Jump to content

Recommended Posts

Posted

user posted image

ovaj frog pocket, bas ima superkul momenta. kapiram da bi mogao i kentoju da se svidi ako voli 65daysofstatic minus pr momenti (neg samo elektronikica lepa)

btw. boro sve zna.

Posted

ovde bila neka zurka nocas?? niko ne zove mad.gif

anyway, ko moze neka skine capricorns - ruder from survive... pink floyd, melvins, neurosis... sta cete vise!?

Posted

skinuo ja...(nego sam smoren zbog dva, tri baga) dobrota nema greshke... vokal je boleshtina... uz to shto si nabrojao dodajem i debljinu Dazzling Killmen-a ili Zeni Geva-e jos bolje...

ma sve shto skinuh, a na nadjoh mucho, sa onog ninehertz-a, a shto pre ne chuh, valja za 200...

Posted
Rick Rubin je producent na novom Metallica albumu.

avantguard?

Pa i ne bas...Ljudi shvatili da moraju modernizovati malo zvuk, gazi ih vrijeme jbg...A Rubin je odradio odlican posao na SOAD albumima i poslednjem Slipknotu.

Posted

da, ali kent nikad ne pominje agalloch u tako nekom hvaljenje-fazonu vec samo neku njihovu imaginarnu crtu koju ocekuje na sledecem albumu vec tri godine icon_smile.gif

eto kente, nadam se da ce te ispostovati i da ces imati legitiman novi omiljeni bend.

Posted
Stiglo.. Scar_Symmetry-Pitch_Black_Progress-(Promo)-2006-PMS

aj bacaj pesmu po pesmu na YSI

u pauzama između drkanja i tako...

daj makar prvu sad da čujem.

Posted
svako ima svoje omiljene bendove koje voli cesto da pominje...

danilo - isis, laza - meshuggah, pera - zeni geva....

KRANG - new band different day

icon_smile.gif

Posted
aj bacaj pesmu po pesmu na YSI

u pauzama između drkanja i tako...

daj makar prvu sad da čujem.

Ja sam sad turio u queue da skida.. Kad skine prvu pesmu uploadovaću.. kao što si mi ti poslao onaj disk icon_razz.gif

Posted

eto kente, nadam se da ce te ispostovati i da ces imati legitiman novi omiljeni bend.

moji su ti omiljeni bendovi tuga pregolema, burazere... pre cemo mi uzeti neku medalju na zimskim oi, nego li novembre ili agalloch da izdaju album sad.gif

Posted (edited)

na samuel jackson five obratiti paznju na pesmu "song for sarah". cisti kvalitet, kao agalloch meets pink floyd (potkralo se i par rani cul de sac momenata)!

Edited by BodyRemover
Posted
uploaduj mu taj mew na roskildeu ako si covek

Heh, brale, mnogo mi je sjeban upload.. Rekoh ti, daj mi adresu na pp, i šaljem ti disk, ili da sačekaš Charon da ti tad dam. Your choice.