KRANG Posted January 14, 2006 Author Report Posted January 14, 2006 (edited) ovaj je dobar.. azal got me thinking.. Edited January 14, 2006 by KRANG Quote
Kent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 redefinisan je pojam proliva posle vise decenija... bvd, imas braon globus za to! Quote
Grobodan Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Srecna vam svima nova godina. Atheist se vrnuo!!!!!!!!!!! Quote
fiction Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Srecna nova! Koja li je ovo vise ove godine. OCe li sufjan izdati neki state album ove godine? Vrh bi bilo cuti Arizona album ili CAlifornia.... Quote
Guest حسين Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Opet, dobro dođe ovaj jadnik da malo preseče thread posle hiljadu trista nepreglednih indie breakthrough postova. Quote
Kent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 indie breakthrough http://indieworkshop.com/music/2114/ Quote
KRANG Posted January 14, 2006 Author Report Posted January 14, 2006 (edited) stvarno je čudno kako je malo pažnje taj album privukao. -- a ja sam ovih dana u fazonu da mi je burst možda i album godine. edit: CoL završili snimanje i miksanje.. trebaalo bi očekivati neke vesti uskoro. i album.. Edited January 14, 2006 by KRANG Quote
Buddha Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Ce li sufjan izdati neki state album ove godine? Vrh bi bilo cuti Arizona album ili CAlifornia.... mislim da za californijom nema potrebe jer je jedan bend vec to savrseno uradio 1999. Quote
Kent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 slo-d, dace ti krang tenhi kad bude mogao, pa da mi spremis pitanja! valja? u ponedeljak donosim bv-e, najzad su gotovi... slepci stavili naslovnu stranu unutra, pa ispao kalendar napred Quote
Buddha Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 divno. mozda jos veceraske ako KRANG proseta do skc-a? bice zabavno, spustili smo stim jos malo Quote
fiction Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 mislim da za californijom nema potrebe jer je jedan bend vec to savrseno uradio 1999. YOu cant see California through Mike Pattons eyes... Quote
Kent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 divno. mozda jos veceraske ako KRANG proseta do skc-a? bice zabavno, spustili smo stim jos malo menjate ime u ConsC))) Quote
Grobodan Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 edit: CoL završili snimanje i miksanje.. trebaalo bi očekivati neke vesti uskoro. i album.. Citah negde da ce album biti prljaviji i"garazniji",manje upeglan. Zivi bili pa videli. Quote
KRANG Posted January 14, 2006 Author Report Posted January 14, 2006 @slo-d: aj doći ću večeras da vas gledam malo.. doneću i tenhi promo tako.. Quote
Buddha Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 upravo sam saznao da sviramo deveti, pa ono.. ako ti je smor da gledas ostale bendove, ti dodji malo kasnije. (ko zna koliko albuma jos mozes da skines za to vreme) Quote
KRANG Posted January 14, 2006 Author Report Posted January 14, 2006 da znaš da jeste.. ne svira i kraljevski apartman? Quote
Sinstrel Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 upravo sam saznao da sviramo deveti, pa ono.. ako ti je smor da gledas ostale bendove, ti dodji malo kasnije. (ko zna koliko albuma jos mozes da skines za to vreme) Sta to ima veceras? Quote
kuruz Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 YOu cant see California through Mike Pattons eyes... Si slushao njegov solo album,kad imitira leptira? Quote
Angelystor Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Najjaca stvar ever... isto jaka ona stvar, "jednonogi protiv 9 ubica"(tako nesto) Quote
Buddha Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 najbolja pesma sa tog albuma je Pneumonia With Complications (pustena u 2 ujutru sa pojacanim volumetom, dok su svi mrtvi pijani ) Quote
KRANG Posted January 15, 2006 Author Report Posted January 15, 2006 bila vam super svirka sinoć.. nije neko ozvučenje i sve to, ali sam ja impresioniran. posebno mi se sviđa oceansizeovska fora sa puštanjem glasa kroz synth.. spasli ste mi veče, jer su ostali bendovi bili totalni raspad i mislio sam da ću dobiti unutrašnje krvarenje.. i hvala za pozdrav -- konačno dobra rezenzija gojira-e: http://www.digitalmetal.com/reviews.asp?cid=7060 Think Meshuggah with actual song-writing skills. haha -- @slo-d: jesi provalio šta je sa tracklistom tenhi albuma? na ono papiru piše da je tracklista pogrešna na omotu, i da je tu ispravljena, ali tamo navode više pesama nego što ih ima na disku.. wtf? Quote
Recommended Posts