marcoman Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 jel ima neko odavde dovoljno poludeo da opicimo jedan online "ne ljuti se covece" ? Quote
Kent Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 neću da dođem tamo i čekam 6 sati.. onda nemoj da dodjes u 16h Quote
KRANG Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 u 2 stvari niko odavde ne sme da mi izađe na crtu. to su šah i basket. Quote
marcoman Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 (edited) sa akcentom na "basket" ostaje mi da se nadam da me nece izneveriti ball i bodyR (deca u dusi) Edited February 5, 2006 by marcoman Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 u 2 stvari niko odavde ne sme da mi izađe na crtu. to su šah i basket. U basketu sme. Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Kako beše adresa za ne ljuti se čoveče? Izbrisao sam bookmarks.. Quote
KRANG Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 video sam prošle godine kako smeš. Quote
femdom Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Kako beše adresa za ne ljuti se čoveče? Izbrisao sam bookmarks.. http://www.thirdframestudios.com/adgame/clovek/ evo ocu ja da igram. zaglavila sam se na petlovom brdu, nemam sta da radim a mrzi me da krenem doma mnogo je hladno napolju... koja soba? ako vec niste odustali... Quote
Kent Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 a meni ne sme niko da izadje na crtu u ciganskom sahu. pa ni ti, krang. plus, najbolji sam prognozer na svim muzickim forumima u scg. Quote
Kent Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 i veceras je vreme da se pickicama pokaze da je trofej i prosle godine otisao u pogresne ruke. sa virvela se trci na super bowl. Quote
marcoman Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 femdom ajde dodji da napravimo sobu Quote
KRANG Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 a meni ne sme niko da izadje na crtu u ciganskom sahu. pa ni ti, krang. u čemu?? Quote
marcoman Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 stvarno ste sise, visite tu na netu a necete da se igrate Quote
Kent Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 brale, ja pratim rezultate na x sajtova, jurim skripte iz mehanike loma, odgovaram na 5 mejlova, pisem pitanja za 3 intervjua, kako jos to da igram!?? Quote
marcoman Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ovako, rezultate ces saznati kasnije, jebes skripte bilo je dosta studiranja, mejlove kucaj kasnije a napravi jedan isti intervju i prosledi ga na tri adrese ionako ce ih citati samo ekipa sa ovog foruma ok? Quote
Kent Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 sve stoji sto si napisao... a policajac sa beverli hilsa, a rukomet finale, a juve koji ne moze da da gol nikako, a SIMONA VENTURA i njena calcio emisija na rai due!?!?! bad day for games, dude Quote
marcoman Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 kita, sad vise nema ni femdom ni ball, krang se pravi lud... smrc Quote
KRANG Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 ja učim bre. treba da idem na koncert večeras, a ispit za 4 dana.. a sledeći za 5. pa onda još jedan.. pravim pauze od par minuta, pa pogledam forum da razbistrim mozak. Quote
KRANG Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 http://www.nata2.info/humor/flash/windows_rg.swf smešno. Quote
fiction Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 basket. Za ovo bash i nisam siugran... Quote
Baal Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 video sam prošle godine kako smeš. Haha pičkice, nisam ni došao u bg zbog personalnih problema, smatraj da ću doći na ovo leto što sledi da te isprašim.. A tad bi moglo i jedno mini avantgarde okupljanje, odvezemo se negde krangmobilom i napijemo se kao svinje Quote
KRANG Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 ti da me isprašiš?? nemaš pojma šta te čeka. Quote
Recommended Posts