Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 au, blond, sada ih lepo naguzi....azal je tu guru i bese - gotivi Rap? posto zakljucismo da stE budjavi klise + prozivate ljude na tinejdz fore.... dalje, moram da priznam to da sTe vi ljudi krivi shto je meni kurac samo 12 cm.... kada ovako ovde kenjam, prosto zamiljam kako mi je 22 cm.... Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 kazem, vidi se da kapiras svo ovo sranje. (ono sve sam rekao da bi ti mogla da napises kako si prozrela svu tu saradu) sarada je neka nova avangardna rijec? Krang: nemam toples slike. pitaj double fire ili tako neku ribu, imaju ih sigurna sam pun klinac. zao mi je, drkaj na nesto drugo. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 sarada otvorim karte Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 sarada je neka nova avangardna rijec? aham, sad sam ja izguglao. mislio sam da ce biti kul ova shega al mi je dosadno sad, ozbiljno. delimicno sto sam ja predvidljiv (ipak, to sam ja) a drugim delom sto ste i vi predvidljivi. ugusili smo se u sopstvenim kliseima Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 vash azal-admiring klise je ipak nenadjebiv.... Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 aham, sad sam ja izguglao. mislio sam da ce biti kul ova shega al mi je dosadno sad, ozbiljno. delimicno sto sam ja predvidljiv (ipak, to sam ja) a drugim delom sto ste i vi predvidljivi. ugusili smo se u sopstvenim kliseima umjesto ide uvijek Quote
GNARK Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 @blondie: da.. to za slike samo ako nemaš onu veliku plavu venu. to je odvratno.. ozbiljno. Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 umjesto ide uvijek to kada govorim u prvom licu jednine samo. "svi bi da vas jebe azal, u bulju i u picku" Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) odnosi se na gnarka.... Edited January 16, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 @blondie: da.. to za slike samo ako nemaš onu veliku plavu venu. to je odvratno.. ozbiljno. ja mislim da price ide u pravac polozaj pasa beskucnika na madagaskaru. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 to kada govorim u prvom licu jednine samo. "svi bi da vas jebe azal, u bulju i u picku" azal - da jebe u bulju i picku.... ma nece, dobar je on decko.... Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ja mislim da price ide u pravac polozaj pasa beskucnika na madagaskaru. ko da smo dosad imali o cemu pricati Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ko da smo dosad imali o cemu pricati al' zato ce doci naredni Dan.... Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) imam ja kul privatne slike od neke dobre kuje, ne znam odakle je (iz srbije je, naravno) Edited January 16, 2006 by BodyRemover Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ko da smo dosad imali o cemu pricati naravno da jesmo, svi ste se sjatili. dobra ti je kuja. uzajmi je krangu a ne da prica o mojim sisama i kojecemu. Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 dzijea. very fuckable, very suckable. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 kuja je ok al' je suvise avangardna da bi bila srpska.... Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 cisto da bude lepse krstariti temom... iz srbije je, stvarno. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 mislim da si sada uspamov'o, sram da te bude.... mongoloidna je malo vise nego shto treba, mozda grupi girl nekog alter benda.... Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 dobra ti je kuja. uzajmi je krangu a ne da prica o mojim sisama i kojecemu. meni više ništa ne treba.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 daleko si otisao sa avangardnim fascinacijama.... then again....samo da si happy..... Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 mongoloidna je malo vise nego shto treba, mozda grupi girl nekog alter benda.... coming from... haha Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Crown of thorns? lepo bi mu stajala shajkacha, bash avangardno-poljoprivrednicka slika.... Quote
Recommended Posts