Vitamin K Experience Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 ima li neko kaada/patton - romances?? ono je najbolji pattonov projekat koji sam slusao skorije, prvi gde zapravo peva. I meni se čini isto. Ozbiljnošću pevanja me podsetio na FNM, što mi je vrlo prijalo. Quote
azal Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 nova stvar od coheed-a...ako nekog zanima http://www.coheedandcambria.com/trailer/ki...kAudo/00101.mp3 Quote
Vlaja Buraz Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 EDIT: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=22527&st=0 Ovaj link, to je najavantgardnija rasprava trenutno na forumu. RAT! A Scarface tamo dole stavlja neke linkove. Quote
ajsha69 Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Kako ces sad svetu na oci? Ne znam... Vidish da me nigde nema... Quote
Fiery Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Pojavljujes se po mestima, cuo sam price. Nadaj se da ces me videti pre nego ja tebe Quote
azal Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Kupio sam ono Atlas pivo sto Divac reklamira. 21 din 0.33....nije lose. Quote
Out Of Time Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 (edited) dakle, od danas, officialy, nisam adsl mega car... kako se necemo vidjeti neko vreme, sledi vam moja farewell poruka > BUDITE DOBRI I SLUSHAJTE RODITELJE... ako ste dokoni, evo vam malo laganih letnji zvukova: Houston Swing Engine, Cosmic Space Division, Delta Activity, Riddle Of Steel, IRA, Cobra Noir, Mayday, Metronome Charisma, Millionaire, Moho, Moksha, Nine Black Alps, She Died Of Course, South San Gabriel, Spinning Heads, Temphra, The Birds Are Spies They Report To The Trees, Time Of Orchids, Vincent Price's Orphan Powered Death Machine, Zatokrev, Zebulon Pike, Beaten Back To Pure, Camilla Rhodes, Dazzling Killmen, Hermano, In-Quest, Mi Amore, Jandek, Starkweather, Unsane, Torche, Clap Your Hands Say Yeah!, James Blunt, Moneybrother, Boredoms... I naravno Orthrelm Edited July 14, 2005 by Out Of Time Quote
ajsha69 Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Pojavljujes se po mestima, cuo sam price. Nadaj se da ces me videti pre nego ja tebe If you're thinkin' what I'm thinkin' that you're thinkin'.... Srela sam Nikicu kod KST-a prekjuche... (odnosno, sreo me je Nikica ) --> dakle,... najgore je prošlo..?!!?? Quote
Vlaja Buraz Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Ja slušam jedan bend sa Perine ljetne liste. I RULE. P.S. Crakocation or die. Quote
Fiery Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 If you're thinkin' what I'm thinkin' that you're thinkin'.... Srela sam Nikicu kod KST-a prekjuche... (odnosno, sreo me je Nikica ) --> dakle,... najgore je prošlo..?!!?? Ni blizu. Don't be afraid... Be very, very terrified. Quote
Buddha Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Earth - Legacy Of Dissolution Remixes remixe radili mogwai, autechre, sunn O))) Quote
azal Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 strava. jeste bio jedan od najboljih koncerata ikad. bedak sto nemam slika. Quote
azal Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 kako je jadno kad si mamuran i ne mozes nista pametnije od Coldplay-a da slusas da ti nebi eksplodirala glava. Quote
azal Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 ne mogu, trebao sam da budem kod oldschoola na kucnoj probi pre dva sata. Quote
azal Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 i DEP...fuck. sad mi je muka i boli me glava. I coldplay je djubre. Quote
Recommended Posts