Out Of Time Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 (edited) josh 8 minuta i nova godina... Yeeeeeeah! Uuuuuuuuuura! Edited December 30, 2005 by Out Of Time Quote
Angele Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 josh 8 minuta i nova godina... Yeeeeeeah! Uuuuuuuuuura! ti si moj idol! Quote
The Watchtower Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Some_By_Sea-On_Fire_(Igloo)-(Advance)-2006-RTB Quote
Buddha Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Pustis prvo noise polovinu, pa ovu drugu, i onda se malo igras s kratkim pauzama na noiseu dok ne pogodis otprilike u istu sekundu. Nije bas neophodno da ide u stotinku identicno. Posto se brojaci razlikuju na WinAmpu i Media Playeru, do kraja pesme ce delovati da vise nisu sinhronizovani, ali ce svejedno sledeca pesma poceti istovremeno. Onu razliku od par desetinki nema sanse da primetis. upravo. ja ambijentale pustam iz windows media player-a, pa se onda malo zezam sa mix-om, tj.volumetom. ambijentalni mi je negde nesto malo preko pola a winamp na maximumu. koliko sam provalio od ambijentala najbolje su prva, cetvrta i peta pesma, dok druga i treca nisu nesto (uglavnom deluje kao taj white noise). prva pesma je totalno zanimljiva ako pustis ambijentalu glasnije od originala, dobijes zvuk velik ko kuca. a 'pravi' disk (iz winampa) ce ti izlaziti koliko god da ga smanjujes posto su gitare i bubanj bas jaki. Quote
KRANG Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 (edited) e, ljudi, srećna vam nova godina. neka vas uteši to što u bibliji piše: "blago siromašnima duhom, njihovo je carstvo nebesko". eto. sad imate i čemu da se radujete. np: mogwai novi.. lepo za novu godinu. uplifting onako baš. -- i jel neko dobio neki lep poklon? ja nisam Edited December 31, 2005 by KRANG Quote
BodyRemover Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 evo, ja sedim u gacama za kompom dok mi se suse kosa i lak na noktima i citam krangov post. dobio sam poklon od sestre - danasnju politiku (onakvu kakva izlazi nedeljom, ogromne novine i "magazin" dodatak. (koja mi je nesto najbolje sto postoji na svetu posto se bas retko ustanem toliko rano ujutro da ih nadjem na kiosku ), neke slatkise i otvarac za konzerve (to nikad nemam u kuci i uvek pizdim dok nozem otvaram konzerve). snimio sam 3 dojajna mikstejpa (nora dzons svira bozicne pesme, areta frenklin peva neke pesme, nina simoun peva neke pesme i air i tricky) da djuskamo ja i keva dok jedemo sarmu i pecene paprike pre nego odem negde i prekinem se... (probacu da se setim da vam posaljem smsove s cestitkom kasnije da ne bi bili depresivni i usamljeni i samoubili se) Quote
marcoman Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 dobih novu tastaturu i upalu grla Quote
BodyRemover Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 kazem i ja... telefoni su u potpunom sranju i nikoga ne mogu da zovem niti smsujem, jeo sam kod kume rusku salatu i baklavu malocas a sad seo za komp da skinem slike sto sam poslao sebi na mail od ortakove kuce malopre. okacicu nesto sutra (nosio sam sako i fensi kais). Quote
Buddha Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Srecna Nova avantgadna 2006. godina! Quote
Out Of Time Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 srecno vam bilo... da vam valja kao ladno pivo i debela sisa... @krang > spec. *cmok* za te Quote
KRANG Posted January 1, 2006 Author Report Posted January 1, 2006 i ja kažem sve to. sinoć čudna stvar: niko ne može da pošalje sms, ja bez IKAKVOG zastoja pošaljem 15-20 uzastopnih. sad sam ustao i vidim da sam isekao ruke na nešto. wtf?! haha.. najbolje je kad se probudite posle pijanstva i počnete da pronalazite nekakve rane po sebi. Quote
Buddha Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 haha da. ja ti odgovorio na poruku ali pisalo 'failed'. Quote
Guest حسين Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Pametna nova 2006. (kome treba sreća...) Quote
azal Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 srecna vam nova! bas sam postao deda, ubise me pijanke. juce sam sveukupno 3 sata bio budan. Usao u 16, otisao kod keve u munze, pojeo nesto, i opet legapo. ah leba ti. lambada. Quote
Out Of Time Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 "Vrednija je meni moja sestra nego 100 bundi..." Quote
KRANG Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 nisam poslao. -- kako komentarišete http://indieworkshop.com/articles/270/ ? jesu baš dobro plasiran.. BR, da vidimo tvoju godišnju listu? Quote
Recommended Posts