Buddha Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 haha,i to od tebe diveru koji nalazis smisao u merzbow-bondage-lekcijama i acid kawabata-tata trubadurima ccc ja njega nikada nisam dizao u nebesa, samo mi je ekstremno drago da takav lik postoji. nijedan njegov album nisam preslusao od pocetka do kraja (osim maldoror-a, ali mislim da taj collaboration nije uspeo kako je mogao da uspe), ali imam huge respect za to sto radi. Quote
Kent Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 apropo slusanja mjuze sa ukljucenim kompom, jebiga, profesija mi nalaze da ne smem da ga iskljucim ni na pola sata , ali sada imam i-pod koji je promenio dosta stvari. inace, izvodjace sa kranky&strange attractor&temporary residance&(jos neki) gotovo nikada ne slusam sa ukljucenim kompom, jer je to nemoguce... slo-d, bas za kompom muziku i slusam ucima, jer su mi oci i mozak zauzeti ja se ne secam da sam ovde davao dosta propsa iz pr sfere... cesto zadrzim za sebe odusevljenje odredjenim bendom (ili to iznesem na nekom drugom forumu ), bas da ne bih gusio i stvorio pogresnu sliku kako svaki bend valja odatle. ok, s vremena na vreme kazem da su magyar posse, sweek ili god is an astrounaut vrhunski (genijalni ne koristim cesto), ali daleko od toga da ne postoji filter. stvar je u tome sto lose bednove ne pominjemo ovde (a niste ni svesni koliko ih ima), pa se stekne takav utisak. (ne)zasluzenih negativnih kritika ima koliko hocete, BR slabo brale ti citas te tvoje webzinove... jack rose, odgovor na tvoj esej bi sadrzavao desetak strana... bolje da ti to prepricam uz pivo. poenta ima smisla, ali ne pije vodu. uzgred, nijedan post-rock bend iz danske nije nista drugo do cisto sranje. Quote
Buddha Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 (edited) btw, ovaj tenhi je genijalan smislio sam naslov za vju: ŠAMANI ZA BABE I DEDE Edited January 28, 2006 by slowdiver Quote
Kent Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 dobro, vrlo dobro. samo mi prva pesma smeta... doduse, i na proslom mi je. Quote
BodyRemover Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 gde je onaj 381 forum? bio par puta, setio se neki dan ponovo da overim kad ono nema. Quote
jack rose Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 (edited) eh to je jos jedna ljubavna prica koju ce kentoje da ispropoveda uz pivo (disintegration loops 5 radni naziv );naravno lepekoke + mozak + ali ga jedva cuje sta prica u dolaru(i ne zbog kripticnosti,avangUardnosti tih genijalnih sadrzaja);evo ga ovde body/slim,sada se zove "odlichan" ,i dalje boravi par "redovnih" ludaka na njemu a mogao bi za promenu neko i da posti elem,ovde Edited January 28, 2006 by jack rose Quote
Buddha Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 dobro, vrlo dobro. samo mi prva pesma smeta... doduse, i na proslom mi je. aha znam, ne znam zbog cega to. ali, album je sve bolji kako odmice dalje.. posledja pesma je bas super, cak sam je vrteo na repeat jedno 3-4 puta. Quote
Buddha Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 javlja mi vec 10 puta "sorry too many users blablabla" jebiga. Quote
marcoman Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 jel' smem ja nesto da kazem iako me niko nije nista pitao mislim da ste ostro uleteli u diskusiju jer sto se mene tice svima vama verujem gotovo podjednako, ne znam da li sam ikada bio tesko razocaran recimo na elektroniku generalno nikaDA nisam obracao previse paznje dok mi danilo nije dao neke stvari i zakacio sam se krang je preslusao vise pr albuma nego sto cu ja mozda preslusati albuma ukupno za ceo zivot, pa, iskristalise ti se osecaj za kvalitet nekako iz te kolicine sve u svemu za 90% albuma bi se svi vi manje vise slozili oko kvaliteta istog a posto su ukusi prilicno slicni znam da ne bih mogao da se pozalim nesto puno hip hop nikada nisam slusao niti me interesuje pa to necu ni da komentarisem a ovo ostalo ne secam se nesto da je bilo vecih razmimoilaZENja u misljenju Quote
KRANG Posted January 29, 2006 Author Report Posted January 29, 2006 haha.. nisam sigurno. možda samo odajem takav (lažni) utisak.. a ovo oko mog ushićenja na ovim stranicama: br sere.. ta recenzija koju sam linkovao je bend koji mi je ON preporučio.. pa sam mu ostavio recenziju da vidi.. a on je nahvalio još više nego u toj recenziji.. "tool meets isis itd.." posle dođe i kenja kako su je prehvalili. c'mon i ja sam mislio da vi volite to što ja postujem te recenzije. verujte da je to samo mali deo onoga što preslušam i stvarno se trudim da filtriram ono naj, naj, najbolje (hahah ) @jack rose: poradi na sintaksi.. zajebano je čitati to.. ipak je ovo forum, izražavaj se efektnije i zajebi pseudointelektualizme, niko ne želi da čita rečenicu 5 minuta da bi je shvatio. (dobronamerna primedba) Quote
jack rose Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 @ kerrang take it or leave it.ja tako pisem na forumima.zajebao sintaksu. kazu pretvorio sam se u muziku koju slusam.losing my religion. o koncentracija pseudointelektualizama i crap-talka bi ovde trebalo da bude najveca zar ne pa sam uzeo da se niko nece ljutiti. ako gresim,postovace onda samo slikem-kliknem i copy/paste recenzije groznih danskih postrokera (izuzev zaboravljenih efterklang ofkorz ) Quote
BodyRemover Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 krang brachala nisam rekao nista o nekoj recenziji iskljucivo vec sam mislio uopste. ne izvlacim zakljucak samo iz recenzija koje ti ostavljas ovde (volim sto ostavljas rcenzije, nemoj biti na kraj srca. volim te.) nego procitam jos tonu recenzija bendova koje iskopam na amazon ili mp3.com ili gdegod i sad govorim o tome kako ne postoje pljuvacke recenzije za bendove tog novog skandinavskog talasa. bio to neki elektro jazz ili post rok ili neka kejdzovska minimala svi hvale ta sranja. ne mogu da verujem da je sve do jaja i da gomila ljudi jase taj talas slusajuci sve te bendove i verujuci da su do jaja (ne mogu da kazem da nisu jer ih nisam sve preslusao ali zakon verovatnoce govori da ne mogu svi biti do jaja). i dalje stojim iz toga da se ljudi boje da ce ispasti glupi ako im se ne svidi elegicna muzika iz skandinavije. Quote
BodyRemover Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 http://rapidshare.de/files/10082436/03-you..._music.mp3.html evo elegicnog repa i na repidsheru. ako ti nije radilo opet ni na quickdump buddo odavde ce valjda da potece. Quote
Guest حسين Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 @ kerrang take it or leave it.ja tako pisem na forumima.zajebao sintaksu. kazu pretvorio sam se u muziku koju slusam.losing my religion. o koncentracija pseudointelektualizama i crap-talka bi ovde trebalo da bude najveca zar ne pa sam uzeo da se niko nece ljutiti. ako gresim,postovace onda samo slikem-kliknem i copy/paste recenzije groznih danskih postrokera (izuzev zaboravljenih efterklang ofkorz ) Možda ima problem ? Quote
BodyRemover Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 ako gresim,postovace onda samo slikem-kliknem i copy/paste recenzije groznih danskih postrokera (izuzev zaboravljenih efterklang ofkorz ) to je to brachala. vidi se da kapiras ovu igru. Quote
Kent Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (izuzev zaboravljenih efterklang ofkorz ) Quote
Angele Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 kejdzovska minimala Jeste cela super.... ima je sasvim malo kod Kejdza Quote
BodyRemover Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 ne znam na koliko "malo" mislis kada se radi o kejdzu. covek je snimio zilijardu svega i svacega tako da se ni ne usudjujem da pricam o njegovoj muzici u celini. mada, sve sto sam ja cuo (a birao sam sta cu da cujem random metodom) sadrzi vise tisine nego neceg drugog (u najboljem slucaju 50% zvuka). slusao sam i dva cda na kom cita pesme s nekim ortakom ali sam se smorio od toga (mada ima nekih finih dronova u pauzama ). Quote
Buddha Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 http://rapidshare.de/files/10082436/03-you..._music.mp3.html evo elegicnog repa i na repidsheru. ako ti nije radilo opet ni na quickdump buddo odavde ce valjda da potece. nece. kaze da ga nema vise. probaj ponovo na yousendit, ne znam sta da ti kazem Quote
Angele Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 mislim na chist minimalizam kod kejdza uopshte. chovek se dao u aleatoriku shto nema uvek veze samo sa minimalizmom, ako su mi uopshte josh uvek svi ti pojmovi sasvim jasni.... uglavnom, ima odlichnog minimalizma iz malko kasnijeg vremena i to je definitivno dobro ako upadnesh u fazon. Quote
BodyRemover Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 sada je kovinjalo rekao "ne mozemo da zaustavimo spance u ovakvim situacijama" a za minut ponovo "traze spanci da se obrise pod..." Quote
Baal Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 I ispušismo ga. Kakvo je sad stanje, prolazimo dalje? Quote
BodyRemover Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 da, ali bez sansi za neki dobar plasman posto se bodovi prenose u sledecu fazu. Quote
fiction Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Mi prenosimo 0 bodova, ali teoretski mozemo do medalje...Ako dobijemo sve tri u drugom krugu, ukljucujuci Hrvatsku.Ako nista to treba dobiti, reputacije radi... Ali nema veze tu je [ADVANCE] The Ladies - They Mean Us [2006/Temporary Residence/LAME/aps] KRANG dobra preporuka!!! Quote
Recommended Posts