KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 (edited) dobro.. pričam o full scale paljenju, vrhu godišnjih lista itd.. edit: zanimljive su ove liste: Terrorizer Albums Of Year 2005 40 Taint - The Ruin Of Nova Roma 39 Arch Enemy - Doomsday Machine 38 Every Time I Die - Gutter Phenomenon 37 Arcturus - Sideshow Symphonies 36 System Of A Down - Mesmerize/Hypnotize 35 Pelican - The Fire In Our Throats Will beckon The Thaw 34 The Black Dahlia Murder - Miasma 33 Clutch - Robot Hive 32 Napalm Death - The Code Is Red, Long Live The Code 31 Strapping Young Lad - Alien 30 Ulver - Blood Inside 29 Unsane - Blood Run 28 Capricorns - Ruder Forms Survive 27 Nevermore - This Godless Endeavour 26 God Forbid - IV: Constitution Of Treason 25 Municipal Waste - Hazardous Mutation 24 Reverend Bizarre - II : Crush The Insects 23 <code> - Nouveau Gloaming 22 1349 - Hellfire 21 Primordial - The Gathering Wilderness 20 Sunno))) - Black One 19 Gojira - From Mars To Sirius 18 High On Fire - Blessed Black Wings 17 Earth - hex (or Printing In The Infernal Method) 16 Judas Priest - Angel Of Retribution 15 Blut Aus Nord - Thematic Emanation oF Archetypal Multiplicity 14 Sigh - Gallows Gallery 13 Bolt Thrower - Those Once Loyal 12 Witchcraft - Firewood 11 Nile - Annihilation Of The Wicked 10 Red Sparowes - At The Soundless Dawn 09 Akercocke - Words That Go Unspoken, Deeds That Go Undone 08 Candlemass - Candlemass 07 Burst - Origo 06 The Axis of Perdition - Deleted Scenes From The Transition Hospital 05 Opeth - Ghost Reveries 04 Deathspell Omega - Kenose 03 Cathedral - Garden Of Uneearthly Delights 02 Jesu - Jesu 01 Meshuggah - Catch Thirty Three --------------- --------------- Decibel Albums Of year 2005 1 Pelican - the fire in our throats will beckon the thaw 2 opeth - ghost reveries 3 the red chord - clients 4 withered - memento mori 5 meshuggah - catch 33 6 trivium - ascendancy 7 Torche - torche 8 darkest hour - undoing ruin 9 Jesu - jesu 10 napalm death - the code is red...long live the code 11 enslaved - isa 12 neuraxis - trilateral progression 13 a life once lost - hunter 14 god forbid - IV: constitution of treason 15 Gospel - the moon is a dead world 16 ulver - blood inside 17 xasthur - to violate the oblivious 18 transistor transistor - erase all name and likeness 19 between the buried and me - alaska 20 every time i die - gutter phenomenon 21 strapping young lad - alien 22 kylesa - to walk a middle course 23 nile - annihilation of the wicked 24 nevermore - this godless endeavor 25 the mars volta - frances the mute 26 horse the band - the mechanical hand 27 mouth of the architect - time and withering 28 confessor - unraveled 29 Queens of the Stone Age - lullabies to paralyze 30 Witchcraft - firewood 31 High on Fire - blessed black wings 32 hate eternal - i, monarch 33 cipher - children of god's fire 34 arsis - a diamond for disease 35 twilight - twilight 36 buried inside - chronoclast 37 Earth - hex: or printing in the infernal method 38 deathspell omega - kenose 39 chimaira - chimaira 40 most precious blood - merciless Edited January 16, 2006 by KRANG Quote
jack rose Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) lovorike idu neponovljivo romanticnom vecera za dvoje i ispijanje vinskog podruma cevcicom xasthur-u el uniko kupable i penusavo krvavim kupkama elizabeth bathory evo vam nesto da se malo zabavljate veoma je indi objektivno haha :stylus' beginners guide to metal http://www.stylusmagazine.com/feature.php?ID=2073 p.s julian cope ima sva cd-r limitirana izdanja od sisters of the occult brotherhood pa ti vidi Edited January 16, 2006 by jack rose Quote
BodyRemover Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 kazu ovde u clanku da se hip klinci pale na metal sto i nije potpuno tacno. pale se *samo* na 90's norveski blek metal (burzum je postao instant kult u americi). btw te liste su do jaja sve tri! (mada nema drudkha, mislio sam da ce to biti medju hitovima godine na metalnim listama). Quote
Kent Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 raduje me priznanje za deathspell omegu jesu je definitvni moralni pobednik metala 2005.; od zatucanog metalreviews-a do najotvorenijih webzinova je pokupio pohvale. Quote
Grobodan Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) Normalno!Deathspell Omega - elita,uz WATAIN,KATHARSIS i CLANDESTINE BLAZE(obavezno nabaviti)!! Zanimljivo je da je Si Momentum...pobrao najvise ocene svuda...osim u Butcherian Vibe-u. Pozeri. Edited January 16, 2006 by grave Quote
Buddha Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 moja keva gleda headbangers ball.. zvala me da vidim opeth, gorefest i carcass Quote
Buddha Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Terrorizer Albums Of Year 2005 35 Pelican - The Fire In Our Throats Will beckon The Thaw 31 Strapping Young Lad - Alien 20 Sunno))) - Black One 17 Earth - hex (or Printing In The Infernal Method) 10 Red Sparowes - At The Soundless Dawn 07 Burst - Origo 05 Opeth - Ghost Reveries 03 Cathedral - Garden Of Uneearthly Delights 02 Jesu - Jesu 01 Meshuggah - Catch Thirty Three Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 ne seri da ide CoL.. nisam čuo očajniji snimak.. sramota Quote
KRANG Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 (edited) btw, overite ovu listu: http://www.decoymusic.com/vb/showthread.php?t=6772 jel čuo neko nešto, osim onog što svi znamo da su čuli? (posebno me zanima bend "caspian") sam sebe sam zbunio Edited January 16, 2006 by KRANG Quote
Buddha Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) sad je bila i cult of luna na headbangers ball. me happy edit: da, provalio sam i ja da nesto ne valja. kao da je islo samo surround. ili samo mono. nisu se culi ni vokali ni pola bubnja, ni druga gitara. isto se desilo i sa haunted. ne znam u cemu je fora, da li do prenosa Edited January 16, 2006 by slowdiver Quote
KRANG Posted January 17, 2006 Author Report Posted January 17, 2006 upravo A.Ivanovic (21) 6 6 Match Completed S.Perry 4 4 Quote
azal Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 e preslusao ja ovaj novi Mogwai sinoc tri put. Super je...kul je sto je onako rockerski..i sbog toga nije dosadan i ne gubi se forma kao sto brdo ovih post rock seratora znaju da rade. harmonija u onoj prvoj pesmi me podseca na neku mid/late period anathemu. poslusao sam i onu rosettu..dobro, mada mi se vise svidja onaj drugi nojzi deo. Quote
kuruz Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 imam ja kul privatne slike od neke dobre kuje, ne znam odakle je (iz srbije je, naravno) Riba je iz Kikinde. Quote
Kent Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 e preslusao ja ovaj novi Mogwai sinoc tri put. Super je...kul je sto je onako rockerski..i sbog toga nije dosadan i ne gubi se forma kao sto brdo ovih post rock seratora znaju da rade. harmonija u onoj prvoj pesmi me podseca na neku mid/late period anathemu. e, slazem se. taj je album doziveo katarzu kod mene kad sam ga pustio na iPod-u... bas je heavy... drugi najbolji njihov album. Quote
KRANG Posted January 17, 2006 Author Report Posted January 17, 2006 ovo je jebeno genijalno: http://ia300815.eu.archive.org/1/items/dic...in_the_wall.mp3 3.2 MB.. tako da ga možete skinuti i sa vašim patetičnim dial up vezama.. -- @kent: psyke project - 3?! gamma ray - 4.. omg.. a gojira.. mogu da se kladim da je niko nije ni preslušao kako treba. sve u svemu, odličan broj... cenim i najbolji do sada. (ne zbog mog učešća, daleko bilo) Quote
Buddha Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 (edited) ok je broj.. dobro je ispalo ono sa sunn o )) jedino mi zao sto mi lista onako izgleda.. ok za sunn al ko da sam uvek dezurni pacijent.. nemam pojma.. da sam stavljao samo metal, verovatno bi mi lista izgledala 1.pelican 2.sunn 3.jesu 4.meshuggah 5.oceansize 6.opeth 7.burst 8.rosetta 9.the mars volta 10.strapping young lad Edited January 17, 2006 by slowdiver Quote
KRANG Posted January 17, 2006 Author Report Posted January 17, 2006 haha.. jesi sklon ubistvu ili samoubistvu? pretera ga max.. zvuči kao moja baba kad je čula viva emptiness sa mog kompa jednom prilikom.. Quote
Buddha Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 (edited) pogresio je jer sunn nemaju veze ni sa suicidalnim sklonostima niti je ono depresivno.. mislim, stephen o' malley je totalni zejbant od coveka, ali on u svojim ludim idejama ide do kraja, a to je ono sto ljudi propustaju. i zato sunn treba videti uzivo, da bi se videlo da to nije uradio neki idiot na kompu, vec da oni, stavise, bolje zvuce uzivo. mislim da ih je preozbiljno shvatio, a da sam se ja previse odusevio. EDIT: dodji na butcherian temu, pa se priljuci diskusiji ako hoces Edited January 17, 2006 by slowdiver Quote
Guest حسين Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Sada sam poslušao to, odličan bend ali osećam da ih nema svrhe slušati kod kuće već da se to mora doživeti na koncertu... A kakve veze imaju Sunn O))) sa discontinued Sunn gitarskim pojačalima ? Quote
Buddha Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 pa, sviraju samo ta pojacala i nijedna druga.. i to ih imaju po 16 komada na svirci.. Quote
Recommended Posts