Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

taj fucking am je meni bas dosada ziva i potpuna nepotrebnost.icon_mrtav.gif

radije bih neki juznjacki bugi-vugi.icon_smile.gif

omrzao sam trans am na liberation synth-pop politicka tekstura kojestarija.

al kapiram da su na koncertu fantasticni ,senzacionalno raspojasani i bi komunikativni icon_wink.gif.

jedini tarantula- bend za koji znadem je tarantula hawk (pretpostavljam da su tu urbane legendaje sa ovog topika,il sam ponovo omasio poentu icon_cry.gif)ubogo upamcen po jedinoj odslusato u jednom komatu sa one prve ambient doomcore serbian club kompa a i moja naklon ka ambijentalnim dostignucima & industrijalnim potaknucima.

2 by bukowski kapiram da bi ovde imali jako uzbudljivo ana4pistolja svirak (sto ne govori nista lose o tome/njima mhihi.gif)

spam: out of time je bio onaj bez brade? nisam ga prepoznao bogo pivopije.gif

Edited by jack rose
Posted (edited)

@ out of time

laugh.gif oke je samo nemoj da uporabavas neke metafore sa divljim veprovima molim te spremam ispit opad koncentracija i mentalne ilustracije skoro kao mehanika nervnog sloma icon_redface.gif

novi liars je shizo.mock-rock + animal collective pijandure.

opako + ubava ph34r.gif

Edited by jack rose
Posted (edited)

ovo je mnogo dobro bre.. ovaj Sans Seraph.

icon_frown.gif

toliko je dobro da sam se rastužio od dobrote

thumbs up (your butt) pero

Edited by KRANG
Posted (edited)

imam, naravno.

Daniel Striped Tiger - Condition bre!

Daniel Striped Tiger - Condition [2005/Alone Records/MP3/APS (VBR)]

Screamo that is unlike anything you have ever heard

SCREAMO?!?!?!

fuck u

ovo je eksploatacija.

haha

aj skidam.

si čuo daitro?

francuski.

cool je.

Edited by KRANG
Posted

e Krang-e!

sad nadjoh 2 by bukowski!

al na slsk-u! user name > sonicboom !

ima da se cheka i cheka... aj budi faca i okushaj srecu jer cu ja muda da oplavim dok skinem... mozda ispadne stvarno valjan album... (jeboga, smorili ste me sa onim "prosechan

Posted

shta je up c?

Prenecu ti razmisljanje Jack Rose-ovog i mog starog prijatelja Dr House-a na tu temu icon_wink.gif

Opste je misljenje da je plejada masivnih americkih post-rock bendova redefinisala zanr i nacinila ga znatno svezijim. Pelican, Tides ili Red Sparowes, kao i oni "vokalni" sastavi, poput Isis-a ili Rosetta-e, uveli su pojmove akcelerograma, histereznisnih petlji,  disipacije energije, torzionih momenata seizmickih akcija, faktora duktiliteta, koeficijenta prigusenja ili svojstvene periode vibracije, da bi britanski bend cudnovatog naziva Up C Down C Left C Right C ABC + Start (ako se smetne sa uma postojanje entiteta CtrAltDel) na svom debiju And The Battle Is Won pomesao moderni trusni PR pristup sa svojim afinitetima ka epskom EITS i Mono zvuku, napravivsi jedan od najuzbudljivijih i najmarkantnijih albuma na polju proslogodisnje instrumentalne muzike. 

user posted image

Posted

mislim da ces ti otkinuti na SJ5... havarija, brale... prog, kraut, jazz u post-rock miljeu... mnogo dobro, bez zezanja. king crimson, tortoise, labradford...

Posted

pa da...to je reccomended od nekog lika sa nekog prog foruma koji ima meshuggah-related nick. icon_smile.gif

jos neki bend mi non-stop hvali...God is an Astronaut - All is Violent, All is Bright

mozda ste pricali, ali ja preskacem sve vase post rock price icon_smile.gif

Posted

seronjo icon_razz.gif

ne znam da li smo pricali o njima, ja sam ih sigurno stavio na pr top 10...

1. Yndi Halda - Enjoy Eternal Bliss

2. 65daysofstatic – One Time For All Time

3. Sweek - The Unbelievable Cinematic Crash

4. God Is An Astronaut - All Is Violent, All Is Bright

5. Caspian - You Are The Conductor

6. September Malevolence - Tomorrow We'll Wonder Where This Generation Gets Its Priorities From

7. Jaga Jazzist – What We Must

8. Up C Down C Left C Right C ABC + Start - And The Battle Is Won

9. The Samuel Jackson Five - Easily Misunderstood

10. Seidenmatt - If You Use This Software Often, Buy It

super je... sigur, m83 i tako ti sanjari, ali sa teskim groove-om... svidece ti se, posto nije novi sigur icon_wink.gif