Kent Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Kent at Roskilde '05 One the greatest rock bands in Scandinavia is now ready – Swedish Kent plays its only festival concert this summer at Roskilde Festival. Date: Wednesday 25.05.2005 Also, there are new sounds from England with the raving and gilt-edged pop songs from The Futureheads. Kent (S) is in great shape. Following a decade of awards, recognition and several sold out tours, Kent has put still greater intensity into their indie rock inspired songs. The music has become even more reflective with more black ‘n’ blue shades. However, fundamentally, the music still carries Kent’s trademark as ambassador of sparkling rock tunes. Kent’s large and loyal fan base can expect a unique experience at Roskilde ‘05 The Futureheads (UK) are the perfect comrades-in-arms in the battle against boredom and conformity. The band from Sunderland has found an exceptional formula which makes their songs immediately catchy while they also improve at repeated listens. The Futureheads plunge headlong into edgy guitar riffs, twitchy rhythms, catchy hook lines and charming vocal harmonies that are both sung and shouted with a Northern English dialect. It will be wild and original! --------------------- uh, jebem ti sunce... Quote
marcoman Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 ko ima eurosprot neka provali indijansku atmosferu na mecu nadal-grozan... nikada u zivotu nisam video/cuo divlju tenisku publiku. vr'! sve je zbog najamaterskijeg sudije svih vremena... Ja gledao za to vreme Petrova/Bovina na trecem kanalu i, ono, culo se divljanje i u tom prenosu sa Nadala. Prebacim na Eurosport i izgubim se Quote
KRANG Posted May 29, 2005 Author Report Posted May 29, 2005 (edited) kad bre igra ana? neće biti danas? edit: ništa, sad sam video da je odloženo.. jebi ga. Edited May 29, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang, ja odo na jackie-O, a ti ga sisaj, posto se ne javljas... Quote
Out Of Time Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 idite na victory site da vidite sta sve pricaju o novom Darkest Hour-u..mnogo je komicno. Onda poslusas i izvalis da je ovo bili isfurano cak '97. da te podsetim, ti slushash hip-hop ako je shta isfurano... Quote
Out Of Time Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 (edited) ja samo znam da jedva chekam avgust i ispratim Darkest Hour (i Beecher) u Budimpeshti ili Zagrebu! Edited May 29, 2005 by Out Of Time Quote
Kent Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 hiphoper hath spoken nego ovi majmuni ladno ne prenose tekmu nikako da povede 4:4, gnezde se vec pola sata oko tog gema... Quote
KRANG Posted May 30, 2005 Author Report Posted May 30, 2005 aaa.. leba ti, stvarno nema prenosa.. a ja žurio kao majmun da se vratim da gledam. btw, odbili su mi mađarsku vizu (upravo) jer mi pasoš ističe za par meseci. tako da, momci, nema mešuge za kranga Quote
Kent Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 ne seri da odbijaju ako je pasos pri kraju??? auuuu, pa ja sam najebao samo tako za ovogodisnji shengen i sziget as well... Quote
Out Of Time Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 kuj ce sad da slika svaku jebenu stvar u budimpeshti? kent ocesh na meshugu? Quote
Kent Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 nemam ni ja vizu.... dali mi na 2 ulaska (katatonia - pos+brainstorm) Quote
Out Of Time Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 ne seri da odbijaju ako je pasos pri kraju??? auuuu, pa ja sam najebao samo tako za ovogodisnji shengen i sziget as well... brale pa pishe tamo da pasosh mora da vazi josh min 6 meseci nakon isteka vize... ana-ruznoca 4:2 Quote
KRANG Posted May 30, 2005 Author Report Posted May 30, 2005 ako vam treba aparat, daću vam ja. 6 meseci je min. rok važenja za šengen. ja izvadio pasoš 2000 na 5 godina, i sad me odjebali.. a treba da idem sa ribom na rodos još malo. tako da vadim novi pod hitno. a gubi II set.. jebi ga Quote
Kent Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 dobro je, vazi mi jos dve godine :smajlikojiseoladio: ana - ruznoca 3:4 Quote
KRANG Posted May 30, 2005 Author Report Posted May 30, 2005 (edited) e, sorry za sinoć matori, bio sam zauzet do 10... mislio sam da jackie počinje kasnije. kako je bilo? Edited May 30, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 (edited) bilo odlicno.... pivo otkazali koncert iz nekih misterioznih razloga, tako da nisi nish propustio. ladno su pustili kuznjecovu - enan na drugom! Edited May 30, 2005 by Kent Quote
Out Of Time Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 navodno, nema kamera na terenu na kome igra ana Quote
KRANG Posted May 30, 2005 Author Report Posted May 30, 2005 (edited) pa da.. prenosili bi sigurno. dali su joj rezervno teren jer je ispala iz redovnih termina sinoć. jebi ga ------------ 3:5 Edited May 30, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 (edited) nema ni njene slike na oficijelnom sajtu... nije rezervni teren, vec teren br.2, s obzirom da ih 18 ima, morali su kameru barem tu da postave... 4:5, sace brejk! Edited May 30, 2005 by Kent Quote
Out Of Time Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 ana - ruznoca 6:4 4:5 servira ruznoca za set, ali 15:40 Quote
Recommended Posts