited) koliko je voz skuplji? jebo te voz. mada, ruku na srce, jeste udobnije i postoji mogucnost da bude prazan (kao meni i lazi sada), pa da se izlezavamo tijekom cijelog puta. ide li on kroz indjiju uopste kad se ide ka zagrebu? znam da staje kad ide za pestu, ali kaci li te za zg? opako ce sutra na meaci da bude Edited May 7, 2005 by Kent Quote
KRANG Posted May 7, 2005 Author Report Posted May 7, 2005 (edited) 645 822 telefon žel. stanice, pa neka neko nazove i pita. ja sam zvao jedno 5 puta, zauzeto non stop. sve jedno čime idemo, vi vidite šta vam se više isplati.. e, i jel treba karte tamo unapred da se kupe? ------- skidam sad neurosis divX rip od "a sun that never sets". ------- dobra preporuka kentoje, sad slušam ovaj By The End Of Tonight stvarno je dobro inače, onaj Bedhead - Transaction de Novo je neverovatan... i sufjan stevens takođe Edited May 7, 2005 by KRANG Quote
ResurrectioN Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 NEWS 4-15-2005 HORSE the band announces the recording of their second full length album, rightfully entitled "SUPER HORSE the band", scheduled to take place from May 13-June 3rd in none other than the jewel of the Pacific Northwest (Seattle, Washington) with the former vampire-turned-producer/engineer/mixer Matt Bayles (Botch, Mastodon, Murder City Devils, Isis, Blood Brothers, Tragedy). The album is being recorded for a secret record label and will be released no later than September 1st. A spokesperson for the band states that they have no comment. A tentative track listing for "SUPER HORSE the band", expected to clock in at just under one hour, follows in nearly complete disarray: Soaring Quails Taken By Vultures Heroes Die Octopus on Fire Sand Softer Sounds Birdo The House of Boo A Million Exploding Suns Lord Gold Throneroom The Black Hole Manateen I Wore Her Pussy Like a Hat The Mechanical Hand -------------------------------------------------------------------------------- Quote
Fiery Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Postali su profesionalci, dali su otkaz na poslu Quote
Out Of Time Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Subterranean Masquerade je albumchina... Thumbscrew jebe nane... Psyopus je kvantna degeneracija fizichke matematike... Kylesa nova konza ljigava... Kruger i Vancouver vrede svaku paru... Kraken Oxen me iznenadio i sramota me je... Hella treba josh da se vari... The Locust MCD prosvetljenje u odnosu na album zadnji... The Number Twelve Looks Like You MCD tatatatira vrh... Pure Reason Revolution singl mi govori da ce album biti kao bakin kolach... neochekivani vrhVRHvrh ugodjaj > necu da vam kaem jer ocu malko sam da uzivam smradovi piratski ko ima Dredg da mi ga donese ili ce da mu golu bulju vuchem o autoput na oko 140kmh... soli skini, ako vec nisi, Scorngrain, al za sebe! Quote
Baal Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Subterranean Masquerade je albumchina... Ček, ček.. Pojavio se Subterranean Masquerade album?! Quote
Out Of Time Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 pojavio se kod mene u vidu promosa paceri... i to je oridjinal al bez zadnje str... Quote
BodyRemover Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 u vezi sufdjana stivensa... ne znam nista o novom albumu a ni seven swans nisam shvatio k'o covek. medjutim, slusajuci micigen u nekoliko razlicitih vremensko-gradativnih perioda sam primetio koliko momak vidi i zna. cak sam razmotavao scenario njegovog ucesca u nekom popularnom tv kvizu i kolicini novca s kojom bi napustio studio. dosta ume, dosta zna. Quote
KRANG Posted May 8, 2005 Author Report Posted May 8, 2005 neochekivani vrhVRHvrh ugodjaj > necu da vam kaem jer ocu malko sam da uzivam smradovi piratski ko ima Dredg da mi ga donese ili ce da mu golu bulju vuchem o autoput na oko 140kmh... soli skini, ako vec nisi, Scorngrain, al za sebe! e, kad kažeš, dobićeš dredg. hehe nema jebeni subterranean masquerade nigde.... doneću vam ja sve nove stvari kad se budemo dogovorili za isis koncert. ----------------- Sufjan Stevens – Illinois je odličan album. ne znam baš koliko je lik kompetentan u kviz-kulturi, ali je sa ovom muzikom definitivno zna šta radi. i ume! Quote
Fiery Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Nije mnogo novo, ali nisam video da je neko pomenuo, a dobro: Corrosion of Conformity - In the Arms of God Quote
KRANG Posted May 8, 2005 Author Report Posted May 8, 2005 pričali smo, naravno.. poljoprivredni metal.. ne volim. evo vam Dredg novi da se skine: http://www.mediaportal.ru/?page=downloads/audio/dredg/ --------- ooo macoman se vratio. imaš ulver? Quote
Fiery Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Ne cudi me. Ni prvo, ni drugo. Ali, ko pita, ne skita. Quote
Recommended Posts