KRANG Posted February 21, 2006 Author Report Posted February 21, 2006 novi rage je sranje. promo sa milion voiceovera kome fale neke pesme. nisam hteo da skidam do retail verzije Quote
Apeiron Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Rage Kome taj bend uopste toliko znaci da jedva ceka da skine novi album... Gledam ih uzivo za mesec i po, zajedno sa velikanima Freedom Call. Quote
Out Of Time Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 umro Mirko Marijanovic... bog da mu dushu... itd... svaka mu chast... jebo nas je kao delija...rispekt Quote
KRANG Posted February 21, 2006 Author Report Posted February 21, 2006 premijer? haha još da su mladića uhapsili, i da mi bude kompletan dan. --- ovo je cool. belgijska klinika, brisel. "human upgrades" nije fake, verujte. rede sve od ovakvih stvari: preko ovakvih do ovakvih: http://www.humanupgrades.com haha. Quote
Out Of Time Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 "Utakmica sa Hrvatskom je bila regularna. Tvrdim da nije bila nameštena", rekao je Mićović. Quote
MudriPanj Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 sta je ono jebote neciji jezik Quote
KRANG Posted February 21, 2006 Author Report Posted February 21, 2006 silikonski jezik. možeš da jebeš i da ti puši u isto vreme Quote
MudriPanj Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 pogledao sam sajt, nije to silikonski jezik, to je valjda organ uzgojen u epruveti, pa spojen sa nekim centrom u mozgu koji inace nicemu ne sluzi, ali ima sposobnost da preuzme motoricke funkcije novog organa uvo je gotivno sesti prst je too good to be true, mislim za jos jedan palac su potrebna 3-4 nova misicja koja su neophodna za pomjeranje istog, kako mogu sve to da izvedu , to je bas neki ogroman poduhvat sve ostalo je gadost Quote
femdom Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 ovo za nos je tako ocigledno fake... osoba s kojom delim zivotni prostor je isla na specijalisticke studije iz maksilofacijalne hirurgije pa jedva cekam da sutra ujutru cujem strucan komentar... btw koja bi five star klinika imala program koji se zove simplecunt/... Quote
KRANG Posted February 22, 2006 Author Report Posted February 22, 2006 hm. nije fake. imaš kontakt i ovde. pogledaj malo "about" i "contacts" ono što je najzanimljivije: CONTACT CENTERS Serbia & Montenegro Bulevar Mihaila Pupina 4 11072 Novi Beograd ali je dat hrvatski tel: +385 (0)1 295 80 78 Quote
Out Of Time Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 ko ima shta od ovoga? Yttling Jazz - Oh Lord, Why Can't I Keep My Big Mouth Shut Soft Hearted Scientists - Uncanny Tales From The Everyday Undergrowth Department Of Eagles - The Cold Nose Differnet - The Title Of The Record Is The Text Printed On The Cover, Or Nothing At All Lars Horntveth - Pooka (ovo specijale) hvala... Quote
Fiery Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 (edited) hm. nije fake. imaš kontakt i ovde. pogledaj malo "about" i "contacts" ono što je najzanimljivije: CONTACT CENTERS Serbia & Montenegro Bulevar Mihaila Pupina 4 11072 Novi Beograd ali je dat hrvatski tel: +385 (0)1 295 80 78 Gde su ti oci? Bedne montaze i malo 3d modelisanja. Pa jos gledas gluposti koje pisu - DNA institut iz Brna, uzgajanje pojedinih delova tela, ligamenti koji prenose signale od mozga do organa, i, vrhunac, imena kao sto je "simplecunt". Samo im fali "tm". Edited February 22, 2006 by Fiery Quote
MudriPanj Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/...human_upgrades/ Quote
femdom Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 u slucaju da ne krenete da citate komentare ispod txt-a: http://www.humanupgrades.com/images/team/ane4.htm Quote
BodyRemover Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 do jaja je sajt. fake ili ne, do jaja trebao bih da ugradim simpletooth, vise me sramota ovih odvratnih zuba. Quote
azal Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 sta se zajebavas uradi neke fronts. ma grill, ma ma ma grill. isti bi Paul Wall bio. Quote
fiction Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 3 i po minuta...Dobro je za pocetak...Bice zanimljivo pratiti njegove igre u Orlandu Quote
Out Of Time Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 rekao Hill da mu je ovo najmanja minutaza koju ce imati u Orlandu... treba mu neshto vremena da se skupi sa Howard-om i ostalima ali mislim da ce u sledece dve god minimum biti osnova tima sa njim i Nelson-om... i Grant Hill ga hvalio bog zna kako... videcemo... mada je vec ispao konj... doshao na prvi trening potpuno crven... ko rak... kaze: "Zaspao sam na plazi!" neiskusno, still samo 20 ljeta... bash bi' voleo da napreduje... zivotinja je... Quote
oh_well Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 iju najzad sam namestio ovaj ruter sto me zajebav'o. da li bi neko od avantgardne bratije bio ljubazan da mi poslje invitation za indietorrents? Quote
quiet Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 3 i po minuta...Dobro je za pocetak...Bice zanimljivo pratiti njegove igre u Orlandu Mozda konachno i bidne neshto. Kada da 15 poena, ili 15 skokova Quote
fiction Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 rekao Hill da mu je ovo najmanja minutaza koju ce imati u Orlandu... treba mu neshto vremena da se skupi sa Howard-om i ostalima ali mislim da ce u sledece dve god minimum biti osnova tima sa njim i Nelson-om... i Grant Hill ga hvalio bog zna kako... videcemo... mada je vec ispao konj... doshao na prvi trening potpuno crven... ko rak... kaze: "Zaspao sam na plazi!" neiskusno, still samo 20 ljeta... bash bi' voleo da napreduje... zivotinja je... Darko je blesav....Dok je bio u Vrscu, znaci lik je do 14 godine samo ishao na pecanje.A tad je imao 206 cm Molili su ga da dodje na trening Hemofarma,i kad je doshao na trening i redovno trenirao cesto se desavalo da pobjegne na pecanje Decko nije bio ni svjestan koliki je potencijal do tamo neke 17 kad je pocela prica o NBA. vidilo se iz aviona da je potencijal.Ima koordinaciju strasnu.Jbg igrao je 4 godine u tom Hemofarmu.Da se strpio malo ko Krle, prije neki dan bi igrao za rookies na all staru ali jbg povuklo ga je, malo koga ne bi. Quote
fiction Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 iju najzad sam namestio ovaj ruter sto me zajebav'o. da li bi neko od avantgardne bratije bio ljubazan da mi poslje invitation za indietorrents? Invites 0 Given - 0 Allowed Mozda Krang mozhe Quote
Recommended Posts