Out Of Time Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 aj si ih iskuca'... shta sad ja da ih pitam? samo izbac ono isis releted question... oni su too stoner 4 that one... choveche, morash da izvadish A. Turnera iz bulje... cura ti je ljubomorna no doubt... by the BIG FUCKING way: Yzorrderrex je zaista odlichan... sa svakim novim slushanjem sve vishe... metal bato... Quote
KRANG Posted February 13, 2006 Author Report Posted February 13, 2006 skinuo si? aj mi daj nekako? sutra da mi narežeš disk, a? Quote
Buddha Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 juce mi nije bio aaron u bulji.. al sam vadio iz bulje onaj tvoj spicy kukuruz.. znam da gotivi aaron-a kao graphic designer-a, zato sam spomenuo ono.. vidi da ti jimbob odgovotri na pitanja, posto je vecina pitanja postavljena tako kao da bi on trebalo da ih ogovori.. sta ti je taj yzorr thing? Quote
KRANG Posted February 13, 2006 Author Report Posted February 13, 2006 2 by bukowski album. ono post rock sranje koje samo pera voli. treba mi novi album da bih mogao da mu kažem kako je sranje i kako nema pojma hahah Quote
Buddha Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 skinuo sam ja ceo taint. stvarno je albumch'na 11 godina su ga radili brale Quote
Kent Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 slo-d, dok sam citao tvoju kata cenziju, cekao sam da vidim da l' ces isis da pomenes... ostali: sta mislite, da l' je pomenuo? Quote
Buddha Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 haha, pravo pitanje je: koliko puta? Quote
Kent Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 uzmi tu prvu cifru i okreni je za 90 stepeni Quote
Buddha Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 www.bbc.co.uk/wales/music/sites/taint/ Quote
Kent Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 heh... iz svonsija su... volem taj grad mnogo dobri su... bas... ali samo pola album imam Quote
BodyRemover Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 ja uvek igram na swansea kad mi zafali par Quote
Buddha Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 heh... iz svonsija su... volem taj grad mnogo dobri su... bas... ali samo pola album imam donecu ti ovih dana jedna pesma im se zove I'm Going To Kill Henry Ford Quote
Buddha Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 btw. sto se tice shore.. (mala anegdota) kent mi to narezao pre neki dan na disk, nisam ni znao. isto vece se vracam mrtav pijan kuci, sedam za komp, a dokoni2 mi kaze 'si slusao shoru?' ja: nisam. on:pusti, dobri su. medjutim, toliko sam bio pijan da nisam hteo nista da slusam. napisao par gluposti ovde i legao da spavam. sutradan sedam za komp, pustam shoru, i ono, stvarno je dobro. dan posle toga stavljam disk gde mi je god is an astronaut, samuel jackson five i ostale stvarcice sto sam pokupio od kentoja, kad ono vidim tamo folder shoru. bottom line: krang i donoki2 bi bili izvrsni cimeri. da imaju 2 hi-fi sistema u sobi, po ceo dan bi se gadjali onime sto su trenutno skinuli Quote
Vlaja Buraz Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 KRANGE, 'AJ MI NAĐI TEKSTOVE LOUDNESS. Quote
Out Of Time Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 au kurTac, jebiga, desilo se i meni... lego sam u 00:04 i sad se probudio... mozda je vreme da se skucim? kerang, cu ti srezem... shta cesh joshte? slowisha, ako tvoj dokoni2 oce split shora/merzbow, eto, tu sam... a shto se tiche nove shora-e, fino, al ranije su bili mladji, besniji i, brate, bolji... still, kvlt je kvlt... a Taint jebe mater, nema problema... al stvarno... of kors, Jimbob is the man... funny guy... Quote
BodyRemover Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 btw ovaj novi mono album... skinuo sam jednu pesmu (yearning) jel sve treba da zvuci ovako mutno ili je neki promo? Quote
The Watchtower Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 nova gathering pesma: http://media.theendrecords.com/TheGatherin...Shortestday.mp3 Quote
azal Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 zar nije yearning sa onog pelican splita?? da li je to ista verzija pesme ili nesto novo? Quote
BodyRemover Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 da, ista je pesma osim sto na albumu zvuci dosta upeglanije. Quote
Kent Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 dobre su ove dve stvari sa my twin singla (to ja hocu da kazem da mi stigao singl ) Quote
KRANG Posted February 14, 2006 Author Report Posted February 14, 2006 (edited) kako si ga naručio? zgrebuj mi to hitno!!!! ---- My Penis Is Made Of Dogshit - Satan's Pregnant Again The only description I can find is "Okay here's the idea. What if you got signed by a major label, and you wanted to make them regret that decision as much as possible? You might make something like this." I would describe it as a lot of very strange mouth sounds, crazy toy piano, samples, cursing, screaming, distortion, banging, random plucking, etc. It basically sounds like it was made by someone with a mental handicap who's throwing a fit in the middle of a nervous breakdown. - da... i zašto skidaš jednu pesmu, kad sam lepo okačio link za ceo album (mono)?? Edited February 14, 2006 by KRANG Quote
Kent Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 mogu jedino bulju da zgrebujem znas da mi ne radi nikakav greber na ovoj kanti... Quote
KRANG Posted February 14, 2006 Author Report Posted February 14, 2006 siso debela. pogledaj kako vam rade kolege bugari.. Quote
Kent Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 nasa naslovna ce biti dosta bolja znam koji su ti bugari... bili su na summer breeze-u, tip i riba su glavni... jedini su vise od nas radili intervjue pera i ja smo cesto cirkali pivo i smejali im se.. nekako su delovali skroz odusevljeno sto su tu (i jadno )... jonasa i blekija su smarali jedno sat vremena, nismo mogli da on those grandmothers pijemo pivo i zvacemo snus... ali respect za magazin, izgleda bolje od bv-a hiljadu puta (vizuelno), samim tim sto je u boji... i izbor bendova im je skroz kul... Quote
Recommended Posts