KRANG Posted December 14, 2005 Author Report Posted December 14, 2005 nekako, kad čujem "folk" i "metal" u istoj rečenici, izgubim želju za slušanjem dotičnog albuma.. post viking rock? Quote
fiction Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 koriste te gudachke instrumente pa ima malo taj folk smek Ali stvarno vrijedi poslushati... Quote
KRANG Posted December 14, 2005 Author Report Posted December 14, 2005 cool. probaću da nađem onda. -- Asva - Asva [2005/Enterruption/MP3/320] G. Stuart Dahlquist (SunnO))), Burning Witch), B.R.A.D. (Burning Witch, Master Musicians of Bukkake, Apes of Wrath), and for this release Dylan Carlson (Earth). Side One is an eerie and haunting drone song, originally conceived for a horror movie soundtrack and featuring avant-violinist Eyvind Kang. Ominous tones, far out vocals, swarming locust and dreaded cave guitars, and droning organs designed to induce paranoia and fear. Side two features a live song thus far only played on the group’s last US tour with the entire Asva lineup on board. Jessika’s "witch being dragged to the burning pyre" vocals are in full freak-out mode, as crushing slow riffs and thundering percussion make this one intense, spine-chilling event. -StonerRock.com - moglo bi biti zanimljivo? Quote
KRANG Posted December 14, 2005 Author Report Posted December 14, 2005 e, da. jel slušao neko cattlepress (hydrahead)? čujem neke bajke o njima, i ne bih da skidam tih 200MB ako se neko samo proserava.. dakle, zna li neko? Quote
BodyRemover Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 asva je do jaja. to drugo ne znam. Quote
Vintersorg Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 za asvu se odavno pricalo... btw na kerazi torentima je hydrahead thread... pun kurac giga... Quote
azal Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 djembeli, poslao sam ti hideyaface. Quote
Guest حسين Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Master Musicians of Bukkake Hahaha... Quote
KRANG Posted December 15, 2005 Author Report Posted December 15, 2005 pojavio se.. ja juče odem kod osobe A (koja je dobila promo) da mi sreže, kad on - dao osobi B.. i tako. još nisam čuo album. zato je novi mogwai mnogo dobar. @vintersorg: znam, zato i pitam za cattlepress.. sad skidam stephen brodsky - ole sunday . nisam imao taj album. i kid killowat - guitar method. valjda nešto od ta 2 valja. svaka čast liku, postovaće ceo HH katalog. Quote
Out Of Time Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 Kid Killowat dosadan vrlo... Azalu Devi novi jebe matere svih srednjoshkolaca u Americi i to u dupe... ne znam dal je bolji od proshlog ali mozda i jesete... na proshlom su sve pesme bile genijalne, a ovde ima josh genijalnijih, ali ima i par koje su malo manje genijalne tako da neki put pomislim da je ovaj neshto slabiji od proshlog ali to ne mora da znachi.. to da je ovaj malo slabiji od rposhlog... svakako je ovaj sad drugachije osmishljen od onog proshlog... ovaj zadnji... onaj proshli... kad se vracash? jel metalac naguzen od str nekog crnca? Quote
Fiery Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 Mnogo dobar sajt - www.Pandora.com Napises imena par bendova koji ti se dopadaju i oni ti pustaju druge slicne bendove. Moze stogod novog da se nadje, a u svakom slucaju prijatno za slusati uz rad. Quote
azal Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 cimeru...24 se vracam. a metalac je dosadan kao ves masina. Quote
Out Of Time Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 si gledao shtogod? kazi metalcu da je dosadan kao gernitoloshki centar u blagoevgradu! Quote
azal Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 nista sve sto sam hteo da gledam je bilo ili rasprodato ili preskupo. Quote
KRANG Posted December 15, 2005 Author Report Posted December 15, 2005 BIOLICH - The Space Between Home and Today nabavite ovo ili crknite u mukama. Quote
The Watchtower Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 zna neko zasto ne mogu da skinem jebene torente sa indie torrneta, tipa: http://www.indietorrents.com/download.php/...ackstar.torrent pise kao da ne postoji.. Quote
KRANG Posted December 15, 2005 Author Report Posted December 15, 2005 jesi registrovan tamo uopšte? Quote
The Watchtower Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 (edited) da. neke torente mi skida, a neke ne. npr. mogwai mi je skinuo, a nece ovaj. Edited December 15, 2005 by Evil Spirit Quote
KRANG Posted December 15, 2005 Author Report Posted December 15, 2005 haha.. otkud ti invitacija? otkud znam, meni skida sve.. i ovaj lazarus blackstar, sad sam probao.. krenuo download 50 kbps odma' mora da imaš blokirane portove od provajdera.. seeduješ li nešto? moguće da nećeš moći da seeduješ.. Quote
The Watchtower Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 ma, smarao na ircu nekog lika, on mi poslao mail, i tako.. ne seedujem. Quote
KRANG Posted December 15, 2005 Author Report Posted December 15, 2005 gledam ovaj metropolis sada i njihovu "metal" playlistu. zgrožen sam. neko bi debelom masnom liku u slayer majci (tako ga bar ja zamišljam) koji radi tamo kao vj (idiotski akronim, ali mi je prava prilika da ga iskopristim) trebalo da objasni da je sada 2005 godina, a i ona se uskoro završava.. Quote
Recommended Posts