azal Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 ako nije retard u pravom smislu onda necu da gledam....da je bar u kolicima... Quote
The Watchtower Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 NEAERA To Release Sophomore Album In April Up-and-coming German metal/hardcore outfit NEAERA are currently recording their second album, "Let the Tempest Come", in Denmark with producer Jacob Hansen (FEAR MY THOUGHTS, HATESPHERE, RAUNCHY, SOUL DEMISE, ILLDISPOSED). The band are said ot be "very pleased" with the way things are going and are currently laying down the bass and vocal tracks. There will also be several well-known guest vocalists featured on the upcoming album, the identities of which have yet to be revealed. "Let the Tempest Come" is scheduled for release on April 7 in Germany, Austria and Switzerland, and April 10 in the rest of Europe via Metal Blade Records. Commented NEAERA: "Recording our second album has been really great so far. Jacob is just a totally cool person to work with and to have around you. The sound that he has managed to create so far leaves us very optimistic about the final result of the process. Jacob is a total perfectionist who motivates you to give nothing less than your best. He really keeps pushing and pushing us to do even better. We are happy to work with him." Added Jacob Hansen: "The guys have been exceptionally fast laying down their tracks. Well prepared and just ready to rock! It's all been fun so far — I think we click in very well and I think this album is gonna come out really strong. There's some serious good riffin' in there... Now it's just up to me to make the best out of their work." NEAERA's debut album, "The Rising Tide of Oblivion", was released last year through Metal Blade Records. The CD was recorded Stage One Studios in Bühne, Germany with producer Andy Classen. Quote
heroinchic Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 sudoku je ona glupa puzla sa brojevima. šta tu može biti do jaja? mogu da zamislim takve likove.. ima ih na mom faxu pun kurac. je l' to neka avangardna fora da se dekadentno tretira gramatika/ pravopis pri [pod]naslovljavanju tema?! Hint: Sve u vezi S(A) OVIM gore. blago tebi; na mom fuxu samo ovi tvoji, avangardni. pitanje za kraj: Hoce l' ici neki 'gardista na TuxedoMoon?! Quote
femdom Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 je l' to neka avangardna fora da se dekadentno tretira gramatika/ pravopis pri [pod]naslovljavanju tema?! Hint: Sve u vezi S(A) OVIM gore. o ne! opet ti i tvoje opsesivno kompulzivne fore! e bas mi drago sto pise "u vezi + gen.", i jeste - avangardno je! a ti da si ucila makar uvod u opstu lingvistiku, znala bi da je "u veze sa + ins." proizvoljno uvedena konvencija i da sama po sebi nije nista tacnija/vrednija/stagod od ove iz podnaslova... za jezicki elitizam! nego, sad ozbiljno... draga P, bolje cuvaj parice za lu rida, nego za ove tvoje sto tezgare jednom godisnje u srbiji! Quote
heroinchic Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 samo ako povede Antonija da zajedno otpevaju Fistful of Love Quote
femdom Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 ko su ovi ljudi?? antony & lou reed? Quote
KRANG Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 nemoj dodatno da doprisnosiš navodnoj hermetičnosti. svi će nas mrzeti.. ona lista se super primila na IT, ljudi počeli da postavljaju ostale albume.. samo niko neće da skida 65daysofstatic definitivno najpotcenjeniji album godine. bez sumnje. Quote
Kent Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 antony & lou reed? -------- kakvo doprinosenje hermeticnosti!? meni bas drago sto se ovde pominju mogwai, anotony i gramatika&pravopis, i to ne od strane isis crew-a! vidim da je lista stigla i do itsatrap-a, tako da uskoro ocekuj sve ostalo... kewl. Quote
tovar Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 pitanje za kraj: Hoce l' ici neki 'gardista na TuxedoMoon?! ne znam da li sam 'gardista, ali idem na koncert. Quote
jack rose Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 (edited) erm,ja spadam u isis crew,ne? a onaj prazan prostor u kentovoj rezultati za trostruko maleficovo prevrtanje u fancy kovcegu na sunn sekcija u BV@scores?) ovaj skromni revelation ce sokirati i najmindnumbling isis-ovce na ovoj temi odn tanka je linija izmedju shamana i shabana “The Hamlet's Doors”, living legend tragedy One man show by Peter Zivko Nikolic Program includes: music, poetry and shamanic erotic dance of the Lizard king, Jim Morrison, motion picture “The Beasts” made by Zivko Nicolic (1977), improvised scenes and poetry of William Shakespeare and jazzy-lazy voice of one broken heart. After all: Lovin' Party celebration elem,nas shaman-retard je posinak autora spomenutog filma,pa je sad cudom nevidjenim,"jasnija" ta mitska paralela sa jim-om,shakespear-om,peshko nacic-em i ekstaticno dezorijentisanom "publikom" ... ovo cu stavim u potpis po uzoru na cenjene clanove foruma hihi tuxedomoon propustio prethodna dva pa na ovaj cucorim sigurica ne moze nijedan forum bez antony-ja be'mu Edited January 21, 2006 by jack rose Quote
KRANG Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 a onaj prazan prostor u kentovoj rezultati za trostruko maleficovo prevrtanje u fancy kovcegu na sunn sekcija u BV@scores?) to ti je vešto eskiviranje lose-lose situacije za njega --- This Is Your Captain Speaking - Storyboard (2005) ovi australijaneri su do jaja Quote
Kent Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 ako pogledas roskilde report, videces takodje crticu... simbolika Quote
jack rose Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 simbolika od koje boli glava no bice jedan ritual prociscenja (da ne kazem kakoji aaaaarrrgh,odn da ne budem bezobrazan,odn nisam znao da to moze ovde na yumu,odn dad,there's a little phrase called too much information...) za kentoja u ksetu aham mucnina-mucnina np:vladislav delay-anima (u 62 minuta sjajnovita minimal dub elektroda iz finske i sa dis-smeca + nesrecnog ehoa propustenjak lose-lose ) Quote
Kent Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 kentoje ce u lijepoj nasoj sledece da gleda in flames, a vi (maxova recka iz bv-a)-ovci se lepo provedite i donesite mi po neko ozujsko... meni dosta bilo letos sunca... ipak sam ja za polarne noci... Quote
Out Of Time Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 brb trt ska ska zvrlj! ustrh mal a da pre manos imao! Quote
Out Of Time Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 a jel može frižider bez žiranata? Quote
Out Of Time Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 (edited) ma daj! Edited January 22, 2006 by Out Of Time Quote
BodyRemover Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 np:vladislav delay-anima (u 62 minuta sjajnovita minimal dub elektroda iz finske i sa dis-smeca + nesrecnog ehoa propustenjak lose-lose ) buda mi snimio 700MBvladislava dileja i ovo izostavio. skino ja posle s neta ali nisam nikad imo zivaca da preslusav sat vremena iz cuga. sluso sam skoro pan sonik (isto iz finske), jel to isto neki alterego vladislava? Quote
fiction Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 [ADVANCE] I Love You But I've Chosen Darkness - Fear Is On Our Side [2006/Secretly Canadian/mp3 LAME/192] Evo me na indietorrents skidam Quote
heroinchic Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 iako ne slusam Pan Sonic od skoro, ne bi' znao rec' je l' to to sto pitas?! Quote
Recommended Posts