Kent Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 tanka je linija izmedju genija i govna u krangovom svetu Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 (edited) jeste repetitivan, ali baš u tom ponavljanju je moj glavni utisak. jednostvno, možeš voljno da se prebaciješ sa jedne "melodije" na drugu. i ako čuješ jednu, ne čuješ drugu i obrnuto.. zato i mora da traje tako dugo, jer taj efekat ne mož' odma' da se dobije. meshuggah je pokušala nešto slično sa I u jednom momentu. zamalo da im uspe. eh, i čini mi se da te nisam najbolje razumeo za taj drugi album. b... t a. wtf? @kent: ne možeš da prežališ što sam te izjebao za taj disk, a? Edited December 22, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Pre 4 dana - Krang: Kakvo govno ovaj Orthrelm!! Pre 2 dana - Pera, Danilo i ja: Krang, si slusao bolje onaj Orthrelm, bas je ludilo! Krang: Govno, bre, govno! Pera, Danilo i jai: Meshuggah je na I to nesto slicno uradio... Krang: Ma sta kenjate, to bilo samo minut-dva... Pera, Danilo i ja: Ne, Krang, ne, bilo desetak... Danas - Krang: jeste repetitivan, ali baš u tom ponavljanju je moj glavni utisak. jednostvno, možeš voljno da se prebaciješ sa jedne "melodije" na drugu. i ako čuješ jednu, ne čuješ drugu i obrnuto.. zato i mora da traje tako dugo, jer taj efekat ne mož' odma' da se dobije. meshuggah je pokušala nešto slično sa I u jednom momentu. zamalo da im uspe. opak album bre. uh. Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 opak album bre. uh. ako krang i ball ikad naprave neku mjuzu zajedno album bi trebao ovako da se zove Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 sereš.. niko od njih nije ni čuo album. i ovaj dijalog je potpuno izmišljen. ovo je njegov način da mi se osveti što sam ga sinoć izjebao kao konja. ha - jedino je tačno da sam stvarno mislio da je album sranje. pa šta? kome se ono može dopasti na "preskok" slušanje od 2 minuta? aj ne seri više Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 a ja sam srećan jer je neko upravo krenuo od mene da skida the psyke project sa IT koji ima 130 MB u isto vreme sa mono - NY soundtracks od 52, što znači značajno popravljanje share ratio-a.. haha.. a evil spirit skida od mene Orthrelm haha vidim te, evil spirite. haha spirite, share ratio ti je sranje, bićeš banovan uskoro. sačekaćemo da evil spirit skine album, i kaže šta misli.. Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 a mogwai... jel sasvim dobar taj promo, dobra produkcija, zvuk i shit (pitam za tu verziju sa IT)? Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 (edited) da, da sve cool.. lično je jedan od članova benda postovao album tamo. daj postuj neke serbian fighter linkove. ti ga pratiš redovno.. nemoj biti sisa. Edited December 22, 2005 by KRANG Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ostavi mail pa cu ti poslati. Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 [email protected] - srce si. - a evil spirit je završio download. Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) Light? - Mirrors (2005) Style : Progressive Death-Doom Metal From: Russia Format: cbr mp3 192 kbit 44100Hz Stereo Size: 93.78 MB http://www.megaupload.com/?d=NWFDUE96 eto, leecujte pederi. Edited December 22, 2005 by BodyRemover Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Continuo Renacer - Continuo Renacer (2005) Style : Progressive Death Metal From: Spain Format: cbr mp3 192 kbit 44100Hz Stereo Size: 53.77 MB http://www.megaupload.com/?d=DOSLP33S Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 ma idi.. šta je to kk? valja li? Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ovo je danas postovao, ja cu tek sutra skinuti ovo da cujem a vi mozete odmah ucinilo mi se da ce ovaj zanr imati publiku ovde pa reko da to postujem... Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) jos ne znam nista o novom deviju, samo jednom sam ga slusao i zapala mi je za uvo samo predzadnja pesma, ima radio potencijal. Edited December 22, 2005 by BodyRemover Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 beverly hills cop soundtrack http://www.matolaatikko.org/~samis/db/Beve...3-320vbr%5d.rar Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 evo ga tvoj idol: http://my.opera.com/SerbianFighter/about/ haha Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 ali nije to ništa.. lik je napravio i svoju wikipedia stranicu http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Minic Quote
BodyRemover Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 editovacu mu stranu, napisacu kako sam mu zahvalan i to... Quote
The Watchtower Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) a ja sam srećan jer je neko upravo krenuo od mene da skida the psyke project sa IT koji ima 130 MB u isto vreme sa mono - NY soundtracks od 52, što znači značajno popravljanje share ratio-a.. haha.. a evil spirit skida od mene Orthrelm haha vidim te, evil spirite. haha spirite, share ratio ti je sranje, bićeš banovan uskoro. sačekaćemo da evil spirit skine album, i kaže šta misli.. skinucu sve sto si postovao! i ovako mi trebaju neki albumi. ..jebacu im mater ako me banuju.. skinuo sam Orthrelm.. i zvuci prilicno dobro. jel valja: Jeniferever - Iris EP (2005, Big Scary Monsters, 192k MP3)? da znam, dal da skidam! e da, jel moze neko da okaci Rosettu, il` na kt, il` na it! Edited December 22, 2005 by Evil Spirit Quote
KRANG Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 ima na mtv show ono debelo dete-debil.. haha na mtv. Quote
Recommended Posts