azal Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 pazi cert u new yorku sad u subotu. Enablers, Red Sparowes, Made Out Of Babies, Daughters, Torche, Kayo Dot Quote
KRANG Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 e, ja mrzim one koji su to gledali.. Daughters, Torche ? ne znam ta 2, na šta to liči? e da, sad sam skinuo novi cave in.. komentari uskoro. i kad će tobijev solo album? Quote
Kent Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 e jebiga... anyway, neshto najbolje shto se moglo desiti muzichkoj industriji je novi singl/spot Backstreet Boys-a... znachi, momci su genijalci... moralni pobednik. bio bi federera u finalu. ko je igrao na junosu do polufinala, velike je pare zgrnuo. Quote
marcoman Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Kako je bilo lepo gledati Fedrer-a sinoc jebo je milosnu majku pricate o onoj pesmi "Incomplete" ? bakstreet's back, alright Quote
Out Of Time Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 jok... ima novi singl josh boljshi koji ima naj spot na svjetu Quote
KRANG Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 konačno sam skinuo ovo sranje koje jurim mesec dana.. detwiije - 2005 - would you rather be followed by forty ducks for the rest of your life [vbr] još jedan predstavnik epskog post rocka. super album. mega cool. -- i još nešto: Uaral - Sounds of Pain još jedan carski doom bend iz čilea. akustični folky doom + doom/death. jako čudan bend. i mnogo su dobri. Quote
Vintersorg Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Job For A Cowboy - Doom (EP) (extra deathcore) Gojira - From Mars To Sirius (syl meets mastodon) Quote
fiction Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Detwije je vrh spominjao sam ga prije nekih 20 strana... Prije neki mjesec sam naletio na belgijske avantgardiste Alughana www.alughana.be Pjevaju na nekom svom izmisljenom jeziku na kojem je kao samo vazan nacin izrazavanja...Imaju gomilu nekih demo snimaka, eps i jedan album.Imam samo taj album.Yabal se zove...Interesantno za preslusati... Quote
KRANG Posted September 13, 2005 Author Report Posted September 13, 2005 odakle skidaš albume? ja sam detwiije skidao oko mesec dana sa dc++ jer ga je samo jedan lik imao, a imao je sve slotove neprekidno popunjene .. Quote
Baal Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ili još bolje direktan link: ftp://sigur-ros.serveftp.com/Videos/sigur_ros-glosoli.rm Quote
Kent Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 nisam ga namerno dao, da bi kranh skinuo sve sto ima tamo Quote
Baal Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Sigurno ne bi video ovaj ftp server Na njemu imaju i neki koncerti Sigur Rosa Quote
KRANG Posted September 13, 2005 Author Report Posted September 13, 2005 kako me snabdevate linkovima, svaka vam čast skinuo sam spot, a skinuo sam i viðrar vel til loftárása' sa ágætis byrjun.. taj. dobri spotovi. ovaj sa takk posebno dobar. opako dobar! Quote
KRANG Posted September 13, 2005 Author Report Posted September 13, 2005 uploaduj bonus pesmu red sparrowesa sisetino jedna Quote
Baal Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 To sam upravo stavio da uploada. Quote
KRANG Posted September 13, 2005 Author Report Posted September 13, 2005 srce si . ostavi link ovde kad se završi. e, da: kome treba da downloaduje ovaj streaming sa sigur ros sajta neka uradi ovo: na download.com skinuti coc soft stream down verziju 3.3 onda na lomalka.ru naći crack by FFF. skida streaming kao car Quote
fiction Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 odakle skidaš albume? ja sam detwiije skidao oko mesec dana sa dc++ jer ga je samo jedan lik imao, a imao je sve slotove neprekidno popunjene .. Detwije su imali neki likovi na kazaa...indie room naravno Quote
sabre Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 e ajde neka mi neko odgovori na ovo ako ga ne mrzi... ovaj FOR THE MATHEMATICS - The New Science, jel to neki volta/drive in/sikth fazon? ili je vise dillinger? ocena 0-5? Quote
Thulе Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 (edited) sam si sebi odgovorio.. samo što nije raznovrsno kao volta, nije emo kao atdi i nema onakve vokale kao sikth.. nije loše. može da se sluša. kewl bend. ------- btw, Aeon_-_Bleeding_The_False-(2005) opak švecki brutal dm samo to i cryptopsy novi slušam zadnjih par dana, cryptopsy - nadmašili su sebe sa once was not!! Edited September 15, 2005 by Johnny Dopp Quote
The Watchtower Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 (edited) aeon jebe kevu!!! jos im je to debi. nego... evo neke preporuke: Mortal_Decay_2005_Cadaver_Art (dobar brutal dm) Paths Of Possession_2005_Promises In Blood(Promo) (dm sa melodic delovima i malo thrasha. sešn vokali by corpsegrinder iz kanibala. nije nista novo, al` ima dobrih melodija) Parkway Drive\2005\Killing With A Smile (metalcore. i vise nego dobar debi) edit : sto se tice cryptopsy, ja nemam reci za novi album. sve vec rekoh na cryp. temi. album godine def. Edited September 15, 2005 by Evil Spirit Quote
Begrim Abdulah Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Doći ćeš na Nile, Krang!!! A skika ti je u potpisu!! JiHad!! Quote
Kent Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Ne znam za druge, ali ja ne smem da te branim, matori. Sorry. Quote
Recommended Posts