azal Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 pa nastavim sa onom pricamo o black metalu, black metal je sad hip zato sto je lo-fi, i lo-fi mjuza je trenutno hip. ako hammerfall snimi sledeci album u garazi sa kasetofonom ima i za njih nade. Quote
Buddha Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 meni virvel bio ok. malo sam ocekivao vise, ali mi se poslednja pesma najvise svidela. imaju interesantno bass pojacalce pera je bio komunikativan koliko i ona svinja sto ju je odstrelio nekoc na mirochu.. krang standardno lep sa svojim finim dzemperom. Quote
Odelo Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Planirao sam da sinoć možda banem na Virvel, ali sam na kraju ipak skontao da bi bilo glupo jer sam tek pre neki dan naručio njihov CD. Nevezano, kad ste već kod pojačala, interesantna mi je stvar da mi je pre par nedelja jedan ortak rekao da zna lika odavde koji stalno valja neka pojačala i da je u par navrata kod njega viđao polovne starije modele sunn-ova... Ne znam koliko je sve to izvesno, ali sam rekao da to moram da overim! Quote
Buddha Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ako vidis model T znas sta ti je ciniti.. Quote
azal Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 pojavio se neki mnogo debeli, brkati amer ovde pored mene...izgleda radi nesto sa Insajder ekipom. plan je da ne progovorim ni jednom sa njim. Quote
azal Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 haha ne...majkl mur je bradat. ovaj neki iz Cali...kaze da mu je mnogo hladno ovde. e debelog gmaza...fura neki brzi laptop i tinted cvaje. Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 uvati ga za bulju! ali pokazi gostoprimljivost... ispruzi jedan prst koliko mozesh! Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 o.. da.... http://www.charliegranberg.com/movies/ Katatonia My Twin.mov znam da ovde ima zainteresovanih. ...downloading.... 23% of 26.5MB ...... Quote
azal Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 slusao neko the fucking champs i trans am collabo album "the fucking am"?? Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 ne ja. --- nije spot ništa posebno.. ono.. nije loš, ali sam očekivao da bude baš cool. izgleda kao svaki drugi mtv spot. a kraj je posebno tupav. kuća se raspadne oko lika, a on ostane na vetru i leluja rukama.. omfg i jonas izgleda kao stara baba. - btw, primetio sam da mi izuzetno nedostaje onaj deo "you are listening.."... kad je došlo vreme za taj deo, a njega nije bilo, baš sam se osetio čudno. možda sam pustio i suzu. Quote
marcoman Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) bolje stara baba, nego djeva mladaaa... Kako su obuceni? PVC? Edited February 6, 2006 by marcoman Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 (edited) ne crne majce/košulje.. ima super scena kad glumac krene da otvara frižider, a iz frižidera iskoče ruke (da ga udave) i on se bori sa njima 15 sekundi i napokon zatvori vrata i odahne. prvo sam bio u fazonu WTF?!?! sad mi je super. ma spot je do jaja. nisam ga skapirao prvi put. glup sam. -- nego.. jel čuo neko eyes of fire - prisons.. to je onaj bend koji je nastao od mindrot. bilo je ovde priče i za prošli album.. Matt Bayles radio produkciju sada, pa kapiram da ne može biti neko sranje. gle kritiku šta kaže: "The group succeeds in areas where most bands today don’t even bother venturing; songwriting, hooks and emotion thus drawing similarities to such cult icons as Anathema, Katatonia and Neurosis. " sad će da mi se skine, pa da vidim da li su napredovali išta od prošlog. Edited February 6, 2006 by KRANG Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) slusao neko the fucking champs i trans am collabo album "the fucking am"?? see-saw, lebac mu budjavi, i to sam ti pushtao... a ti kranze, nadje li ikako poslednji 2 By Bukowski? ja sam iscrpeo svoje izvore... fala... Edited February 6, 2006 by Out Of Time Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 (edited) njihov zadnji album je izdat još na jesen i toliko je dobar da nije dobio ni zrno pažnje čak ni od onih totalnih krš underground zinova i sranja po netu.. tražio sam ga, tražio, i odustao.. piši im mail, možda ti i pošalju, ako kažeš da ćeš da ga recenziraš i obećaš dobru ocenu. naravno, moraš da pomeneš široki post rock auditorijum ovde i velike prospekte da se naprodaju diskova u srbiji zahvaljujući toj recenziji. edit: e, i što si bio tako tužan sinoć? -- sad me nešto drugo zanima: koliko se vama seronjama odavde sviđa tarantula AD - book of sand? Edited February 6, 2006 by KRANG Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) tarantula jebe kevu i tachka sve shto ima tarantulu u nazivu ne moze da omane... i da! imash Sans Seraph? a duboko verujem da 2 by bukowski takodje ne mashe... mislim da je album vrh samo mozda josh nisu izdali van uk-a a svi znamo da su ti papuchari kreteni koji ne turaju muziku na net koliko bi trebalo... Edited February 6, 2006 by Out Of Time Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 (edited) i da! imash Sans Seraph? sad imam. tj. imaću za nekoliko minuta. Sans Seraph - After the Rain (2006, Self-Released, LAME APS) šta je to? edit: slažem se unapred sa ovim što kent ima kaže o 2 by bukowski.. obratite pažnju: Edited February 6, 2006 by KRANG Quote
Kent Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 2 by bukowski je vise nego prosecan post-rock bend, tako da sumnjam da nesto i taj novi moze da valja. yndi halda je *65dos included* definitvno najveca britanska senzacija u poslednjih par godina na tom polju (ajd i ja da kazem to jedanput ) Quote
Kent Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 a taj san seraph je decoy recenzirao skorije (mislim negde u navali godisnjih lista)... mislim da su to neki clanovi onog shun-a sto si donosio nekoc davno... Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Sans Seraph - After the Rain bi trebalo da bude neka dobrota... al slushao nisam... izjavi neshto kad skinesh... a 2 by bukowski su hronoloshki postajali sve bolji tako da je za ocekivati dobar album, plus sample koji je njihovom sajtu vec 6 meseci sa novog albuma zvuci vrh... Quote
BodyRemover Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 pridruzio bih se senjor kentu u "2bb je prosecan bend" igri. imaju jako zanimljive momente (nejcesce kad uleti neka random buka i razvali celu pesmu) ali mi se cini da za ponavljanje (taj default post-rock rad) biraju dosadne stvari. aj, ne mora da bude to neki najbolji riff ako nabudzis dobar efekat na dzitru ali oni puste dist nekad i boli ih kurac. boli i mene kurac onda... Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 da ga jebem sad... meni se poslednji bash ultra svidja... ima neki movie prizvuk... neke Goblins momente.... Quote
Kent Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) mislim, preslusacu nov album, kao sto preslusam i sto drugih pr albuma godisnje... ali, cinjenica je da su englezi znatno popravili pr u poslednje vreme akcijom ^red je bio da se vrati kolevci^ (pored dva pomenuta i up C down C left C right C ABC + start, detwiije, tracer AMC, loss of a child i jos neki), tako da 2 by bukowski, ne popravi li znatno svoj pristup, nema sta da trazi u toj igri... Edited February 6, 2006 by Kent Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 da ga jebem sad... meni se poslednji bash ultra svidja... ima neki movie prizvuk... neke Goblins i jos neke argento momente.... plus, metalci su... As band member George once claimed, “if we saw each other all the time, we might have written 30 albums a year”. So with the long distance relationship going, the new album Yzordderrex, the follow-up to 2003's Drink From My Bastard Grail, took a modest 2-years to make. Despite the band's reluctance, 2 by Bukowski were constantly being described as Europe's answer to Godspeed You! Black Emperor. The two bands, sharing perhaps the grand and magnificent landscape of their music, but the similarity ends here. 2 by Bukowski slowly let their heavy metal influence show through in Drink From My Bastard Grail, their 2nd album. Carrying on in this direction Yzordderrex is the heaviest yet. However, the atmospheric and melancholic sound that established the band is still there, accompanied with aggressive guitars and slow build-up sound structure, the songs are packed with highs and lows, sharp corners and surprises. First song Satageus defines the vision of the album with its glorious intro, cutting and heavy guitars, followed by a calm interlude and an intense crescendo, a brave attempt in seeking a different approach on heavy rock. Old fans will be pleased with songs like Cryptic Use of Pointers and Rise of the Midnight Sons, a slight return to their trademark tension building and dreamy ambient landscape. Although mainly instrumental, 2 by Bukowski had their first experiment with vocals in their last album, with a little help from Karine Charff of AMP. This time, the band decided to take things into their own hands and the outcome is very different. The added vocals, which come at the later part of several songs, are almost like the band's own declaration of their rock music roots. Yzordderrex sees 2 by Bukowski take their musical journey to another stage. Maturing in building their own unique captivating sound with spirits as uncompromising and inventive as ever. Quote
Recommended Posts