Kent Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 up c su bas metalcuge... a i album im ide u tom pravcu Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 cool je recenzija, ali ako ne upotrebe "wall of sound" nigde, ja sam razočaran. Quote
jack rose Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) taj fucking am je meni bas dosada ziva i potpuna nepotrebnost. radije bih neki juznjacki bugi-vugi. omrzao sam trans am na liberation synth-pop politicka tekstura kojestarija. al kapiram da su na koncertu fantasticni ,senzacionalno raspojasani i bi komunikativni . jedini tarantula- bend za koji znadem je tarantula hawk (pretpostavljam da su tu urbane legendaje sa ovog topika,il sam ponovo omasio poentu )ubogo upamcen po jedinoj odslusato u jednom komatu sa one prve ambient doomcore serbian club kompa a i moja naklon ka ambijentalnim dostignucima & industrijalnim potaknucima. 2 by bukowski kapiram da bi ovde imali jako uzbudljivo ana4pistolja svirak (sto ne govori nista lose o tome/njima ) spam: out of time je bio onaj bez brade? nisam ga prepoznao bogo Edited February 6, 2006 by jack rose Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) shta je up c? Norveshka... majko mila... @jack ja bez brade kao sisa bez bradavice... Edited February 6, 2006 by Out Of Time Quote
jack rose Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) @ out of time oke je samo nemoj da uporabavas neke metafore sa divljim veprovima molim te spremam ispit opad koncentracija i mentalne ilustracije skoro kao mehanika nervnog sloma novi liars je shizo.mock-rock + animal collective pijandure. opako + ubava Edited February 6, 2006 by jack rose Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 (edited) ovo je mnogo dobro bre.. ovaj Sans Seraph. toliko je dobro da sam se rastužio od dobrote thumbs up (your butt) pero Edited February 6, 2006 by KRANG Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 dredg + tool + coldplay + radiohead i ta sranja. sad sam stigo do poslednje pesme, i ako i ona valja kao i ove do sada --- > album meseca. Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 aj mi sad, lepo, za kaznu, shto si tako prost, skini Daniel Striped Tiger! moze li? Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 ajde. osećam se velikodušno danas. nešto malo? ep? samo 4 pesme.. jedva 15 mega ima.. "the desert bird". skoro da je gotovo. -- Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Daniel Striped Tiger - Condition bre! i jel imash prvi SJ5? Same Same but Different? Quote
KRANG Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 (edited) imam, naravno. Daniel Striped Tiger - Condition bre! Daniel Striped Tiger - Condition [2005/Alone Records/MP3/APS (VBR)] Screamo that is unlike anything you have ever heard SCREAMO?!?!?! fuck u ovo je eksploatacija. haha aj skidam. si čuo daitro? francuski. cool je. Edited February 6, 2006 by KRANG Quote
Out Of Time Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 eh da ga jebem u qrac... ne vredi bre ovo nishta.... moram da uzmem o5 taj jebeni adsl... ovo je bendo shta ja radim... jebem ti dial up... ocu da se karam a necu da mi udje... Quote
Out Of Time Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 e Krang-e! sad nadjoh 2 by bukowski! al na slsk-u! user name > sonicboom ! ima da se cheka i cheka... aj budi faca i okushaj srecu jer cu ja muda da oplavim dok skinem... mozda ispadne stvarno valjan album... (jeboga, smorili ste me sa onim "prosechan Quote
Out Of Time Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 (edited) dupli post... eh, kad bi ja duplo postio... smrshao bih i sve bi valjalo... eh! Edited February 7, 2006 by Out Of Time Quote
BodyRemover Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 kad nece krang nikad da zakaci nesto kad ga pitam moracu ja. (dva megabajta pa mogu i dialuperi da skinu lako) kvartet ivanovic - pod sjajem zvezda uzivajte. Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 shta je up c? Prenecu ti razmisljanje Jack Rose-ovog i mog starog prijatelja Dr House-a na tu temu Opste je misljenje da je plejada masivnih americkih post-rock bendova redefinisala zanr i nacinila ga znatno svezijim. Pelican, Tides ili Red Sparowes, kao i oni "vokalni" sastavi, poput Isis-a ili Rosetta-e, uveli su pojmove akcelerograma, histereznisnih petlji, disipacije energije, torzionih momenata seizmickih akcija, faktora duktiliteta, koeficijenta prigusenja ili svojstvene periode vibracije, da bi britanski bend cudnovatog naziva Up C Down C Left C Right C ABC + Start (ako se smetne sa uma postojanje entiteta CtrAltDel) na svom debiju And The Battle Is Won pomesao moderni trusni PR pristup sa svojim afinitetima ka epskom EITS i Mono zvuku, napravivsi jedan od najuzbudljivijih i najmarkantnijih albuma na polju proslogodisnje instrumentalne muzike. Quote
azal Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 da, taj bend se bas dosta hvali...i neki Samuel Jackon Five takodje (neki norveski jagg jazists 'zon) Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 mislim da ces ti otkinuti na SJ5... havarija, brale... prog, kraut, jazz u post-rock miljeu... mnogo dobro, bez zezanja. king crimson, tortoise, labradford... Quote
azal Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 pa da...to je reccomended od nekog lika sa nekog prog foruma koji ima meshuggah-related nick. jos neki bend mi non-stop hvali...God is an Astronaut - All is Violent, All is Bright mozda ste pricali, ali ja preskacem sve vase post rock price Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 seronjo ne znam da li smo pricali o njima, ja sam ih sigurno stavio na pr top 10... 1. Yndi Halda - Enjoy Eternal Bliss 2. 65daysofstatic – One Time For All Time 3. Sweek - The Unbelievable Cinematic Crash 4. God Is An Astronaut - All Is Violent, All Is Bright 5. Caspian - You Are The Conductor 6. September Malevolence - Tomorrow We'll Wonder Where This Generation Gets Its Priorities From 7. Jaga Jazzist – What We Must 8. Up C Down C Left C Right C ABC + Start - And The Battle Is Won 9. The Samuel Jackson Five - Easily Misunderstood 10. Seidenmatt - If You Use This Software Often, Buy It super je... sigur, m83 i tako ti sanjari, ali sa teskim groove-om... svidece ti se, posto nije novi sigur Quote
BodyRemover Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 mozda lik prati mjuzu preko jumetala God is an Astronaut - All is Violent, All is Bright i to je do jaja album. Quote
azal Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 lik inace voli samo prva dva Jaga Jazzista i novi je "boring and an obvious attempt to get a Norwegian Grammy." Quote
azal Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 i meshuggah mu je sranje sve posle Chaosphere-a, tako da...he's one of those guys. Quote
azal Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ko ce da mi snimi sa radija El-P tervju ako bude bio veceras na Gilles-u? nemam radio gajbi. Quote
Recommended Posts