Jump to content

Recommended Posts

Posted
u sound forge-u sam isao na expressfx graphic eq, pa tu podigo 6.8 db, i malkice sredio ekvilajzing (mora malo da se spuste prve 3 za hercazu jer onaj bas bubanjn ubi koliko je jak), medjutim ocigledno je da, sto se vise dize db, to ce ti fajl biti veci.

nece...

velik je jer nisi nista podesavao oko kompresije videa i verovatno je sacuvao u onom najizvornijem mogucem formatu. a i audio je verovatno postao neki veliki audio icon_smile.gif

skinucu soundforge neki novi (imam neku verziju 4.0 ili tako nesto pa taman da se ponovim) pa cu probati i ja.

Posted

@BR: tu sam ja kupio moj mp3 zen. taj tvoj link.

vidim sad da imaju ovo:

Creative Zen Vision (p/n: 62545)

Multimedijalno savršenstvo! • 30 GB • 3.7" TFT LCD • Kućište od magnezijuma • 13 h autonomije (audio) ili 4.5 h (video) • Video podrška (AVI, MPEG-1/2/4-SP, Windows Media™ Video (WMV) 9, Motion-JPEG, DivX™2 4 and 5 and XviD3) • Audio podrška (MP3, WMA, WMA, Linear PCM WAV) • JPEG podrška • Punjiva Li-ion baterija • 3.5 mm stereo ulaz • Kompozitni TV-out, NTSC, PAL • USB 2.0 • CF Card Type I & II • FM • snimanje glasa i FM-a

user posted image

to bi bio pravi naslednik.

samo da nije

€429.00

sa PDV

no.gif

jedino bih to posedovao pre ipoda.

Posted (edited)

jebeni kompjuterashi... icon_smile.gif

uz'o sam graficku radeon x800gto

za nedelju dve giga ddr2 i p4 3.0ghz

prc

edit:

bodyr, mislim da nisi u pravu sto se tice pdv-a u hrvatskoj, imaju ga i oni ali primenjuju snizenu stopu od ne znam tacno koliko %, nije kao kod nas ali ipak postoji

Edited by marcoman
Posted

krang, trebalo je tebe da uzmu za ulogu ovog kosarkasa... imas naivnu facu, krakat si, ulazis cesto u dilove sa ljudima sumnjivog morala i igras najbolje basket na brdu!

inace, sunshine crew = pulicera za glumu!

Posted

@bodysha

nash kako kaze dejan cukic?

"jahachi magle" etc...

ili ti Slavko Shtimac?

"Pishe Mile, al pishe i Hund!"

onomad kad smo prichali meni je bilo janso, sad je svima i to je to... a kad je vec jasno svima shto da im ne uzme malo "pare"?

moze ona da bude umetnik i dok kenja u wc-u svoje bake ako 'oce...

al "pare" da si uzne nema pojma... samo toaletni papir...

dakle, sad dodjoh sa Ifigenije... jeste da pred kraj zaboravlja text, jeste da ima neke ne tako sexy tikove, al "...pishe i Hund!"

elem:

user posted image > user posted image

Posted

dok nisam video kentov ipod, mnogo sam voleo svoj creative nomad 20 GB. tad, kad sam ga kupio, bio je čudo tehnike.

sad je debela kutija za cipele.

mada.. kad razmislim.. osim težine, išta mu ne fali.

cuj imam i ja tog debeljka, al mi rikno adapter jos pre tri godine... u bgd ne mogu da nabavim adapter cak ni kod ovih zvanicnih creative dilera icon_sad.gif

jel znas za neku improvizaciju?

druga stvar je sto mi se u medjuvremenu i software zagubio, provela sam sad u decembru celu noc i ceo dan skidajuci sa neta sto plejcentar sto alternative i nista nije htelo da radi... no.gif

sto se tice i-rivera odlicno rade, moj mali iFP-890 preziveo i mene, a zvuk je mnogo jaci neko na ostalim mp3 portabl pomagalima koje sam slusala. icon_da.gif

i-pod od 20g stoji kod keve u sobi i skuplja prasinu... istripovala sam da za njih vazi drugacija gravitaciona konstanta pa se plasim da ga koristim, a tek vani da izadjem nema sanse icon_mrtav.gif ma preskupa je igracka za moje potrebe i mogucnosti...

e, da... hvala kentu opet na onim preporukama pivopije.gif uspela sam da dovucem ponesto slskom, mada za veliki deo mi nije vratio nikakav search result...

orangelistening.gif SWEEK orangelistening.gif

Posted

mogu da ti pomognem za softver, a adapter je lako naći. evo ti specifiacije:

INPUT:100-240V ~50/60Hz Max 0.32A

OUTPUT: DC 5V ; 2.4A

samo odnesi plejer u bilo koju elektro radnju, daj im specifikacije i traži adapter koji ulazi u rupu mhihi.gif

Posted

pribelezila! mersi boku icon_wink.gif

bice korisno imati jos tih dvaes g.

ajd cim sredim to za adapter kukacu za softver...

btw ta rupa je problematicna... malkice je vanstandardna laugh.gif

reko mi lik u bg elektroniksu.

Posted

samo odnesi plejer u bilo koju electro radnju, daj im specifikacije i trazi adapter koji ulazi u rupu?

ma cimala se i nosila.. gledali me cudno i pokusavali sve moguce adaptere da uguraju u tu rupu... laugh.gif na kraju mi rekli da bi bilo korisno da donesem stari adapter da mu presade taj ulaz na novi adapter, ili da po mogucstvu donesem ove silne parametre sa samog adaptera...

ma smorila sam... ajd idem uskoro ponovo u tu akciju icon_smile.gif

Posted

vidi da rupa bude valjana pa da chika elektrichar ubaci adapter kako trebuje...

(jesam svinja, tako da, ko god da si, sorry)

@slow

popio sam podosta piva i joshte vishe rakije, i to solo, tako da se moze reci da mi nije sve jedno... sve mi je po dva...

rekoh ti, ne me jebe niko 2% pa pijem solo, evo ga, vec 6 put za redom... takav je zivot nas ubica divljih svinja (tachnije, nas ranilaca divljih svinja koji prate krvav trag dok se ne smrkne, pa onda nastave sutra ali ih svinja zajebe u zadnjem zabaranu tako shto se naglo okrene i vrati odakle je doshla tako da njega mrzi da se ponovo vraca nazad pa jednostavno ode na vrucu i vlashki sir)

Posted

ma nema frke. vucem se i ja u takvim stanjima po forumima. icon_wink.gif

oh well, konacno se skinuli oni isis avi-ji pa sad mogu da zZzZzZz pre nego sto pocnem da ostavljam postove gore od ^. laugh.gif

Posted
jegiga, obrisao sam ovaj od 30 giga. kapiram da ce taj koncert, s obzirom da je sniman sa toliko akmera i sve to, biti isti oanj koncert koji ce biti objavljen na dvd-u na leto.

u sound forge-u sam isao na expressfx graphic eq, pa tu podigo 6.8 db, i malkice sredio ekvilajzing (mora malo da se spuste prve 3 za hercazu jer onaj bas bubanjn ubi koliko je jak), medjutim ocigledno je da, sto se vise dize db, to ce ti fajl biti veci.

Sačuvaj u .wmv, ja sam popravio zvuk sa ekvilajzerom i pojačao malo volume, ispalo je na kraju 350 MB.

Posted
takav je zivot nas ubica divljih svinja (tachnije, nas ranilaca divljih svinja koji prate krvav trag dok se ne smrkne, pa onda nastave sutra ali ih svinja zajebe u zadnjem zabaranu tako shto se naglo okrene i vrati odakle je doshla tako da njega mrzi da se ponovo vraca nazad pa jednostavno ode na vrucu i vlashki sir)

svinja te nadmudrila, debeli perverznjaku.

icon_rockdevil.gif

**

Posted

sta koji moj trazis u kg-u toliko dugo!? da se nisi zaljubio??

u nedelju virvel u ani 4 pistolja... svi neopostrockeri bi trebalo da budu tamo... icon_da.gif

Posted (edited)

samo 200 din. icon_wink.gif

mada nikad nisam nesto njih zamjetila, paradigma domaceg (neo-)p-rocka su mi oduvek bili fonografz!

Edited by femdom
Posted

dodjavala ja ulazim za dz...

imam pretplatnu kartu za sve neopost gigove jer sam chlan udruge od kad sam svom snagom istupio iz black metal kruzoka...

izashla mi groznica... povracao sam kroz prozor sinoc pa sam zaboravio da isti zatvorim i lego da spavam... ukochio sam nachisto...

"Pishe Mile, al' pishe i Hund!"