Buddha Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 bila vam super svirka sinoć.. nije neko ozvučenje i sve to, ali sam ja impresioniran. posebno mi se sviđa oceansizeovska fora sa puštanjem glasa kroz synth.. spasli ste mi veče, jer su ostali bendovi bili totalni raspad i mislio sam da ću dobiti unutrašnje krvarenje.. i hvala za pozdrav jesi provalio šta je sa tracklistom tenhi albuma? na ono papiru piše da je tracklista pogrešna na omotu, i da je tu ispravljena, ali tamo navode više pesama nego što ih ima na disku.. wtf? ma pusti, na svirci nista nisam cuo isli smo na varijantu da mora da boli i bili smo najglasniji, tako da sam ja zadovoljan sa te strane tenhi je i mene zbunio, jer je na onom papiru tracklisting jos pogresniji nego na knjizici. zato sam prepisao imena pesama sa njihovog zvanicnog sajta (gde ih je i popisano 12, koliko ih ima, a ne 13) www.tenhi.com zanimljiv je tenhi, mada uvek izaberu neadekvatnu pesmu za otvaranje albuma. tek negde od cetvrte pesme krene da zvuci bas do jaja. ps ono za pozdrav mi je laza dosapnuo Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 jedino sto konsekrejsn zna da presvira je ono od bleka. ostalo jedva podnosljivo. bila, vidjela, cula. sa`ce krang da izvali neku jeftinu avangardnu kratku `poz` foru na koju ce mu dupe lizati ostatak avangard-kvazi-intelektualne ekipe. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 dosadan si fo' real bsv, NHF ali ono... reci nesto kul ili idi i komentarisi tinejdzerske trudnoce i tetoviranje kineskih slova tamo gde obicno to radis. bez zajebancije, dzabe zagadjujes ovo sranje ovde. zato shto i jeste prostor predvidjen za defekaciju zato i doprinosim.... up yours.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) redefinisan je pojam proliva posle vise decenija... bvd, imas braon globus za to! laureat necu postati sve dok postoji ova tema ovde i muzicki expert krang na njoj.... Edited January 16, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 fo' real bsv, NHF Gh g k h ch dz sh prva palatalizacija ok, dovooljno ste zagadili temu ali hvaljenje konsekrejsn mi je skrenulo paznju. pa sam tu. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ma da, muzicki experti, gotive krsh-senkrejshn, horor, nista licno protiv ljudi, al' da je raspad - raspad je.... At blond - da, black, izmenjamo paR akordica, posten pos'o.... Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 sa`ce krang da izvali neku jeftinu avangardnu kratku `poz` foru na koju ce mu dupe lizati ostatak avangard-kvazi-intelektualne ekipe. to kad se skupimo negde... krangova bulja Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 zato shto i jeste prostor predvidjen za defekaciju zato i doprinosim.... up yours.... imas pravo. *skromno se povlaci u svoje odaje* Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 da si dovoljno skroman ne bi me 'udostojio odgovora' jerbo su to sVe 'kafanski fazoni'.... Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ne. ...posto ja nemam primedbi na kafanske fazone a nisam ni narocito dobar u raspravama pa ih se klonim, ja sam vise vazalni-odnos tajp of gaj. Quote
Baal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) BVD i blondie: Odjebite sa ove teme više. Imate svoju Snagu reči gde non-stop iskazujete svoje intelektualne sposobnosti. EDIT: BVD i blondie, again. Kada čitam vaše postove, IQ mi se smanjuje. Koliko već imate postova, izgleda da je meni IQ negativan. EDIT2: Edited January 16, 2006 by BaalBehrit Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 haha.. ne možeš muve govnima oterati.. tj. što više budeš psovao, to će oni više da smaraju.. --- nego.. čitam neki intervju.. Chris Hrasky, Explosions In The Sky kaže "Talk Amongst the Trees" by Eluvium ubedljivo najbolji album koji je čuo ove godine. zanimljivo.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 mali, tebi je iq negativan svakako.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 haha.. ne možeš muve govnima oterati.. tj. što više budeš psovao, to će oni više da smaraju.. --- nego.. čitam neki intervju.. Chris Hrasky, Explosions In The Sky kaže "Talk Amongst the Trees" by Eluvium ubedljivo najbolji album koji je čuo ove godine. zanimljivo.. zato cemo govna da napadamo na njihovom terenu.... Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 gde je azal da pobanuje ovu stoku? Quote
Baal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) što više budeš psovao, to će oni više da smaraju.. Haha.. Ja sam im samo kulturno rekao kakvo je realno stanje mali, tebi je iq negativan svakako.... Evo ti nešto da se zanimaš. Edited January 16, 2006 by BaalBehrit Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 nece azal nikog banovati.... .|. duhovito i avangardno.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ok, necu vise, ne morate na mSn.... Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 BVD i blondie: Odjebite sa ove teme više. Imate svoju Snagu reči gde non-stop iskazujete svoje intelektualne sposobnosti. EDIT: BVD i blondie, again. Kada čitam vaše postove, IQ mi se smanjuje. Koliko već imate postova, izgleda da je meni IQ negativan. EDIT2: znas kako.. nije ti ovo babovina. ne vidim sto bi me iko banovo, ne spamujem nista manje od vas. a ne vidim da je ovo zabranjeno. nadam se da ce ti se iq skroz smanjiti kao i ostatku ekipe. zato sam i tu. nisi bio dovoljno avangardan ni intelektualan. nastavite. Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 gledaj sad samo ko će sve da počne da se skuplja ovde.. kreteni uvek nailaze u krdima.. ovaj jadnik je samo najava sranja koja dolaze. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 stoka ce vaM pokvariti pos'o, a sada je dosta bilo, mozete ovde, nemojte chatovati zbog mene.... Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 gledaj sad samo ko će sve da počne da se skuplja ovde.. kreteni uvek nailaze u krdima.. ovaj jadnik je samo najava sranja koja dolaze. znas kako, da si kreno normalno da se obracas pa ajde i nekako ali posto si ti u najvecoj svojoj intelektualnoj krizi krenuo da se prvi vrijedjas, ne znam sta da ti kazem. nastavi tako, dok se svi ne presele ovdje.. Quote
Dark Sonja Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) 'kafanski fazoni'.... ako imas muda, ako imas hertza, kupi, mi kupi, bundu od nercaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Edited January 16, 2006 by Dark Sonja Quote
Recommended Posts