Jump to content

Recommended Posts

Posted
zar je toliko tesko bilo da napises da se pojavio green carnation uzivo iz toronta? umori mi se prst od skorolovanja biggrin.gif

Mrzelo me da izdvojim deo gde piše da su svirali ceo Light of Day, Day of Darkness icon_wink.gifmhihi.gif

Slušam ovih dana ovaj nov The Ocean, mlogo je više deathy.. Promenili su se.. Sem ako ja nisam skinuo neki fake promo biggrin.gif

Posted

Dave Holland Quintet je jebao mater polovini zemljine kugle!

odavno nisam bio onako srecan, a da nisam popio nich...

Bendzmin Frenklin - "Amose, da si samo mogao da se vidish..."

Al Foster, iskusno al' ne toliko ubedljivo...

Posted (edited)

skinuo sam i novi knut.

2004 smo imali neurosis, isis i cult of luna, a ovo je definitivno godina njihovih klonova mhihi.gif ..

ne znam više ni koji je ovo album iz te priče, koji izlazi ove godine..

sredina postaje prezasićena.

ipak,

terraformer je odličan album.

uh! top 5 godine. haha

pera će biti srećan

Edited by KRANG
Posted (edited)

jos jedan takav bend i pukeface.gif

icon_spava.gif vise

mada ima svper albuma. icon_frown.gif

edit: novi ocean je dosadan do bola, iako je najraznovrsniji do sada.

Edited by Kent
Posted

ima bre.. stvarno, minsk, snowblood, impure wilhelmina, torche, knut, buried inside, made out of babies, overmars, burst, prelican, fallout project.. da ne nabrajam dalje, ovo je samo deo onoga što mi pada na pamet.. i sve odlični albumi bre.

ali stvarno su ušli u hiperprodukciju.

ne sluša mi se to više..

ovaj conifer isto odvaljuje, i trenutno mi je na vrhu playliste, jer se mnogo više oslanja na post rock nego na sludge..

stvarno su do jaja.

Posted
skinuo sam i novi knut.

2004 smo imali neurosis, isis i cult of luna, a ovo je definitivno godina njihovih klonova mhihi.gif

pera će biti srećan

brale, Knut postoji mnooogo duze od Cult Of Luna-e, josh od 1994, a i ranije imali su zaokruzeniji zvuk od Isis-a kojim se svi "slichni" bendovi sluze... plust, imaju izdanja starija od izdanja Isis-a... Oni su debi Leftovers izdali 1997., a Isis 1999 ali "samo" The Red Sea...

shta mislish zashto je Aaron pokupio Knut za HydraHead i bukvalno ih naterao da naprave josh jedan album?

Knut vishe nikada nece svirati uzivo, shto inache i ne rade poslednjih godina jer je trebalo da se raspadnu, ali Aaron ih je naterao da izdaju bar josh ovaj album..

Shto se tiche drugih bendova "klonova" Isis-a, Cult Of Luna-e i pre svega Neurosis-a, Godflesh-a i Breach-a u pravu si da ih je sve vishe i tako to(shto meni, svima je jasno, nikako ne smeta), ali Knut nemo' da dirash i u taj kosh mecesh...

kako god, pera ce biti srecan, shto da nece?

toliko...

nego kad cu ja to da uzmem?

kente, ima li toga kod tebe?

Posted

Samo cu reci cuvajte se Giant Squida...prvo sto su potpisali za The end a drugo razvaljuju.Cim sam vidio vijest sa the end newsletter-a odma potraga...Metridium Field prvi album...Skinuo par pjesama jedva jer je queuue vec ogroman.The next big thing ali nije metal icon_mrgreen.gif

Posted

jel to jedini album?

ja sam čuo nešto o njima, ali nisam hteo da skidam jer su rekli da je (valjda) taj album samo nemasterovana verzija koja sranje zvuči i da se čeka finalna obrada mhihi.gif

i kako nije metal?

liči na cave in?

valja li?

Posted (edited)

Izgleda da ce prvi album ponovo snimiti i reizdati za the End.

Generalno nije metal.ALi ima par Isis like dionica ali opet ima tu i Mogwai-a.Mjesaju pravce na nacin koji to radi Sub. Masq. iako se muzicki dosta razlikuju, svasta tu ima.nemam jos cijeli album,ali ova polovina sto imam stvarno obecava...

edit: jedini album zasad

Edited by Therapsid
Posted (edited)

jos jedan takav bend i  pukeface.gif

icon_spava.gif vise

mada ima svper albuma.  icon_frown.gif

edit: novi ocean je dosadan do bola, iako je najraznovrsniji do sada.

skinuo sam ceo album (the ocean) konačno.

ne mogu ni da preslušam.

novi album kažeš?

transmission0 - 0

isto to.. samo malo bolje. mhihi.gif

e,da:

ko ide na gotik maskembal sutra? haha

Edited by KRANG
Posted

uzeti mr henriksenu servis za rucavanje i komplet casa kod kineza u pancevu.

fristajl icon_smile.gif

@torrent juzers

kako da dobijem kredibilitet na inditorents?

seedujem sve sto skinem ali i dalje imam slabo nesto. a zbog slabog toga ne mogu da skidam torente mnogo cesto sad.gif