BodyRemover Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 ja imam godisnju listu, neki dan sam (moze se reci) izlupao 20 dobrih naslova bez poretka. samo sto nemam jos u html lepo generisano vec je u formi koja ne moze copy/paste zajedno. btw i ova sa indivorkshop je slicna ko i sve ostale po hip sajtovima. ko da prepisuju jedni od drugih ( a nekih genijalnih albuma koje su i sami do jaja hvalili tokom godine na listama nema ). Quote
Buddha Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 i meni je the mars volta na 9.mestu.. haha. jesu mi je na petom (bio bi mi na cetvrtom da nisam insistirao da stavim isis remixe na listu) sufjana sam nesto malo slusao, ne svidja mi se nesto posebno. lepo za taj projekat sto ga je osmislio, ambicioznost na nivou i sve to, ali verujem da samo ameri mogu mngoo bolje da razumeju te albume i svaku medjudrzavnu razliku i autenticnost. logh i sigur bi mi bili na butcherian light listi u prvih top5 sigurno da je doticna postojala. antony-a sam slusao nesto malo, ali nedovoljno da udjem u sustinu. mada ga vise posmatram kao pojavu i performans nego muzicki-aspekt-only. Quote
Buddha Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 super sto ima cave in, pelican, earth, tarentel i rosetta.. cak i enslaved.. ko bi rekao, black metal na indieworkshop.. he! Quote
BodyRemover Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 vole oni metal rekao bih, imaju jednog pisca kojem je devin townsend omiljeni pevac a mislim da ih ima i koji do jaja vole at the gates i manowar. Quote
BodyRemover Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 kakav je growing sto je skoro izasao? (tri pesme) Quote
Buddha Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 pojma. ona dva albuma mi se uopate nisu svidela. ali azal mi nesto pricao da su svirali pre sunn o))) i ljudima se svidja. kapiram da su se popravili, a i da ih je bolje slusati uzivo. Isis - Live, Vol.2: Stockholm 3/19/03 ima li neko? Quote
Baal Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Jel' to onaj oficijalni live? Ako je to to, imam. Quote
Buddha Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 valja? (bolji od prvog?) tracklist? Quote
Baal Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Bolji, nego šta. Tracklist: 01 From Sinking 02 Glisten 03 Carry 04 Weight 05 The Begining And The End 06 Celestial Ext-Altered Version A jel' sam ti narezao Live 3? Quote
Buddha Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ah, glup sam. dvojku si mi narezao jos poodavno, trazim trojku. Quote
Buddha Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 btw za kranga da malo cita: www.popboks.com/tema/izbor2005.shtml nisu bas svi srpski kriticari toliko tupi, ali barem su se citale recenzije po netu. Quote
KRANG Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 lepo je rekao remover... samo prepisuju jedni od drugih.. dobar je i antony i sufjan i sve to, ali na svakoj listi se vrte istih 50 albuma.. a toliko dobrih albuma nije pomenuto NIGDE... smorili su više. idem da slušam crowpath. Quote
Buddha Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 a ovo sto pise za sigur je moglo biti prepisano i iz neke recenzije iz 1999. za agaetis byrjun Quote
KRANG Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 crowpath novi, naravno.. i bolji od prošlog. Son of Sulphur willowtip mi zadnjih mesec dana postaje jedan od omiljenih labela.. -- hehe airtoons http://www.airtoons.com/toons.php?toon=1 nije loše.. neki lik pravi smešne komentare za avionska uputstva .. Quote
KRANG Posted January 5, 2006 Author Report Posted January 5, 2006 i nije mi jasno zašto se arcade fire nalazi na svim listama kad je iz 2004.. valjda? Quote
BodyRemover Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 ne na svim listama. samo na onim gde ga prosle godine nije bilo (toliko je dobar ) Quote
The Watchtower Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 http://www.spinefarm.fi/av.php imate tu novu pesmu northera i ajattare, pa preslusajte. Quote
azal Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Arcade Fire je izasao u Americi 2005...plus reizdanja nekih starih albuma ili tako nesto. citao sam u rolling stone-u cini mi se. Quote
Baal Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 ah, glup sam. dvojku si mi narezao jos poodavno, trazim trojku. Ima KRANG, narezao sam mu. ---- Btw. nov mastodon! Mastodon-Call_of_Mastodon-(Promo)-2006-BUTT ! Quote
Baal Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Glup sam. Evo i zašto: NR. TRACKNAME TiME ▐█▌ ▐█ █▌ ▐█ 01 Shadows that Move 03:37 █▌ ▐█ 02 Welcoming War 02:47 █▌ ▐█ 03 Thank You for this 01:40 █▌ ▐█ 04 We Built this Come Death 02:06 █▌ ▐█ 05 Hail to Fire 02:01 █▌ ▐█ 06 Battle at Sea 04:15 █▌ ▐█ 07 Deep Sea Creature 04:41 █▌ ▐█ 08 Slickleg 03:32 █▌ ▐█ 09 Call of Mastodon 03:39 █▌ ▐█ █▌▄ ▐█ TOTAL TiME: 28:18 min █▌▄ ▐█ TOTAL SiZE: 45,1 Mb ▄██ ▐█ ▐█▀ ▐█ █▌▄ ▐█ <──────────────────────────────────────────────────────────────> ▐█▀▓▀ ▐█ █▌ ▐█ RELEASE NOTES: ▐█▌ ▐█ █▌ ▐█ The Call of the Mastodon, a collection of Mastodon's first-ever █▌ ▐█ forays into the recording studio, exposes the humble beginnings █▌ ▐█ of hard rock's heaviest hitters.The nine tracks laid to tape █▌ ▐█ here, the first the fledgling quartet had ever written, document █▌ ▐█ a band finding its own voice and place in the musical █▌ ▐█ world.Remixed and remastered by original producer Matt Washburn, █▌ ▐█ and repackaged by the band's longtime artist Paul Romano, The █▌ ▐█ Call of the Mastodon is a vital piece of heavy metal history and █▌ ▐█ the crucial starting point in the still burgeoning Mastodon █▌ ▐█ legacy. █▌ ▐█ █▌ ▐█ Europe Release date is: 1/30/2006 █▌ ▐█ U.S. & Canada Release date is: 2/7/2006 █▌ ▐█ █▌ ▐█ url: www.relapse.com █▌ ▐█ www.mastodonrocks.com . Quote
BodyRemover Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 ne trci ko zdrebe pred rudu ball. krang aj uploaduj crowpath na yousendit Quote
azal Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 taj fazon. Mastadon je pored Dillinger-a najvazniji bend Relapse-u i nebi album izdali bez pola godine zestoke promocije. Quote
Recommended Posts