KRANG Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 anemone: http://en.wikipedia.org/wiki/Anemone i album je "....tongue", jednina. i nije se pojavio. makar tamo gde ga ja tražim Quote
ajsha69 Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Moj slobodan prevod... Lociranje Anemone Bakarnim Rakljama (kao potražnja za podzemnjim vodama i mineralima.. trip kad pochne shtap/visak da se trese/mrda) (inache, copper tongue se kao izraz koristi u eksperimentalnoj fizici, pre svega elektrotehnici, za provodni kraj instrumenta... tipa, kad se vrshe neki ogledi, pacijent, recimo, drzi u ruci ili ustima copper tongue tog instrumenta... Kapiram da je ovo copper opciono, ali je uglavnom tako, jer je bakar dobar i najpristupachniji provodnik toplote...) Quote
tovar Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 avantgua®disti, voodoo veceras? cisto da cult of luna ne pustam samom sebi. Quote
mirror Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Sea anemone je u prevodu SASA, a biljka je samo anemona. Quote
KRANG Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 haha.. kakve se ovde teorije razvijaju.. da ste videli cover albuma, videli biste i cvet. @lestrejt: mnogo ti ružan tremin, bro.. da nemam sutra u 8 neke vežbe, došao bih.. Quote
KRANG Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 (edited) i da, ovo moram da ponovim: baroness.. za mastodon fanove. dva ep-a. ovaj drugi, koji se genijalno zove "second ep", je jebeno genijalan. mastodon + isis + šveCki dm mega kewl Edited November 7, 2005 by KRANG Quote
KRANG Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 jel video neko fotke "napokon punoletna" ane ivanović? Quote
Baal Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 http://www.thirdframestudios.com/adgame/clovek/ E-varijanta Ne ljuti se čoveče. Genijalno. Quote
Freak Kitchen Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 http://www.thirdframestudios.com/adgame/clovek/ E-varijanta Ne ljuti se čoveče. Genijalno. ja kad sam bio mali sam takodje imao varijantu NLJSC na kojoj je pisalo clovek ne jezi se i nije bio sa kockicama, nego sa tockicem i kuglicom! ..a sva deca su imala obican. pa kad me neko pita nesto ja mu kazem : In your face biatch! Quote
Buddha Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 @z-la: stigo mi cave in intervju. aj mi prevedi ovo If you were sentenced to death, what would you choose to be your last meal? A five coarse meal of magic mushrooms, topped with bits of peyote and dusted with the finest of crushed Zoloft pills. Quote
KRANG Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 pogrešno je upotrebio "coarse", peyote je biljka iz koje se dobija meskalin.. zoloft je verovatno neki lek za smirenje. hah narkomanski san. meskalin je stvarno ludilo.. pečurke nisam probao Quote
Kent Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 vrh odgovor. al baja iz bolt throwera je imao daleko bolji. wait and see. Quote
azal Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 bolt thrower If you were sentenced to death, what would you choose to be your last meal? I'd record the same album for the seventh time in a row...wait...what was the question? Quote
Kent Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 nemoj tako, imali su oni vrh rifove odavno. Quote
KRANG Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 imaš novi kent EP? stvarno je dobar....... Quote
fiction Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Novi Helloween album godine na www.metalreviews.com na nostalgiju bice Mada jesu iznenadili sa albumom, dobar je Quote
KRANG Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 uh kako mi se to ne sluša sada.. Quote
marcoman Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 sad I nikad danas vidim slowdiver-ovu kopiju u kaficu Okno na obilicevom, malo vishi klon, ali opet klon Quote
KRANG Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 haha.. gori francuska, a? kome je drago? 1. meni. 2... Quote
Kent Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 nemam kent ep, sad je tek izaslo... skini ti, a ja cu nabaviti original za mesec-dva, da vidim da l' da cimam jonasa ili krala za to Quote
Buddha Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 sad I nikad danas vidim slowdiver-ovu kopiju u kaficu Okno na obilicevom, malo vishi klon, ali opet klon ? Quote
BodyRemover Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 na mome komputeru za sat vremena: in the li li library loft. blagosloven da je internet ovaj nas! Quote
KRANG Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 aj budi car pa digni torrent na kerrazy? Quote
BodyRemover Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 ne dizem torrent nigde. moze neka varijanta na mail ili icq sutra ujutro ali torentea ne kacim. pojeo sam muda dok sam dosao na ovaj forum i ne bih bas da ispanem tako lako. Quote
Recommended Posts