Jump to content

Recommended Posts

Posted

kako nema?? slusao sempl i kida.

jebote, ala stancuju ove albume... mada, prosli je bio prilicno lame sad.gif kapiram da zele da se sto pre povade icon_smile.gif

Posted

nije to razlog...ovaj fragile je bio gotov pre i ha ha...ali su cekali ovog stvarog pevaca da snimi i smisli vokale...cekali godinu dana i vise...i like nista, smorio se. Pa ga sutnuli i nasli drugog lika da otpeva stvari, a sve vreme su uveliko radili na ovom novom.

zato tako brzo nakon fragile minda izlazi.

Ja sam cuo samo jednu pesmu sa AFM i bio smor odvratni.

Posted

Grupa U2 osvojila je nagrade u svih pet kategorija u kojima je bila nominovana, a to su nagrada za album godine, How to Dismantle an Atomic Bomb, najbolju pesmu, Sometimes You Can't Make It On Your Own, najbolji vokalni rok nastup, najbolju rok-pesmu, City Of Blinding Lights, i najbolji rok-album.

Maraja Keri, nominovana u osam kategorija, dobila je tri nagrade, kao i Keni Vest, a tri nagrade osvojio je i Džon Ledžend. Dve nagrade su odneli Chemical Brothers, a po jednu Green Day, Gorillaz i The White Stripes.

Posted
Grupa U2 osvojila je nagrade u svih pet kategorija u kojima je bila nominovana, a to su nagrada za album godine, How to Dismantle an Atomic Bomb, najbolju pesmu, Sometimes You Can't Make It On Your Own, najbolji vokalni rok nastup, najbolju rok-pesmu, City Of Blinding Lights, i najbolji rok-album.

icon_mrtav.gificon_mrtav.gificon_mrtav.gif

Posted

sto?

energecki vampirizam je bas prejaka stvar

ono, cak sam odlucno odlucio da cju da postanem energecki vampir

ono u fazonu, pridjem nekoj goth cici i ono "ja sam energecki vampir, znas i treba mi tvoja psi energija"

dalje je sve jasno

Posted

The Upanishadic Philosophy was based on the Five Concentric Sheaths known as the Five Koshas. The outermost concentric Sheath, the Anna Maya Kosha, is known as the Material Sheath. It envelopes the other four sheaths -

vital, mental, intellectual & bliss.

Tantra, on the other hand, speaks about the Six Chakras, dynamoes of Cosmic

Energy in the human body.

These Chakras are ( in ascending order)

1. Root Chakra ( Muladhara )

2. Anal Chakra ( Manipura )

3. Solar Plexus Chakra ( Swadhistana )

4. Heart Chakra ( Anahata )

5. Throat Chakra ( Vishuddhi )

6. Eyebrow Chakra ( Ajna )

The Five Great Elements ( Earth, air, water, fire & ether ) & Mind reside

in the Six Chakras.

Earth-Principle resides in the Root Chakra

Water-Principle resides in the Navel Chakra

Fire-Principle resides in the Solar Plexus Chakra

Air-Principle resides in the Heart Chakra

Ether-Principle resides in the Throat Chakra

Mind-Principle resides in the Eye Brow Chakra.

Posted

ogavan si.

--

According to one of polish music portals Aaron Turner will be one of guests on upcoming Tool album (with Josh Homme from Queens Of The Stone Age and King Buzzo from The Melvins)!

icon_exclaim.gificon_exclaim.gificon_exclaim.gificon_exclaim.gificon_exclaim.gif

New Tool recording was remastered in Portland, Maine. Album will be released at april/may. At the moment Adam Jones is making a video to their first single track.

a?

Posted

OSI (OFFICE OF STRATEGIC INFLUENCE), the project featuring FATES WARNING guitarist Jim Matheos, ex-DREAM THEATER keyboardist Kevin Moore, DREAM THEATER drummer Mike Portnoy and FATES WARNING/ARMORED SAINT bassist Joey Vera, have set "Free" as the tentative title of their sophomore album, due in Germany on March 31 via InsideOut Music.

The drums for "Free" were recorded November 18-20, 2005 at Carriage House Studios in Connecticut while the mixdown took place last month.

"Free" tentative track listing:

01. Sure You Will

02. Free

03. Go

04. All Gone Now

05. Home Was Good

06. Bigger Wave

07. Kicking

08. Better

09. Simple Life

10. Once

11. Our Town

Posted

Hvala evil spirite icon_smile.gif

Mogao bi novi OSI biti dobar, Matheos/Moore ne moze da omane, samo da objasne Portnoyu da je najbolje da ovaj put samo odbubnja svoje...

Posted

evil spirit je do jaja zakasniio sa ovom vesti.

cak i mi koji smo van tog metal vesti zivota smo to znali pre dve nedelje.

u drugim vestima, danas sam b-day boy (no fake) a jedan lik cije ima pocinje na "k" a zavrsava se sa "rang" je peder.

pozdravi i svima ostalima naravno.

Posted (edited)

nismo znali kako se zove album i spisak pesama, tako da je ipak bio ekskluzivan icon_smile.gif

srecan rodjendan, seronjo pivopije.gif poklonicu ti dobitnu kombinaciju za danas icon_smile.gif

Edited by Kent