KRANG Posted June 26, 2005 Author Report Posted June 26, 2005 hvala narode! yumetal, moja druga kuća hahaha sinoć me devojka vodila u košutnjak, ponela je hranu, i sve.. bila je torta. i šampanjac čak. imali smo prostirku i 21 veliku sveću okolo. najbolja je na svetu. moj najbolji dan u životu. Quote
Kent Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang!!!!!!!!! Srecan ti rodjendan, druze!!! Quote
KRANG Posted June 26, 2005 Author Report Posted June 26, 2005 nova opeth pesma, nešto boljeg kvaliteta ovaj put: http://www.tr00kvlt.com/music/Opeth%20-%20...tion%20edit.mp3 dosta se bolje čuje, mada je isti kurac u suštini. eto vam. dosta zajebancije sada Quote
Jasta Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Neko rece da su mu ukrali motor Meni danas ukrali bicikl prilicno vredan Mamu im......... Quote
marcoman Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Krang, 'ajde javi ako iskopas pesmu al' da je mala za nas sa jadnim vezama Quote
Agarth Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Baš! A meni rekoše da još nema teorije ni ADSL da uvedem. Prokleti Južni Beograd! Quote
solicitor Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 KAd se covek odvikne da otvara neki sajt..... a taj sajt yumetal ... srecni rodjendani svima kojima nisam cestitao. Zelim vam da docekate i 18ti ako vas Bog pozivi do tad Quote
tovar Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 kad smo vec kod kradje, meni su neki presretaci drpili fon, njoka 6210. koji ce im to kurac? Quote
tovar Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 jedino za to i moze da posluzi. ali mi nisu delovali kao djankoze. ma debilcine Quote
- Σ - Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 kad smo vec kod kradje, meni su neki presretaci drpili fon, njoka 6210. koji ce im to kurac? Da se dobacuju Quote
ajsha69 Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 zajebi ti to... ja znam dje cu sledece godine... HELLFEST line up: 108 (reunion) A Hero From A Thousand Paces The Acacia Strain Anti Flag Armor For Sleep Between The Buried And Me Blacklisted Bold (reunion) Bouncing Souls The Casualties Champion The Chariot Converge Cryptopsy Curl Up And Die Dead to Fall The Early November Emanuel Fall River Ghost Of The Saltwater Machines Ghosts Of War Good Clean Fun (reunion) Gym Class Heroes Hatebreed Hidden in Plain View If Hope Dies Long Since Forgotten Madball Mean Season (reunion) Misery Signals Nile Pig Destroyer Ramallah Receiving End of Sirens The Red Chord Remembering Never Rise Against Shattered Realm Sick Of It All Silverstein Sinai Beach Stretch Armstrong Suffocation Terror The End This Day & Age Underminded Winter Solstice With Honor Youth Of Today (reunion) A Wilhelm Scream The Agony Scene The Aka's As Cities Burn The Banner Bedlight For Blue Eyes Betrayed Buried Inside Cold War Comeback Kid Cursed Death Before Dishonor Ed Gein Embrace Today Emery The Esoteric Evergreen Terrace Fight Paris Final Word Fire When Ready From A Second Story Window H20 He Is Legend Horse The Band Houston Calls Life In Pictures The Loved Ones Marathon The Minor Times The Misfits Most Precious Blood New Atlantic Nodes Of Ranvier Nor Norma Jean North Side Kings Psyopus The Red Death Roses Are Red Seventh Star Since The Flood Society's Finest Still Remains Symphony In Peril The Secret Today Is The Day The Warriors Zao Koji li ce od navedenih zavredeti tvog poslednjeg mosh-a!? Quote
ajsha69 Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Eh da... ako je sutra utorak... to bi znachilo da je vreme pozeleti opasno lep provod Lazi i dipl.ing. Kentu ().... I Lazo,... pitajde nekoga iz Dredg-a ono shto sam ti rekla: ''Shto ste se pokvarili?''...ili.. ''Gde se denu The Thing?''... ili... ''Koja kola vozish?''.... ili tako vec neshto... Quote
Recommended Posts