KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 a ja sam joj sakrio identitet.. nije trebalo da je odaš. e, ozbiljno.. daj mi udovolji.. da li je moguće imati tolike sise a da nemaju tu odvratnu plavu venu? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 a koju boju vene bi ti? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 btw. da ne skrenem sa teme previse - avangardisti kenjaju.... Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 a ja sam joj sakrio identitet.. nije trebalo da je odaš. e, ozbiljno.. daj mi udovolji.. da li je moguće imati tolike sise a da nemaju tu odvratnu plavu venu? da li je moguce da imas toliku glavu a nimalo mozga? Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 blondie? care to explain? ne znam engleski. znam da samo da se krang tesko pomucio.. Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 šta? tamo zapošljavaju sobarice iako ne znaju jezik?! Quote
Ivan_Creed Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Vrlo duhovito. Jel si ti video tu plavu venu tokom dojenja ili sta? Elem, smarate sa kvazi-inteligentnim fazonima, jebali vas Sunno i Isis u dupe... Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 ne.. video sam je kod tvoje keve. Quote
Ivan_Creed Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Sad si me zajebo i mnogo povredio.... Kratko i avantgadno, nema sta.. Bitno je da vi vredjate svakog ko ne slusa vasu loshu muziku, odo da se ubijem uz Stratovarius i Iron Maiden... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) josh bednija fora dotak'o si dnO chak i za avangardnog defekta, Dno = Dno.... ne zaboravi krsh-senkrejsn.... EDIT: za ubijanje moze mayhem..... Edited January 16, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) šta? tamo zapošljavaju sobarice iako ne znaju jezik?! to - tamo je srbija. ne traze mi engleski u Beogradu i ne radim posao sobarice nego jebem tebe u zdrav mozak i drkam te cijelu zoru na ovoj temi. Edited January 16, 2006 by blondie Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 covjek koji zapaza neke vene po sisama, ko zna kakve jos komplekse ima.. mozda mu se nekad pricinjava ovo? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 a? jebo te.... najbolje je kada se prozivka svodi na 2 najgora sablona, prozivanje u vezi s kevom, i prozivanje u vezi sa jebanjem/homoseksualnoscu i tako dalje, k'o da ih je ucio humoru gothic angel.... Quote
blondie Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 jok, to je azalova skola, a posle su svi poceli da prepisuju, pa se azal povukao u rep vode.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) kvaris mi utisaK o azalu, sada mislim da je obican isfurani leek kakvih Ima na svakom cosku, a nista nemah protiv coveka.... Edited January 16, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 uplatite loto, sutra je izvlacenje za 2mil €. ja sam sad platio jedan za 30din. opet ljudi masovno igraju glupost, neka dva meseca su nekako uspevali da svakog utorka izvuku glavnu premiju, sad se opet nakupilo pa opet ima neka "motivacija" Quote
marcoman Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Jeca prosla u drugo kolo ne ceka je Dementijeva jer je ispala vec na startu Ceo dan mi ne radi eurosport nista ne pratim na tv-u Quote
GNARK Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 na eurosportu je live snooker.. kad igra ana? Quote
azal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 najgore kad pustaju onaj pikado. mada generalno ne gledam sport, ali pikado...jesus h... Quote
fiction Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Venus ispala...A komplexi rulaju godinama... Quote
jack rose Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 pozdrav avangardisti, nemojte dopustite da vas prozivaju, cela stvar podseca na male borbe mikrofonije/kakofonije na futuristickom indie-go-u prva preporuka su bright sa albumom bells break their towers.ako su vam se svideli yume bitsu i landing,i imate izrazen afinitet ka pajo-vim off-slint projektima i tortoise palamudjenju,ovo bi mogao bude your cup of poison. bright p.s i indi-pederi misle da sunno)))) rula Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 (edited) kako sporo ide sa mofile.. trebaće mi 7 sati valjda će se pojaviti na onom IT ftp-u.. -- čudan mi taj indie hype oko sunn posebno sa poslednjim albumom.. za white2 mi je nekako bilo logičnije da se popale.. i ti ćeš na koncert, ako si ko mislim da si? -- edit: sad vidim da na ftp-u ladno imaju xasthur album hahah Edited January 16, 2006 by KRANG Quote
jack rose Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 majica sa kosturkom postoje dve grupe "indi pedera" koji "slusaju" sunn jedni su iritantni outspoken recenzenti iz raznih trendi vebzina,snobovi iz "zice" i sa ihatemusic foruma... a drugi je...erm julian cope z.l.o odn zasto da slusate sunn kad mozete da pisete knjigu 0))))) kraut-rock-u erm... white2? http://www.headheritage.co.uk/unsung/albumofthemonth/422 hail to the guru Quote
Recommended Posts