Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 vi se zezajte... postoji krsh grupa koje kad ukucate na google izbacuju yumetal kao jedan od prvih sajtova cija li je to zasluga? z-la, daj mi frekvenciju i vreme, ako budem kuci snimicu ti... Quote
azal Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 pa B92 radio..92.5?...sad tazim po kancelariji poster..ne vidim izmedju 10-12 bi trebalo da bude...ali ko zna...mozda i ne pusti...gille-s pustio na bbc-u pre dve nedelje, ovi nesto kao uvek kasne. Quote
Out Of Time Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 skinuo sam dve stvari sa "novog" 2 by bukowski i brate ovo zamalo pa metal... ipak, seronje ste ispali poshto ste me smorili tako da mi ove dve nisu neshto specijalne... dobre su skroz, dobre, dobre, al sam ochekivao bolje, keve mi... Quote
KRANG Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 (edited) SJ5, i God is an astrounaut, caspian.. ej.. pa upropastićete mi članak za BV načisto!! to su moji aduti i iznenađenja. haha ima god is an astrounaut i novo advance izdanje iz 2006. dobro je. Edited February 7, 2006 by KRANG Quote
Out Of Time Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 by the way, ja sam poslao pitanja SJ5-u! wtf???? Quote
azal Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 nejasni hate mail. ABOUT: British Foreign Office Political Director John Sawyers said that the Contact Group has already decided that Kosovo should be independent. I WOULD LIKE TO SAY WHAT YOU HAVE AGAINST British Foreign Office Political Director John Sawyers Gazmendi Prishtina ? Quote
KRANG Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 (edited) verovatno i "would like you to say..". -- @pera: jel ti pišeš recenziju za SJ5 novi? ja mislio pošto je od izašao pre nekoliko meseci da ga metnem u članak moj. Edited February 7, 2006 by KRANG Quote
Out Of Time Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ma jebesh recenziju... radi ti slobodno... ja cu intervju da dobachim... nisam znao shta drugo s obzirom da se nishta ne nudi... ako budem imao dva tervju za sledeci br bice vajdica... nemam nikave ideje bre... glup sam kakav metal bih mogao da tervjuishem? mrzi me da se jebem vishe sa metalcore-om... Quote
KRANG Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 eyes of fire? znaš ko im radio produkciju? brale, koje je ovo sranje od albuma.. neverovatno... prošli je bio loš.. ali ovaj ga je ušio. Quote
Buddha Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 1. Yndi Halda - Enjoy Eternal Bliss 2. 65daysofstatic – One Time For All Time 3. Sweek - The Unbelievable Cinematic Crash 4. God Is An Astronaut - All Is Violent, All Is Bright 5. Caspian - You Are The Conductor 6. September Malevolence - Tomorrow We'll Wonder Where This Generation Gets Its Priorities From 7. Jaga Jazzist – What We Must 8. Up C Down C Left C Right C ABC + Start - And The Battle Is Won 9. The Samuel Jackson Five - Easily Misunderstood 10. Seidenmatt - If You Use This Software Often, Buy It od svega toga slusao sam yndi, 65dos, sweek, caspian, sept i jaga. od svega najvise mi se doimalo 65 i casp. god iaa, up c, sj5 - kent ili krang? Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ne znam, meni je matt bayles los producent... panopticon je korektan, ali brate sto mi ne lezi njegova produckija... buried inside (izvini pero) narocito... gitare i vokali su ocajno odradjeni... Quote
KRANG Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 ovo je bio nož u perino srce. i to s leđa. ---- meni je on do jaja. (bayles, ne pera) ozbiljno bre.. kako loše?? @danilo: ja sam u gužvi, ne mrdam nigde, ali možeš doći kad 'oćeš za par diskova.. Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ne lezi mi, narocito kako izbacuje gitare mislim da je i panopticon mogao bolji da ispadne... zato sam mu u krajnjoj liniji i dao 4.5 iako mi je bio album godine (doduse nisam hteo da kenjam o produkciji u recenziji da ne ispadnem seronja ) Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 @danilo: ja sam u gužvi, ne mrdam nigde, ali možeš doći kad 'oćeš za par diskova.. isti slucaj Quote
Buddha Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 kapiram da su i oceanic i panopticon snimani odjednom, po principu "jen, dva, tri rec", a eventualno dosnimljeni neki detalji.. pravo da ti kazem, sa produkcijske strane, stvarno ne znam sta kod panopticon-a mozes promeniti a da zvuci bolje. Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 gitare u nekim sekvencama... in fiction kad se razradi npr. vokale isto... mada, rekoh, panopticon mi se najvise dojmio sa produkcijske strane od svih koje je uradio Quote
Buddha Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 meni je bilo interesantno sto mi je vranjkovic prvi put skrenuo paznju na bubanj, tj. dobos. rekao je "kapiram da nije znao gde ce sa ovim dobosem pa ga je bacio u sredinu" i onda se sve nekako gradi oko njega. vokal je isto malo nezahvalan, jer u principu isis imaju veliki prostor u muzici, i to na svim instrumentima. vokal, takav kakav je, suv, ostane negde da 'lebdi' u sredini. a ni moze mnogo da ide 'napred', tj. da bude glasan, jer je takva mjuza. kapiram da bayles-u uopste nije bilo lako sa tim miksom. mada mi je nikola poslednji put rekao "da li mi verujes da je panopticon ploca koju sam najvise puta u zivotu pustio" Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 haha pustao je i pre exploited-a cak Quote
Out Of Time Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 da ga jebem... ja sam na Chronoclast-u chuo dosta jasnih zvukova koje u ostalim slichnim "bukama" nisam mogao ni da naslutim... kad ka tebi idu gomile distorzija i tako toga, a ti potpuno laganeze, kao da ispijash ladno pivo na 35 stepeni, chujesh bas ili celo... nekad mi se ucini da i bubanj cepa neku melodiju (?)... baylis je radio dosta razlichitih albuma... radiation 4, buried inside, minus the bre, isis, mastodon, perl jam... sve mu drugojachije zvuchi... Quote
Kent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 umesto laganjeze ispijanja piva ja sam se cesto mrstio.. to je to. Quote
KRANG Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 riba iz katatonia spota mnogo liči na ribu iz isis spota za in fiction. a sada se odjavljujem jer ipak postoji stvarni svet. i dosadna devojka u njemu Quote
Buddha Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 malopre mi maxa javio da je cuo za neki dupli samael, era one i lesson in magic. ? Quote
The Watchtower Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Era One & Lesson In Magic #1 Double Album of Unreleased material. The "Era One" project consists of 10 tracks of electronic music composed and performed by Xy with lyrics and vocals by Vorph. It has originally been recorded & delivered to Century Media in summer 2002 but has been re-arranged and re-mixed in fall 2005. "Lesson In Magic #1" consists of nine instrumental songs of electro/ambient music composed and performed by Xy. It has originally been delivered in summer 2003 but has been re-mixed in fall 2005. Disc 1 1. Era One 2. Universal Soul 3. Sound of Galaxies 4. Beyond 5. Night Ride 6. Diamond Drops 7. Home 8. Voyage 9. Above As Below 10. Koh-I-Noor Disc 2 1. Connexion 2. Reading Mind 3. Red Uniction 4. Flying High 5. Overcome 6. Inside Stairs 7. One With Everything 8. Silent Words 9. Wealth And Fortune Quote
Buddha Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 hvala, o, ivl spiritu. Evil Spirit, an internet persona known on many heavy metal and hard rock related forums for bringing breaking news first to the masses, said that he will continue to do so, despite the ribbing he has been receiving recently from several of his internet comrades. Quote
Recommended Posts