Sinstrel Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Nightwish je smorio ali je bas glupo radovati se sto se neki bend raspao. Quote
KRANG Posted October 23, 2005 Author Report Posted October 23, 2005 The Scottish quartet's second release, and a quantum leap forward from their debut "The Human Tragedy". au.. znači pojavilo se to.. imam human tragedy, i odličan je album. ako je ovo "quantum leap", biće masti!!! Imam Panopticon. Sa njega mi jedino Grinning Mouths može prići EITSima.. Vokal im (Isis) sve kvari. Ne volim takve vokale. Čak, u poslednje vreme, ne volim bilo kakve vokale da čujem. U GM ima čak GY!BE elemenata.. Onako.. Ali, to je ipak - metal &ovi retki momenti koji podsete na EITS (post rock) se mogu naći svuda.. Tako da, ne bih se baš upuštala u poređenje s metalom, pa bio on i *avantguarde* metal. probaj pelican onda. možda ti se svidi. nema nikakvih vokala. dođe mu kao eits odsviran na metal način i poređenje je neminovno, ma koliko ti to mrzela. post rock je jedan od glavnih uticaja cele te nove škole. a ta "avantgUarde" odrednica je prilično besmislena. Quote
The Watchtower Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 @krang => http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?showtopic=36951 => novi snowblood Quote
Out Of Time Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) Znam da bi obozavala Judas Goats And Dieseleaters! KRANG > skide li Indian? Edited October 23, 2005 by Out Of Time Quote
The Watchtower Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) jel zna neko sta sviraju The Curse Of The Golden Vampire, Terminally Your Aborted Ghost, Abosranie Bogom, Antigama, Black Eyes, Gutrot, Loa Loa i Numer217? Edited October 23, 2005 by Evil Spirit Quote
KRANG Posted October 23, 2005 Author Report Posted October 23, 2005 veruj mi, ne treba ti ništa od toga. @oot: naravno. Indian - The Unquiet Sky 93.1 MB od sutra to, između ostalog, možeš pokupiti kod vanje, donosim njemu disk. ovaj Snowblood CARUJE!!!!!!! auuu.. korak dalje od isis-a! šta se ovo dešava? prvo minsk, pa ovo, a i za "the ocean" se priča da je albumčina, već sam ga našao na dc++.. i sve za 2 nedelje. Quote
Kent Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 http://www.popmatters.com/music/reviews/m/...asshanded.shtml Quote
KRANG Posted October 23, 2005 Author Report Posted October 23, 2005 ass handed haha fina recenzija. nije mi jasno samo zašto toliko insistira da ih strpa u prog rock . Quote
Kent Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) upravo tome je bio namenjen moj smajli. jeste prog u smislu da je 'progressive' (kao u slucaju mars volte ili dredga), ali ga je ovaj bas preterao. meni je kites po senzibilitetu bas nesto izmedju sigura i dredga... progressive shoegaze art rock special se vrti na mtv adriji par puta na dan, jer ima neke nominacije valjda na predstojecoj dodeli nagrada. bas sam se zacudio kada sam video prvi put. Edited October 23, 2005 by Kent Quote
Buddha Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 jel zna neko sta sviraju The Curse Of The Golden Vampire drum n bass, i to bas gadan. ali odlican Quote
Out Of Time Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Terminally Your Aborted Ghost, Antigama, pushti ti Kranga... ova dva otkidaju... Antigama = Nasum poljski... vrh TYAG - tech noisy Circle Of Dead Children npr. inache KRANG skini pre nego shto krenesh do Vanje: SK;RL - Reduce me to this Bongzilla - Amerijuanican The Fallout Project - Hopes And Ropes (ako ga nisi nasho josh uvek) Icos - Walk With Me Silencio - Dead Kings Jeroan Drive - Deathrow Industry i donesi mu Lolita Stasi... Quote
Kent Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 definitivno i zvanicno je od ovoga trenutka ana never broj 1 bend u srbiji za mene... ostao sam bez teksta, po prvi put. Quote
KRANG Posted October 23, 2005 Author Report Posted October 23, 2005 (edited) hopes and ropes sam skinuo pre 8 meseci. ma nema šanse sve to da skinem za ovih par sati?! biraj 1 za večeras haha @kent: zar su tako dobri? šta sviraju uopšte? Edited October 23, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 predivan post-rock. apsolutno predivan. mono & eits skola. Quote
azal Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 vec znam ceo Cage album napamet. Grand Ol' Parade = beat godine DJ SHADOW najbolji quoteable za sad... "I tried a lot of drugs, I tried a ot of ladies, some I probably wouldn't have tried if I wasn't on drugs." Onaj Minsk previse lici na Neurosis, Boards of Canada je lep ali manje interesantan od ranijih albuma. Za Time of Orchids nisam bio raspolozen. I nevermore je zaboravio na sve ono zbog cega su mi bili vrh bend sve do dream neon black-a. Smor album potpuno 5/10. Quote
The Watchtower Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Bongzilla - Amerijuanican imam ja bongzillu! album je bruka. jebeno odlican... Quote
Kent Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Boards of Canada je lep ali manje interesantan od ranijih albuma. word. mada mi lezi oko 2am. nije bilo sanse da se ponove onakva remek dela. Quote
Kent Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Ali je zato 65daysofstatic fascinantan. Ovakav sklop originalstine, muzicke vestine, prijemcivosti i kreativnosti nije vidjen u mojim usima&ocima odavno. No retreat! Quote
Kent Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 valjda ce sada staviti koji su bendovi, da se ne desi da opet ne znamo koji je ono divan power Quote
Guest حسين Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 ali je bas glupo radovati se sto se neki bend raspao. što ? Quote
BodyRemover Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 (cita li iko power forum?) izgleda da taira ima beef s ostatkom benda. samu da ne postrada(ju) u nekom drive-by - u Quote
ajsha69 Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Vecheras se pushta neka avangarda u voodoo-u. Ja cu da idem. Quote
Out Of Time Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 (edited) evo i od mene nekih predloga... nine horses - snow borne sorrow (2005) > mozda najbolje neshto shto je David Sylvain odradio... Shout Out Louds - Howl Howl Gaff Gaff (2005) > The Arcade Fire ce da najebu... junip - black refuge > Jose Gonsales band Great Lake Swimmers - Bodie And Mind (2005) > kome fale Red House Painters-i... Richard Swift - The Novelist > Secretly Canadian i tako... suzukiton - service-repair handbook (2005) > instrumentali debelog math tipa... v-28 - soulsaviour (2005) > Borknagar, Arcturus ali, naravno, slabije... washington - a new order rising (2005) > iznenadjujuci finci, od Radiohead-a do Muse-a... MINSK - Out Of A Center Which Is Neither Dead Or Alive ED GEIN - judas goats and dieseleaters (!!!!!) necu ni da pricham o Ghost And Vodka, Jaga Jazzist-ima i novoj Emiliana-i Torrini eto... 041 net ipak nije tako losh... edit: zajebo sam se... 042 net... 042210022... i tako... Edited October 24, 2005 by Out Of Time Quote
Recommended Posts