ignjastrasni Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Svabo, evo da te javno ponizim: IZBACEN SI IZ BENDA Quote
Fiery Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Na Sidd... ?... Chudo ce me sprechiti.. Samo pomisli na sav mocking koji ti sleduje ako se ne pojavis Quote
ajsha69 Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Samo pomisli na sav mocking koji ti sleduje ako se ne pojavis I'm there! Quote
KRANG Posted July 6, 2005 Author Report Posted July 6, 2005 he, pominjao sam ovaj bend baš na ovoj temi pre nekog vremena.. SCUM! "Casey Chaos (Amen), Samoth (Zyklon, ex-Emperor), Faust (ex-Emperor), Cosmocrator (MindGrinder) and Happy Tom (Turbonegro) This is a project where each member is a leader, which makes everything much more powerful. This is a standout project, simple as that! You have the eccentric punk rocker Casey Chaos, you have Samoth and Faust from Emperor appearing together on an album for the first time in over 10 years, you have the denim stud rocker Happy Tom from Turbonegro and you have the fresh blood of Cosmocrator from Extreme Metal band MindGrinder." evo sad završili album i uskoro ga izdaju. "Gospels for the Sick".. "The band was recently joined in the studio by the infamous Nocturno Culto (Darkthrone) and Mortiis." mortiis u studiju: ima jedna pesma za download.. ova je čist pank sa nekim bm riffovima.. http://www.candlelightrecordsusa.com/mp3s/Scum_preview.wma Quote
azal Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 poslo dugog putovanja, konacno sam stigao soma i izdrkao kurac. brale....4 salveta minimum. vidimo se sutra na exitu valda i cetvrtog dana ako me debeli BR nije slagao da gostuje sage francis. ps: nemice su ruzne. Ali je Dredg savrsen uzivo iako je bilo 155500 stepeni u klubu gde su svirali. Quote
KRANG Posted July 7, 2005 Author Report Posted July 7, 2005 uh, čoveče.. imam njihov butleg iz čikaga (čini mi se, mrzi me da proveravam).. i stvarno zvuče fenomenalno. i ovaj novi album mi je sve bolji i bolji.. šta su uopšte svirali? Quote
KRANG Posted July 7, 2005 Author Report Posted July 7, 2005 inače, sad sam skinuo novi peccatum, i veoma je dobar. EP i kupio sam camcorder sharp vl-z5. ako nekom treba da se snima svadba ili ispraćaj, neka se javi. uh!!! radi ko zmaj Quote
BodyRemover Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ja gledo lajbah i sedim u travi pored neke flower power ribe i gledam kako ortak jede sendvic s kuvanim jajima. vidimo se sutra. fiery video sam te ispred nvo tezgi ali me je boleo kurac da te cimam. videcemo se sutra na cons. valjda Quote
marcoman Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Krang>>> Bas me lepo podseti da slusam sad malo peccatum, koliko pesama ima na tome sto si skinuo? Quote
KRANG Posted July 7, 2005 Author Report Posted July 7, 2005 3 pesme. the moribund people se zove EP. odličan je. riba je konačno naučila malo da peva. @BR: boli te kurac, a meni još traje ispitni rok.. po ceo dan radim neke zadatke, slušam (upravo) Discordance Axis, i žalim što ne mogu na exit. sranje. Quote
marcoman Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 znaci dobar i tako to meni se rok zavrsio jos pre nego sto je poceo ali najbitnije je da sam otkrio nesto: www.marcoman.com da ne veruje/s/m/te Quote
KRANG Posted July 7, 2005 Author Report Posted July 7, 2005 haha, dobar ti imenjak.. kako si ga samo našao/la? Quote
marcoman Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 asociralo me ovo krang.com sada ubacujem u profil btw, retro sekcija Quote
KRANG Posted July 7, 2005 Author Report Posted July 7, 2005 (edited) haha.. retro sekcija rulz i ne postoji krang.com, ali ima krang.nl, i to je stranica nekog benda.. skinuo sam i album, i sranje je. neka avangarda -------- o gospode, u kojoj sam ja izolaciji, tek sam sad video da je u londonu bilo terorističkih napada danas. opet al kaida? fino su ih sjebali, koliko mogu da primetim. Edited July 7, 2005 by KRANG Quote
Vitamin K Experience Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Ma koja Al Kaida, to glavonje kintu od Live 8 hoće da usmere na vojne budžete umesto ka Africi Quote
Andromeda Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ne trljaj so na ranu...izgleda da jedino ja sa ovog sajta necu biti na EXITu... ni u Zadru... pozdrav iz Zadra, nazalost nemam digitalac sa sobom pa da uprilicim sve fotkama slijedeci tjedan Quote
gruban Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 pozdrav iz Zadra, nazalost nemam digitalac sa sobom pa da uprilicim sve fotkama slijedeci tjedan ne zelim slike, hocu da budem tamo!! DAMN YOU APEIRON Quote
Apeiron Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 ne zelim slike, hocu da budem tamo!! DAMN YOU APEIRON Pa eto, neko ce jednoga dana unucima pricati kakvim je festivalima prisustvovao, i biti zanimljiv deda, dok ce neko da ih smara pricama kako je detinjstvo proveo RADECI! RAT! Quote
ajsha69 Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 o gospode, u kojoj sam ja izolaciji, tek sam sad video da je u londonu bilo terorističkih napada danas. opet al kaida? fino su ih sjebali, koliko mogu da primetim. Meni ortak... (shta ortak, brat!!).. u Londonu na praksi.. nismo se chuli od napada... ne smem da mu pošaljem mail!... Quote
BodyRemover Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 iskreno, ja podrzavam te napade. jeste da nije neko narocito efikasno sredstvo za popravljanje stvari ali, brat bratu, potvrdjuje tu famoznu kosmicku pravdu. poz Quote
KRANG Posted July 8, 2005 Author Report Posted July 8, 2005 ^ haha.. i ja, donekle.. mada sam i sam svestan da je takvo razmišljanje plitko kao tacna. -- @ajsha: kažu da nema povređenih među našim državljanima. Quote
Recommended Posts