Freak Kitchen Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ja sam vise Mickey Rourke and Ripper Owens had a baby and pissed on its head. Ili james hetfield with aids. haha... care... Quote
- Σ - Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Nova Dahlia je super mada se oseti da su u pitanju americki klinci sa farmericama i kamiondzijskim kacketima. Zive lepo, gledaju americke filmove i sviraju Gothenburshki death metal jer tata ima para za MESA pojacala i ESP gitare. Ne znam... Quote
fiction Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 zajebite evakuaciju... Novi CocoRosie-Noahs Ark!Vrlo brzo izasao novi album ali je dobar. Quote
Buddha Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 (edited) inace, OOT novi minus the bear je odlican! dobar hint. ne znam zasto, ali imam utisak da je novi minus the bear nesto kako su beyond dawn oduvek hteli da zvuce ali nisu uspevali.. edit: a mozda je ovo samo nesto kako moderan bend treba da zvuci. Edited June 12, 2005 by slowdiver Quote
fiction Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 od Minus Beara imam samo Highly Refined Pirates(Spritz!!!) iz 2002 i mene dosta podsjeca na onaj Days Of Static Novi je remotely queued uglavnom Quote
azal Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 veceras sam u fazonu yellotone busdriver yellotone busdriver etc... a sad malo oldschool KRS One - Return of the Boom Bap Quote
KRANG Posted June 12, 2005 Author Report Posted June 12, 2005 (edited) ko ide na boy sets fire od vas lejmerčina? neće niko od mog društva, idu na megadeth. jebo ih megadeth jel svira i tibia? to će da bude do jaja -- i gde koji kurac da otvorim temu o spiritual beggars? koji su to carevi. baš sam hteo da kažem da su carevi, kad sam primetio da nema teme nigde. Edited June 12, 2005 by KRANG Quote
azal Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 svira Tibia i 36 Daggers. Ja cu mozda na jedno i drugo...imam neku varijantu za free megadeth tix. ------- debeliBodyR.....si slusao C Rayz Walz - Year of the Beast? brooka. Old School like Colt 45, lunch lines and pumas You heard I blazed who? I deny the rumors Your mic don’t sound nice you shouldn’t even check 1, 2 I disrespect who come through my intellect is kung fu Quote
azal Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 (edited) kako je dobro kad imas 25 dinara u dzepu, jebote. pusis vision i jedes prestare proje i feferone. Edited June 13, 2005 by azal Quote
KRANG Posted June 13, 2005 Author Report Posted June 13, 2005 ide mi se na tibiju. na b.s.f. i ne preterano. a megadeth.. pre bih sebi pucao u glavu sačmarom. imam alergijske reakcije na symphony of destruction i peace sells. aaaa naježio sam se samo što sam morao da otkucam to. btw, nisam ni ja mnogo bolji. devojka mi nije ovde, pa večeram euro krem i jogurt. bez hleba. Quote
BodyRemover Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 el produkto je producirao taj c-rayz? nisam jos slusao, verovatno imam na kompu. sinoc sam usinuo ledja na fudbalu tako da atm lezim na ledjima i sa po "...jebe milu majku" ispratim svaki svoj pokret gledao bih je boysetsfire ako budem u stanju, javicu. jelotoun ipi je neverovatan hit. album nisam dovoljno slusao a sad mi se i ne trudi nesto jer ne verujem da moze biti upola dobro ko ep. samo ako ep nekad dosadi jepiga... poz Quote
azal Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 brdo ljudi su producirali. EL-P bar jednu...u toj istoj pesmi gostuje...mozda najbolja stvar "First Words Worse" Aesop radi beat za "Knowledge" Rob Sonic beat i featuring na "Walk Through" "I walk through the ghetto...holding my dic......tionary." mnogo je dobar album. Quote
KRANG Posted June 13, 2005 Author Report Posted June 13, 2005 šta, kaže mi slo-d da nema karata za b.s.f. više? jel tačno to? kako to da su se već rasprodale karte??? -- anyway, jel gledao neko emisju o srebrenici na b92 koja se upravo završila? There I was on a July morning Looking for love With the strength Of a new day dawning And the beautiful sun At the sound Of the first bird singing I was leaving for home With the storm And the night behind me And a road of my own With the day came the resolution I'll be looking for you La la la la … Quote
BodyRemover Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 mrzim emisiju o srebrenici. malo pre toga je na bk bio jednocasovni htv intervju s bogoljubom. i tu su prikazali proklete snimke... komplikovane i teske teme poput te imo nisu za yumetan, pogotovo za ozloglasenu avantguaru (b92 fantomi rade live coverage svega sto se desava na nekom lame nazi forumu, nemoj da i yum/avantguare uzmu na zub). poz Quote
KRANG Posted June 13, 2005 Author Report Posted June 13, 2005 najgore od svega je što sam ja do pre par minuta živeo u ubeđenju da je sada u stvari jul. ?? jeste čuli da se pink floyd ponovo okuplja u originalnoj postavi? i to ne u gerijatrijskoj ustanovi ili groblju, nego valjda rade neki politički/ekološki/šta-god koncert.. Quote
azal Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 haha soli. vratio se iz zatvora ili sa havaja? Quote
KRANG Posted June 14, 2005 Author Report Posted June 14, 2005 ooo matori, did they treat you well? -- našao sam konačno BDM - Miasma i skinuo. evo ga torrent za zainteresovane: torrent Quote
Fiery Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 ooo matori, did they treat you well? -- našao sam konačno BDM - Miasma i skinuo. evo ga torrent za zainteresovane: torrent Don't believe everything you see. (Updated: 4-27-00) Samo mi je bilo zanimljivo da repliciram Quote
Buddha Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 ej ljudi nabavio sam album lika koji se zove Zmiya! i ovo je dojaja! neki muslimanski goth triphop ahaha! i etno motivi su stoput bolji od orphaned landa! otvorio bih temu alis e plasim da ce debeli da ispizdi pa zatvori forum a i laky ce da ispizdi sto mu diram orphaned land ali ovo je mnogo do jaja! zmiya man! Quote
marcoman Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 covek koji se zove zmiya zasluzuje potpuni respekt covece, zmiya Quote
KRANG Posted June 14, 2005 Author Report Posted June 14, 2005 zmiya!!! haha --- pazite ovo: According to the Lexington Herald-Leader, METALLICA's "Enter Sandman" was cited in a City Journal magazine story about the treatment at Guantanamo Bay, Cuba, of prisoner Mohammed al-Qahtani — known as the 20th hijacker on Sept. 11 — as having been used during Qahtani's interrogation, saying it brought him to tears "because he thought he was hearing the sound of Satan." Music used as a device to intimidate or aggravate enemies dates back to the Old Testament when Joshua and his army blew their trumpets at Jericho. In Iraq, heavy metal music has been used to frighten soldiers as U.S. troops seek insurgents. According to London's Express newspaper, the hit parade has included AC/DC's "Shoot to Thrill", "Hell's Bells" and "(You Shook Me) All Night Long". Quote
Recommended Posts