Baal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Ima i za to leka, ako se svi presele ovde.. Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Ima i za to leka, ako se svi presele ovde.. bome, ja slike svoga kurca postovati necu! Quote
GNARK Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 uh.. uprljali ste mi stari account.. Quote
Baal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 bome, ja slike svoga kurca postovati necu! Kvariš mi koncepciju.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 zasto rimuvere? Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 zasto rimuvere? zato sto ih vec mozes videti u novcaniku svoje devojke ("which you have...?") Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ok, sada cemo da prozivamo gnarka.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 zato sto ih vec mozes videti u novcaniku svoje devojke ("which you have...?") fora je reprezentativno jadna pa stoga odrazava vash 'avangardni' (dekadentni?) fazon.... btw. ko shto rece koleginica blond, krang, prE svega, je kenjao svima samo kada mu prdne da se ne sloze sa njim za najgoru banalnost, zbog takve prepotentnosti sa poprilicno nultim osnovom, posebno imajuci u vidu gotivljenje konsekrejsna (nista licno, ponavljam), vi cete ovde biti guzeni.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 zato sto ih vec mozes videti u novcaniku svoje devojke ("which you have...?") fora je reprezentativno jadna pa stoga odrazava vash 'avangardni' (dekadentni?) fazon.... btw. ko shto rece koleginica blond, krang, prE svega, je kenjao svima samo kada mu prdne da se ne sloze sa njim za najgoru banalnost, zbog takve prepotentnosti sa poprilicno nultim osnovom, posebno imajuci u vidu gotivljenje konsekrejsna (nista licno, ponavljam), vi cete ovde biti guzeni.... Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 zato sto ih vec mozes videti u novcaniku svoje devojke ("which you have...?") aj vazi, neko je provalio foru sa `ti nemas ribu` i onda je svi vrte ko izlizanu plocu. ja sam ocekivala od avangard intelektualaca ipak nesto bolje.. ipak vi slusate svu tu muziku koju niko ne slusa pa se stoga smatrate izabranom elitom, kulturno uzdignutom iznad ostatka.. Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 pa ono... rokaj ti, ako imam da dodam nesto pametno - tu sam. Quote
Baal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Yes, we are the chosen ones. Ako mi svi slušamo tu muziku, kako je onda niko ne sluša? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ti si tu svakako, imao il' nemao da dodas nesto pametno.... Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Yes, we are the chosen ones. Ako mi svi slušamo tu muziku, kako je onda niko ne sluša? fiery ovdje ispravlja gramaticke greske. ne ti. Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 neko je provalio foru sa `ti nemas ribu` i nisi provalila foru blondi, mozda nisam intelektualac ali kad neko kaze "plejer" moram podici dva prsta Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Yes, we are the chosen ones. Ako mi svi slušamo tu muziku, kako je onda niko ne sluša? PRVO - forum treba da se zove alternative rock/metal, ane avantguarde zato shto ti bendovi ne unapredjuju ni rock muziku ni muziku u sirem smislu.... DRUGO - nije slucajno shto to slusa mali broj ljudi, hermeticni kvalitet nije razlog tome, al' kome hrani to sujetu, samo napred, zovite to 'avangardom', to samo pokazuje da pojma nemate shta znaci dotichna rech.... misery overload..... Quote
Baal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Opet govoriš o sebi BVD? Pošto ja tvoju pametnu rečenicu nisam video na yumu već duže vreme.. Quote
GNARK Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 i sve ovo zbog toga što se neko oseća manje vrednim? jel ovo vaš način da se dokažete pred sobom? nisam ja (ni bilo ko drugi) kriv što volim nešto za šta vi niste ni čuli i što se vi zbog toga osećate ugroženo.. niko vas ne ugrožava, smirite se.. Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 nisi provalila foru blondi, mozda nisam intelektualac ali kad neko kaze "plejer" moram podici dva prsta poslije uvijek ide `poz`. sjecas se? Quote
Baal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 PRVO - forum treba da se zove alternative rock/metal, ane avantguarde zato shto ti bendovi ne unapredjuju ni rock muziku ni muziku u sirem smislu.... DRUGO - nije slucajno shto to slusa mali broj ljudi, hermeticni kvalitet nije razlog tome, al' kome hrani to sujetu, samo napred, zovite to 'avangardom', to samo pokazuje da pojma nemate shta znaci dotichna rech.... misery overload..... Hm.. Ko je rekao da mi sve zovemo avangardom..? Pogrešno si pročitao.. Nismo mi kreirali ovaj forum, ali je ovo najpogodnije mesto za nas gde ćemo raspravljati o nekim bendovima. Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 i sve ovo zbog toga što se neko oseća manje vrednim? jel ovo vaš način da se dokažete pred sobom? nisam ja (ni bilo ko drugi) kriv što volim nešto za šta vi niste ni čuli i što se vi zbog toga osećate ugroženo.. niko vas ne ugrožava, smirite se.. ja sam smirena. a ti si se vidim mnogo uzbudio pa si drugi nick uzeo. niko se ne osjeca manje vrijednim, otkud ti to ajde, mozes ti i bolje. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Baal - necu ni da te komentarisem, drago mi je da ti procenjujes kvalitet mojih izjava, ou, je.... krivi stE shto mislite da je to mnogo dobro i shto stE u kvazi-elitistickom tripu.... Quote
GNARK Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 DRUGO - nije slucajno shto to slusa mali broj ljudi, hermeticni kvalitet nije razlog tome, al' kome hrani to sujetu, samo napred, zovite to 'avangardom', to samo pokazuje da pojma nemate shta znaci dotichna rech.... cela stvar sa tim avantgUarde je zajebancija. samo je ispalo tako da se ovde skupljaju ljudi približno sličnih afiniteta, koji diskutuju o bendovima koje vole.. zašto to tebi smeta? meni ne smeta to što ti misliš da je stratovarius najbolji bend na svetu.. Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 poslije uvijek ide `poz`. sjecas se? Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 cela stvar sa tim avantgUarde je zajebancija. samo je ispalo tako da se ovde skupljaju ljudi približno sličnih afiniteta, koji diskutuju o bendovima koje vole.. zašto to tebi smeta? to nikome ne smeta. zasto bi vama smetalo prisustvo ubacenih elemenata? Quote
Recommended Posts