azal Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 3:13am pustaju Sigur Ros - Untitled #1 na B92/MTV Quote
Fiery Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 E, meni neka deca ovde spominju neki festival u Solunu, gde izmedju ostalog nastupaju Anathema, Katatonia, Porcupine Tree, On Thorns I Lay. Je li cuo neko nesto o tome, ili strasno lazu? Quote
süpergeek Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Hm, na sajtu PT ima samo ovo: Jul 20 2005 GREECE, Thessaloniki: Mylos Club (http://www.porcupinetree.com/tour.cfm) Tako da je to možda bajata informacija... Quote
Fiery Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Vrlo verovatno. Ti koji su mi rekli su samo videli plakate tamo gde su bili u Grckoj, bez spominjanja datuma, pa me je samo interesovalo da li je to stvarno bilo ili sta. Svakako mi nije padalo na pamet da idem Quote
Vitamin K Experience Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Sigur Rós - Takk... koji je juče izašao je procureo na net. Možete ga skinuti ako se registrujet ena forum sa ovog linka: http://funkysouls.com/2/2389_1.html Quote
Vitamin K Experience Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Baš sam seljak. Evo vam direktan link http://fd5000.com/music/Sigur%20Ros%20-%20Takk/ Quote
KRANG Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 skidam ga upravo sa dc++.. valja li? btw, slušam novi opeth po hiljaditi put.. najbolji njihov album, definitivno. očekivao sam mnogo, ali ovo je prevazišlo sva moja očekivanja Quote
Vitamin K Experience Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Čim sam otkrio link i skinuo par stvari postavio sma ovde url. Nisam oš stigao da preslušam. Quote
marcoman Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 E, meni neka deca ovde spominju neki festival u Solunu, gde izmedju ostalog nastupaju Anathema, Katatonia, Porcupine Tree, On Thorns I Lay. Je li cuo neko nesto o tome, ili strasno lazu? A bas su morali da uglave i On thorns... Quote
solicitor Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Lazare, obavezno shtivo za tebe: [qoute]FALL OF TROY - 2005 - Doppelganger Ne usudjujem se da objasnjavam koji je ovo stil .. Lazaru ce se svideti sto posto Quote
azal Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 zasto mi je user "pera detlic" upravo cestitao rodjendan na preko PPa? Quote
Vitamin K Experience Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 zasto mi je user "pera detlic" upravo cestitao rodjendan na preko PPa? I meni je pre 20 minuta čestitao rođ preko pp-a i posalo sliku torte... Quote
KRANG Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 uuuu.. na tragu ste nečeg ozbiljnog Quote
Kent Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 stiglo i meni. srecan sam. je l' to takk znaci hvala??? mislim da se na islandskom isto kaze, gledao sam 101 rejkjavik skoro po 1000. put. pojavila se i nova prljava trojka, a i broadcast, windy&carl, black dice i statiznamvec. Quote
KRANG Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 sad će pantheist EP da izadje sa 3 nove pesme i obradom katatonije. Quote
Fiery Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 E mnogo do jaja taj Pera Detilic. Je l' sluso ko Noru? Nikako da skinem, zaglavljen sam na 93,4%. Kontam da bar Laza zna. Quote
Fiery Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 btw, slušam novi opeth po hiljaditi put.. najbolji njihov album, definitivno. očekivao sam mnogo, ali ovo je prevazišlo sva moja očekivanja Ne bih isao u to najbolji, ali je svakako daleko mnogo vise nego sto sam ocekivao i svaka im cast. Quote
blondie Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 (edited) zasto mi je user "pera detlic" upravo cestitao rodjendan na preko PPa? nisi jedini svi su dobili koji su bili online kad i pera.. osim removera, moguce da je provalio da je peder zbog avatara pa se uplasio:) ljudi, vidim da ste ovdje redovni, ajd nek neko svrati d oteme kovenant - ostavih neko pitanje tamo.. a hitno je. poz. Edited August 5, 2005 by blondie Quote
Recommended Posts