Kent Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 oce neko na beocon? program: Petak, 20. januar 2005. Velika sala: 18:00 – 20:00 Otvaranje manifestacije. Najava dešavanja. Otvaranje izložbe radova Dobrosava Boba Živkovića. Pogon: 21:00 – Šetajuća izložba majstora specijalnih efekata i maski Miroslava Lakobrije Subota, 21. januar 2005. 11:00 – Mini sajam knjiga sa štandovima izdavača. Izložba. 11:00 – Prezentacija igre “Confrontation” 11:00 – 15:00 Strip radionica Vlade Vesovića. Velika sala: 17:00 – Festival srpskog filma fantastike. Predstavljanje autora, projekcija filmova, razgovor o prikazanim delima. Aleksandar Radivojević i Nenad Bekvalac sa gostima. Pogon Doma Omladine: 12:00 – 13:30 Predavanje. dr A. B. Nedeljković: Program naučne fantastike u Kragujevcu – iskustva prvog semestra. 15:00 – 18:00 Okrugli sto. Tema diskusije je status fantastike na ovim prostorima, pre svega u književnosti i izdavaštvu, a zatim i u ostalim oblastima, sa posebnim osvrtom na elektronske medije i Internet. 19:00 – 20:30 Razgovor. Gost: dr Zoran Živković. Nedelja, 22. januar 2005. 11:00 – Štandovi izdavača. Izložba. 11:00 – FRP turnir u igri MERP. 17:00 – Festival srpskog filma fantastike. Predstavljanje autora, projekcija filmova, razgovor o prikazanim delima. Aleksandar Radivojević i Nenad Bekvalac sa gostima. Sala za konferencije: 12:00 – 13:00 Mihailo Smiljanić: Pravoslavno bogoslovlje i SF 13:00 – 14:00 Mr Zorica Đergović-Joksimović: Utopijska književnost 14:00 – 15:00 Mr Goran Bojić: Razlozi posustajanja SF-a 16:00 – 17:00 Dušan Žica: Demonski stihovi - horor u poeziji, ili poezija u hororu? Pogon Doma Omladine: 12:00 – 13:30 Predstavljanje kluba Lazar Komarčić. Predstavljanje Emitora, glasila kluba. Prikazivanje filma iz Plovdiva sa Eurocona. 14:00 – 17:00 Predstavljanje gostujućih društava. 18:00 – 19:30 Dejan Ognjanović: Putopis iz Providensa. Predstavljanje zbirke HP Lavkrafta, kao njegovog lika i dela. Multimedijalno predavanje. (napomena: IZMENA - ovo je vrlo interesantno, bice u subotu umesto Zorana Zivkovica) 20:00 – 23:00 Veliki nagradni kviz. Voditelj: Pavle Knežević. Nakon kviza dodela nagrade Ljubomir Damjanović i ostalih nagrada. 23:00 Zatvaranje. Quote
KRANG Posted January 19, 2006 Author Report Posted January 19, 2006 Otvaranje izložbe radova Dobrosava Boba Živkovića. Pogon: Šetajuća izložba majstora specijalnih efekata i maski Miroslava Lakobrije Prezentacija igre “Confrontation” . FRP turnir u igri MERP. Predstavljanje kluba Lazar Komarčić. Predstavljanje Emitora, glasila kluba. Prikazivanje filma iz Plovdiva sa Eurocona. so..... fucking..... gay..... kaži kako je bilo na tom frp turniru.. šteta što neće larp da organiziju.. "šetajući" larp po lokalnim šumama omfg Quote
Guest حسين Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Veliki salut za "Mr.Breast", opasan album i veoma originalna produkcija... Žalosno je to što je album leak-ovao...Nikako dinara da dobiju za toliki trud. Quote
KRANG Posted January 19, 2006 Author Report Posted January 19, 2006 aaa.. super album. najbolji je onaj solo na kožnoj fruli.. Quote
KRANG Posted January 19, 2006 Author Report Posted January 19, 2006 (edited) sad sam nešto primetio... gde je orthrelm recenzija u BV? sad slušam album, i baš sam hteo da vidim recenziju, kad ono - nema je.. edit: još par zapažanja.. pera je gotičar u duši. redjetson album jebe kevu koliko je dobar.. jebena alaska je dobila naslednike. u dnevnik ću upisati: utorak, 19. januar, dan kad sam čuo redjetson - new general catalogue. Edited January 19, 2006 by KRANG Quote
BodyRemover Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 alaska je dobila naslednike!?!? ...i to posle prvog albuma? (da nisu poginuli u avionskoj nesreci, cisto da ne gresim dusu?) Quote
Kent Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 orthrelm je trebalo da se nadje u tvojoj rubrici, jer je izasao negde u maju ako se dobro secam... daklem, sebe pitaj zasto je nema Quote
KRANG Posted January 19, 2006 Author Report Posted January 19, 2006 ti si mi rekao da se radi recenzija, zato nisam ni pominjao. @br zezam se za alasku, pacerčino debela. ali ozbiljno..stvarno dosta liči.. i podjednako je dobro, ako ne i bolje. Quote
Out Of Time Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 gothichar u dushi!? ja nemam dushu... ja sam Vili Valov sledbenik... Quote
KRANG Posted January 20, 2006 Author Report Posted January 20, 2006 haha.. katatonia završila snimanje spota. po screencapsovima mi se čini da će biti mnogo dobar http://www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=224519 holy fuck. stvano sam fanboy.. drhtim od uzbuđenja Quote
BodyRemover Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 kakvi su ovo momenti!??! izgleda neki nagovestaji gojaznih zena u mokrim majicama... Quote
KRANG Posted January 20, 2006 Author Report Posted January 20, 2006 (edited) nigde nema jonasa.. -- super je ovaj retro fazon.. voda na bubnjevima.. što već reče jedan lik tamo. nisi valjda očekivao ribe iz reperskih spotova? edit: najgore je što su se ti likovi primili na ribu.. Edited January 20, 2006 by KRANG Quote
BodyRemover Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 (edited) kome je pun kurac cekanja na novi tool a u isto vreme mu se svideo zadnji cave in treba da se (ko ja ovih dana) da na slusanje albuma "terraforming" benda the postman syndrome. nekad mozes popizdeti koliko lik skida mjk ali ok, svirka je malo neocekivanija od vokala poz Edited January 20, 2006 by BodyRemover Quote
KRANG Posted January 20, 2006 Author Report Posted January 20, 2006 Postman Syndrome - Terraforming (2002, Unsigned, 192k MP3) jel to imaš neki remaster, rerelease.. ili ovo matoro izdanje? Quote
BodyRemover Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 da. to bi trebalo biti to. video sam ih na mp3.com ako se secam dobro poodavno i stavio u kju. tek pre koji dan se skinulo. ostalo je istorija. sacu da vidim kake su recenzije (ako ima opste, sami su izdali album fantomi) Quote
azal Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 aj da idemo na onaj frp turnir odvaljeni da navijamo. USE THE SCEPTER OF ARONGAL!!! DO IT!!! YES!!!! Quote
Kent Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 neka jack rose postuje kada je sledeci put nastup senzacionalnog shamana u kocki, pa da idemo svi da navijamo.... ljudi, ja nisam gledao nista shokantnije u ovom milenijumu! retardirani covek mrtav pijan recituje shekspira na engleskom obucen u kaubojsko odelo, sa podlogom doors-a i filmom cudo nevidjeno u pozadini... havarija... Quote
BodyRemover Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 ^ kakva odvratna eksploatacija. bolje da mu uzmu paketic za novu godinu nego da mu se smeju pederi. Quote
azal Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 seres debeli. retards = always funny. Quote
BodyRemover Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 (samo sam hteo da smaram kenta) a i inace mi retardi nisu smesni. ustvari, samo jedan mi je smesan, pravi kljuceve u indjiji i vodic je u obilascima manastira (pricao sam ti onda o njemu...) Quote
Kent Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 sve si gluplji. ipak je trebalo da studiras nesto. nije retard u pravom smislu reci. Quote
Recommended Posts