Supergalactic Lover Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 JiHad!! cetir noge, na sve cetir krute... Quote
KRANG Posted September 16, 2005 Author Report Posted September 16, 2005 Doći ćeš na Nile, Krang!!! A skika ti je u potpisu!! JiHad!! jedva čekam. Quote
BodyRemover Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 @kent doci cu cim bude neka kul svirka. nemam povoda da se izvucem iz kuce, a ne mogu iz cista mira posto mi je ostala jos dnevna soba za krecenje a rasteze se to vec nedelju dana... Quote
KRANG Posted September 16, 2005 Author Report Posted September 16, 2005 hahaha -- obradović me mnogo nervira.. u završnici uvodi usporenog bodirogu kao da vodimo 20 razlike, a ne jurimo rezultat Quote
Kent Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 oleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KRANG Posted September 16, 2005 Author Report Posted September 16, 2005 još jedan dokaz koji smo govnarski narod Quote
Kent Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 a sta, treba da im aplaudiram za ovakvu igru, posto sam platio kartu 100 evra i to puovukao sve moguce veze koje sam imao? nek se jebu, trebalo je od druge cetvrtine da im zvizde! i najbolje je da ispadnu iz grupe, pa da u areni gledaju spance i jevreje Quote
KRANG Posted September 16, 2005 Author Report Posted September 16, 2005 a ovaj sedlaček je najveći car: "ne pamtim kada je zadnji put naša reprezentacija izgubila u beogradu na otvaranju evropskog prvenstva od španije" -- nismo ni trebali da igramo u novom sadu. tamo su govnari. govnarska publika. Quote
KRANG Posted September 16, 2005 Author Report Posted September 16, 2005 a što bi soli rekao, ova utakmica je bila "svršavanje po sisama" Quote
BodyRemover Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 u novom sadu zive madjari i crnogorci. haha@ ovaj "ne pamtim kada je zadnji put..." deo. car, stvarno Quote
BodyRemover Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 nile? pa da branimo kranga koji novac je u pitanju? idem ortaku u svadbu i potrosio sam ove nedelje vise od 10 hiljada u kortist toga jos tamo treba dati neke pare trubadurima i fotografima... Quote
BodyRemover Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 zna li neko od vas ko su bedhead? sad sam cito neku slowdive recenziju koja kaze da su ih slowdive poskidali samo tako. Quote
KRANG Posted September 16, 2005 Author Report Posted September 16, 2005 aaa.. vrh bend. skidao sam sve od njih pre mesec dana kent mi dao nazive albuma. Quote
KRANG Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 sad sam video da mi fali jedan album. imaju 3: 1994 What Fun Life Was 1996 Beheaded 1998 Transaction de Novo meni fali ovaj iz 96. ne volem mnogo slowdive, i ovo mi opako dobar bend. posebno ovaj zadnji album. kentova preporuka kad sam bio u slowcore fazi. ali, i posle svega najbolji album mi je ostao alaska - happiness zna li neko nešto slično ovome? kakav album, jebemti. kakav album! Quote
Supergalactic Lover Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 alaska je tako jebacki bend, neverovatno. jednom mi se malo digao kad sam slusao underwater... Quote
BodyRemover Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 zajebite vi slowcore pricu. znam ljude koji to slusaju 15 godina pa se ne razumeju tako ko krang (mozda ne kapiraju mjuzu, ko zna sta je u pitanju) britni spirs se porodila i dete joj se preziva spirs federlajn. bracala, znas kad bi mi se dete prezivalo ko zena? neva. Quote
Kent Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 BedHead su kvlt... Prelepe noci uz njih proziveh... Volem Acetone, Low, i narocito, Codeine kada je u pitanju slowcore. Jessica Bailiff, razumno, excluded. A sve je to samo Galaxie 500 & Spacemen 3 nadogradnja after all. Quote
KRANG Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 zajebite vi slowcore pricu. znam ljude koji to slusaju 15 godina pa se ne razumeju tako ko krang nisam ja ni rekao da se razumem. ali se razumem toliko da mogu da kažem koji mi se album najviše svideo od svih koje sam preslušao.. mislim da to nije neka nauka. 8========D Serbia & Mont. -10 s Israel 1.85 15.00 1.85 mislim da je ovo sigurno.. a igrao sam još i na tursku sa bugarskom samo -10, i na litvaniju koja ima +2 sa hrvatskom. ovi u kladionicama su stvarno glupi kad stavljaju ovakve hendikepe. stavio 1000, sutra ću da pokupim preko 6. genije zla! Quote
Baal Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Voleo bih da nas i Jevreji cepaju da bi Obradović konačno napustio mesto trenera reprezentacije. Quote
KRANG Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 (edited) i još jedna stvar koja me nervira.. željko obradović kaže da je samo on kriv za poraz i "potpuno preuzima odgovornost".. a onda počne da priča da smo izgubili jer su igrači bili loši u 1na1, nisu se držali dogovora i slabo skakali u odbrani. to nije preuzimanje odgovornosti. "loša selekcija igrača", "pogrešne izmene" i "pogrešna taktika".. to je preuzimanje odgovornosti. btw koljević > avdalović x 10 -- realno, biće oko 15 razlike za nas protv jevreja.. (vidi ovaj komentar posle utakmice pa kaži kako sam dobar) Edited September 17, 2005 by KRANG Quote
Baal Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 (edited) Avdalović... Tatin sin.. Realno, mi smo trebali i Špance juče da pobedimo, pa nismo. Možda Obradović tempira formu za neki šampionat posle ovog? Neće da otkriva svoje karte i adute? Edited September 17, 2005 by BaalBehrit Quote
KRANG Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 haha.. vidim, ti si super selektor. odabrao si 3 igrača koji imaju negativan učinak. Tony Parker -1 poena šta sam ti rekao za njega, a? Dejan Milojević -4 poena takođe. haha Radoslav Nesterovic -1 poena --- a i moje obe ekipe su katastrofa. ima li još neko da je igrao: http://www.b92.net/sport/eurobasket2005/selektor.php Quote
marcoman Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Igrao sam ja, naziv tima - parastos nalazim se na 7000 i nekom mestu mrzelo me previse da kalkulisem sa onim bodovima pa sam sastavio tim za minut jedan kako se zovu vasi timovi da bacim pogled na statistiku? Quote
Recommended Posts