KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 koji likovi????? a? wtf?? ************************** BR: skinem nortonov w32 removal, i on mi prijavi : win blaster nije ma jebeš ga, boli me kurac. **************************** bitno je da je novi rapture odličan!!! a tek mourning beloveth!!! Quote
BodyRemover Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 verovatno sada vise nisu iz pristine. izbegli su negde sigurno, da li u kg, da li ovamo onamo, bog zna. uglavnom su pristinci. poz Quote
azal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 gledao sam spot i ne zvuci lose. kapiram da je do jaja uzivo ako se napusis. Quote
azal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ne idem tamo bez tebe. namestio sam tv u sobi konacno pa cu gold da pogledam malo veceras. ne moram vise kod pere u sobi da masturbiram! jer dosla ova mala nistarija iz banje? Quote
KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 jeste. mi sutra negde oko 5 idemo do solija, a posle bi bilo dobro da se pije negde.. najverovatnije odemo do voodooa kasnije. ko ide? Quote
SGNL>05 Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 KRANG, dogovorio sam se sa Solijem za sjutra. poz Quote
KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 dobro. bolje nego da mu upadamo na gajbu tek tako hahaha Quote
azal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ja sam za. posle solija kod mene pa onda u zivot. Quote
SGNL>05 Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 A mozhemo u petak u filozof ili u subotu na veche 80ih u KST da muvamo debele goticharke Quote
azal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 80 obavezno. to se nikad ne propusta. samo ako si trezan, ali to se retko desava. Quote
SGNL>05 Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ja sam za. posle solija kod mene pa onda u zivot. Posle solija kod Danila pa od Danila do tebe i onda Quote
KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 u petak meni dolazi devojka, tako da sam vezan.. sutra.. i ko zna kad posle toga hahahaah ok azale, javljamo se od solija onda sjutra.. Quote
KRANG Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 zvaću i kenta, mada ko zna da li ima neki ispit ili nešto i šta je s njim Quote
BodyRemover Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 ima u zadnjem bucerian anketi neki lik sto se zove goth. poz Quote
SGNL>05 Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Odoh ja da spavam da se odmorim za sutra. Zhivi bili Quote
KRANG Posted February 3, 2005 Author Report Posted February 3, 2005 ima u zadnjem bucerian anketi neki lik sto se zove goth. poz Goth Gorgon iz BM benda Mörk Gryning.. gde ga nađoše samo, kad nisu novi album izdavali..?? Quote
Out Of Time Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Goth Gorgon iz BM benda Mörk Gryning.. gde ga nađoše samo, kad nisu novi album izdavali..?? Mork se zvanichno raspao... nashli smo ih na Suumerbreezetu i bitice intervju sa njima za sledeci br... mrzelo me da prevodim za ovaj... a album im nije toliko mator... nema ni dve god... Quote
Out Of Time Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 popecitelji. pop-folk-fankeri iz pristine. poz Popechitelji su iz KG-a i tachka... To shto su iz Prishtine riskept ali 6 ljeta su vec u mome zavichaju... izdali album Ko Radi, a producirao ga Zeleni Zub (ili ti srpski brat Bazooka Tooth-a)... bijo koncerat u Akademiji pre par nedelja i odvalili su kao Kraljevic Marko i njegova klika... ako ih nisam gledao 10 puta baraba sam i svaki put su jebali najbolju djanu kako su svirali... nema popa kod nj... funk, folk (ali ne ochekivano upadljiv), drum n bass i dosta rock-a... oni su nedosadna verzija math Discipline koja je zavrshila i Oxford ali i Vlatko Stefanovski folkish techaj bezeci sa zadnjih chasova tako da je njihov nedoucheni etnos egzotichniji od svih ananasa sa Havaja... sviraju kao shto ja pijem pivo, dakle, monstruozno! poshtovanje pishe Mile, al' pishe i Hund! Quote
tovar Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 MB i rapture moram imati. vi smislite kako... dalje, na 80-im nema mnogo debelih gothicarki, u principu je sve bolesno fancy... i za kraj, moodoo je postao mega krsh tokom dana, mozda uvece i lici na nesto... gothic jako cudan, ali svarljiv. previse ljudi. premalo vazduha. nema cigara u magacinu. neke pesme pustene 2x. sve u svemu, nista previse avantgua®dno. dinar i dalje u lakom padu. Quote
Recommended Posts