BodyRemover Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 znam ovu likusu sto ima 'crvenu' kosu. da nije trebao da joj izadje album ove godine? ili je barem producirala neciji...? Quote
azal Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 kente...zasto nema komentara na Zero Hour vesti?? Chris Salinas iz Power of Omens im peva sad...dva kulta u jedan. Quote
Kent Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 kako nema?? slusao sempl i kida. jebote, ala stancuju ove albume... mada, prosli je bio prilicno lame kapiram da zele da se sto pre povade Quote
azal Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 nije to razlog...ovaj fragile je bio gotov pre i ha ha...ali su cekali ovog stvarog pevaca da snimi i smisli vokale...cekali godinu dana i vise...i like nista, smorio se. Pa ga sutnuli i nasli drugog lika da otpeva stvari, a sve vreme su uveliko radili na ovom novom. zato tako brzo nakon fragile minda izlazi. Ja sam cuo samo jednu pesmu sa AFM i bio smor odvratni. Quote
azal Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Grupa U2 osvojila je nagrade u svih pet kategorija u kojima je bila nominovana, a to su nagrada za album godine, How to Dismantle an Atomic Bomb, najbolju pesmu, Sometimes You Can't Make It On Your Own, najbolji vokalni rok nastup, najbolju rok-pesmu, City Of Blinding Lights, i najbolji rok-album. Maraja Keri, nominovana u osam kategorija, dobila je tri nagrade, kao i Keni Vest, a tri nagrade osvojio je i Džon Ledžend. Dve nagrade su odneli Chemical Brothers, a po jednu Green Day, Gorillaz i The White Stripes. Quote
BodyRemover Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) procitao sam vec negde keni vest, u nekim dnevnim novinama verovatno. gde je to izislo? Edited February 9, 2006 by BodyRemover Quote
Sinstrel Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Grupa U2 osvojila je nagrade u svih pet kategorija u kojima je bila nominovana, a to su nagrada za album godine, How to Dismantle an Atomic Bomb, najbolju pesmu, Sometimes You Can't Make It On Your Own, najbolji vokalni rok nastup, najbolju rok-pesmu, City Of Blinding Lights, i najbolji rok-album. Quote
KRANG Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 baš tako. http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=11worst Quote
KRANG Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 (edited) http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=15367&st=0 četvrti post. edit: ovaj forum je katastrofa... što više kopam po njemu, sve mi je jasnije. Edited February 9, 2006 by KRANG Quote
MudriPanj Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 sto? energecki vampirizam je bas prejaka stvar ono, cak sam odlucno odlucio da cju da postanem energecki vampir ono u fazonu, pridjem nekoj goth cici i ono "ja sam energecki vampir, znas i treba mi tvoja psi energija" dalje je sve jasno Quote
KRANG Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 ono "mogu li da ti proverim nivo ulja u čakrama"? Quote
MudriPanj Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 ono "neke najzavucenije cakre, samo energecki vampiri kao ja mogu da provere" Quote
marcoman Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) postoji li nesto kao analna chakra? e, to bi valjalo aktivirati Edited February 9, 2006 by marcoman Quote
MudriPanj Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Anal Chakra - dobar naziv za bend Quote
MudriPanj Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 The Upanishadic Philosophy was based on the Five Concentric Sheaths known as the Five Koshas. The outermost concentric Sheath, the Anna Maya Kosha, is known as the Material Sheath. It envelopes the other four sheaths - vital, mental, intellectual & bliss. Tantra, on the other hand, speaks about the Six Chakras, dynamoes of Cosmic Energy in the human body. These Chakras are ( in ascending order) 1. Root Chakra ( Muladhara ) 2. Anal Chakra ( Manipura ) 3. Solar Plexus Chakra ( Swadhistana ) 4. Heart Chakra ( Anahata ) 5. Throat Chakra ( Vishuddhi ) 6. Eyebrow Chakra ( Ajna ) The Five Great Elements ( Earth, air, water, fire & ether ) & Mind reside in the Six Chakras. Earth-Principle resides in the Root Chakra Water-Principle resides in the Navel Chakra Fire-Principle resides in the Solar Plexus Chakra Air-Principle resides in the Heart Chakra Ether-Principle resides in the Throat Chakra Mind-Principle resides in the Eye Brow Chakra. Quote
Guest حسين Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Anal Chakra - dobar naziv za bend A few inches from Anal Cunt. Quote
KRANG Posted February 10, 2006 Author Report Posted February 10, 2006 ogavan si. -- According to one of polish music portals Aaron Turner will be one of guests on upcoming Tool album (with Josh Homme from Queens Of The Stone Age and King Buzzo from The Melvins)! New Tool recording was remastered in Portland, Maine. Album will be released at april/may. At the moment Adam Jones is making a video to their first single track. a? Quote
The Watchtower Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 OSI (OFFICE OF STRATEGIC INFLUENCE), the project featuring FATES WARNING guitarist Jim Matheos, ex-DREAM THEATER keyboardist Kevin Moore, DREAM THEATER drummer Mike Portnoy and FATES WARNING/ARMORED SAINT bassist Joey Vera, have set "Free" as the tentative title of their sophomore album, due in Germany on March 31 via InsideOut Music. The drums for "Free" were recorded November 18-20, 2005 at Carriage House Studios in Connecticut while the mixdown took place last month. "Free" tentative track listing: 01. Sure You Will 02. Free 03. Go 04. All Gone Now 05. Home Was Good 06. Bigger Wave 07. Kicking 08. Better 09. Simple Life 10. Once 11. Our Town Quote
fiction Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Hvala evil spirite Mogao bi novi OSI biti dobar, Matheos/Moore ne moze da omane, samo da objasne Portnoyu da je najbolje da ovaj put samo odbubnja svoje... Quote
BodyRemover Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 evil spirit je do jaja zakasniio sa ovom vesti. cak i mi koji smo van tog metal vesti zivota smo to znali pre dve nedelje. u drugim vestima, danas sam b-day boy (no fake) a jedan lik cije ima pocinje na "k" a zavrsava se sa "rang" je peder. pozdravi i svima ostalima naravno. Quote
Kent Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 (edited) nismo znali kako se zove album i spisak pesama, tako da je ipak bio ekskluzivan srecan rodjendan, seronjo poklonicu ti dobitnu kombinaciju za danas Edited February 11, 2006 by Kent Quote
Recommended Posts