Buddha Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 mogu jedino bulju da zgrebujem znas da mi ne radi nikakav greber na ovoj kanti... das meni i ja ga totalno super prrofi zgrebujem u 256 Quote
BodyRemover Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 grebujte winampom slobodno, odlicno radi. moze da se namesti da grabuje u vbr. Quote
Buddha Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 (edited) daj ga njemu (haha) dao sam mu ga ali nece da mu radi. komp mu ga ne vidi Edited February 14, 2006 by slowdiver Quote
KRANG Posted February 14, 2006 Author Report Posted February 14, 2006 grebujte winampom slobodno, odlicno radi. moze da se namesti da grabuje u vbr. on se nada da ću ja dobiti, pa da mu uploadujem. eto.. sada sve od kenta zavisi Quote
Kent Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 ako si mi ga dao, onda tebi komp ne vidi?? Quote
Kent Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 konfuzija opsta ovde... ovo je bilo slo-d-u upuceno... a mozda i nije... odo' ja na kolokvijum, ko jebe vas pajsere... dodjite, pa uzmite singlicu kad hocete i grebujte je gde hocete i kako hocete... ali, original je original Quote
marcoman Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 nova gathering pesma: http://media.theendrecords.com/TheGatherin...Shortestday.mp3 hvala Quote
KRANG Posted February 14, 2006 Author Report Posted February 14, 2006 (edited) katatonia single downloaded kent is rendered useless -- stvarno je dobar. par utisaka: my twin opium dub mix je previše autentičan ono nije mogao uraditi niko ko nije bio na opijatima treća "displaced" je zanimljiva, ali se pretško pamti. verovatno je grower dissolving bonds je jednostavnija, prelepa, genijalna, melodija udara pravo u stomak i sigurno je jedna od najboljih iz TGCD sesije. tako. ajd Edited February 14, 2006 by KRANG Quote
Buddha Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 skinuo sam Lightning Bolt - The Power Of Salad And Milkshakes DVD.avi vrh! sviraju u publici sve vreme, a kamera snima iz perspektive iznad bubnjara, tako da moze da se vidi publika i sve dok benguju i sve to ne verujem da su im koncerti ovako zabavni Quote
Out Of Time Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 fuck that... stigo i meni singl al sestra nije htela da kaze "jer sam joj rekao neshto pre par dana" (?) Quote
Out Of Time Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 e, shta imash od KK Null-a? Quote
Buddha Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 earth & kk null split 12" kk null & james plotkin - aurora prime radiant (3 excerpts) inorganic organism interstellar chemistry transgenic nomad kk & jim o'rourke - new kind of water Quote
Out Of Time Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 a Zeni Geva? brale, ako ocesh, idemo u aprilu u madjariju na gig... mislim, ja ocu... Quote
Buddha Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 (edited) zajebo sam se, zenigeva imam samo desire for agony Edited February 14, 2006 by slowdiver Quote
Out Of Time Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 menjaza? freedom bondage je remek delo i tachka! koncert? cesh? Quote
Vlaja Buraz Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 PEROOOOOOOOOOO!!! NAĐI MI TEKSTOVE LOUDNESS. Quote
Buddha Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 (edited) nisam nikad ni slusao zenigeva, to je dokoni2 ja video na gomilu mesta da se spominje, al ono.. jebiga, glup sam, slusam novi mogw. si provalio onaj envy momenat u i chose horses? Edited February 14, 2006 by slowdiver Quote
Out Of Time Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 glup si... remek delo, brale, remek delo... kako bi kk null rekao "progressive hardcore", ali su really debeli blesavi stampedo dobrote... josh, japanski Quote
Out Of Time Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 PEROOOOOOOOOOO!!! NAĐI MI TEKSTOVE LOUDNESS. da ga jebem... brale pun je net njinih tekstova... Quote
Out Of Time Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 marsh... pogledao sim... bice momenata... ima interesantnih stvari... dakle, u qrac, jel bi isho ka KK Null-a bre? Quote
Buddha Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ne verujem. morfam da preslusam prvo Quote
Kent Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 apropo te zeni geva price... imam neki mp3 pun njihovih albuma i albuma takodje tamo kvltne grupe boredoms... mislim da su ovi drugi daleko bolji (tako mi se barem cinilo, nisam skorije nista od ovoga konzumirao)... mada, ipak, bez melt banane nish btw kk null nemam nish, al mogu da dobavim komletan opus jednim phone okretom, tako da, oot, ako si bash resio da ides... Quote
Recommended Posts