KRANG Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 a, da.. oni nemaju album. ima ovde da se skinu 2 pesme. http://www.udargroma.org/chang_ffos.php dobri su hrvati.. onaj lik, što je onda kupio onu red sparowes ploču, jel im to gitarista? hahaha Quote
KRANG Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 (edited) a skidao sam i neke nove 65days of static pesme.. postovali neki likovi na sigur ros forumu. sad će novi album da im izađe. stvarno zvuči dobro. One Time for All Time će da se zove, izlazi 31.oct stvarno sam prijatno iznenađen.. makar na ove 2 pesme koje ja imam su totalno izbacili elektroniku.. umesto toga to je klavir, i nikad jači groove! okret za 90 stepeni, uz dramatično poboljšanje kvaliteta. sada stvarno mnogo očekujem od novog albuma. još nekoliko dana čekanja. Edited October 18, 2005 by KRANG Quote
Baal Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 KRANG, daj linkove za te nove 65DoS pesme. Quote
KRANG Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 (edited) link pa traži sam. na zadnjoj strani.. ili predzadnjoj. neverovatne pesme, stvarno. kakav napredak u odnosu na fall of math.. Edited October 18, 2005 by KRANG Quote
marcoman Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Fall of math mi je bas bzvz ali mi se svidja taj opis koji si dao za nove Quote
Baal Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Hvala KRANG, za prvu piše File Expired, al' zato radi link za drugu pesmu. Quote
Baal Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Fall of Math bezveze!?! Marcomane, na čemu si ti Quote
KRANG Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 u pravu je.. skoro. fall of math je prehvaljen, i nije ništa posebno... ali je ipak dobar album.. e, ovo novo.. kao da je neki drugi bend.. skoro. sve shit elemente su uklonili, a dobre poboljšali. si skinuo makar jednu pesmu? kako ti se čini? Quote
Baal Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Ja skinuh Radio Protector pesmu.. Zanimljivo zvuči ovaj klavir, manje elektronike ima sada.. Ne znam, ovo mi se mlogo sviđa. Kad izlazi album? Quote
Baal Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Uh.. Navuko sam se na pesmu, stavio sam je na repeat. Quote
KRANG Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 rekoh ja.. i druga je odlična. biće album super. 31.oktobar, ponavljam Quote
Baal Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Siso, okači tu drugu pesmu na rapidshare. Quote
KRANG Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 hoću.. kao i ti red sparowes. na euro sport.. siso. igra ana, i ima da izgubi, iako je imala meč loptu u II setu Quote
Baal Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 hoću.. kao i ti red sparowes. Sisa si. Meni ne radi upload, lepo sam ti rekao, i dalje zajebava. Quote
Out Of Time Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 ima li neko od vas nešto više od chang ffos? skinuo sam 3 pesme.. momci su genijalni. ima li neko album, ili da pišem mail i tražim da mi se pošalje? ako 200 puta nisam rekao da su mi dostavili ne masterizovanu verziju albuma, koju ce Steve Austin (Today Is The Day) da sredi vrlo uskoro, nek postanem majmunov ujak... chang ffos je trebalo da sviraju pre Tibia-e, ali je stvar pukla zbog, naravno, kinte... nije bilo do mene, keve mi... Quote
Out Of Time Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 (edited) ja sam za posmatranje... dupli post anyway, KRANG, skini PARABELLUM - Stainless Edited October 18, 2005 by Out Of Time Quote
Kent Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 u pravu je.. skoro. fall of math je prehvaljen, i nije ništa posebno... ali je ipak dobar album.. kako sernjas ko ga je to prehvalio, keve ti!? a ti elektronski elementi su bas ono sto ih je cinilo specificnim (a i dobrim)... samo mi treba jos jedan mono klon... Quote
marcoman Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Ljudi! Sutra mec Jankovic - Ivanovic Quote
Kent Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) ne kenjaj da je jankoviceva pobedila molik! bice qvanja... hoce li eurosport prenositi? samo da ne bude u vreme chelzeje... edit: sad vidim da je sutra np Doldrums - Acupuncture Edited October 19, 2005 by Kent Quote
marcoman Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) Molik je predala u drugom setu, a Jelena je dobila prvi izgleda da ce biti prenosa ali verovatno na eurosportu 2, koji ja naravno nemam EDIT: ima sada u pola 3 snimak Jecinog meca Edited October 19, 2005 by marcoman Quote
Recommended Posts