femdom Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 probaj strepsils xtra jake, jeftinije su... ili bolje neki anestetik sprej da kupis... mada nista ne pomaze... probaj rastvorom nistatina da ispiras - mozda su ti neka sranja nikla na ranama pa to peche/boli... meni je to na kraju pomoglo! volim da se lecim i zalecujem na svoju ruku Quote
Out Of Time Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 treci film... ZRELI LJUDI VOKSNE MENNESKER Dagur Kari 106 2/23/2006 16.30 skroz cool, ali, realno, ochekivao sam mnogo vishe... necu da vam kvarim... idite gledajte film... verojatno ih nece biti mnogo boljih na sirotom festu... Quote
Kent Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 na osnovu cega si ocekivao mnogo vise? ovi iz raunchy-a su mi bas to rekli - da je skroz kul. Quote
BodyRemover Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 moram da napisem nesto, zdravo sam zadivljen. tek sad vidim koliko je ovaj caspian ep do jaja, neverovatno. treca pesma najjebackija. taj sigur+kabaljero momenat u zadnji minut je najbolje parce muzike dugo unazad. zna li ko jos nesto o njima? demoi? album ce? Quote
KRANG Posted February 23, 2006 Author Report Posted February 23, 2006 slažem se. probaj http://www.caspianmusic.net ima i neki messageboard. Quote
Kent Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 further up-further in kao celina je bas senzacija. mislim da nemaju bas nista drugo. Quote
Buddha Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 treci film... ZRELI LJUDI VOKSNE MENNESKER Dagur Kari 106 2/23/2006 16.30 skroz cool, ali, realno, ochekivao sam mnogo vishe... necu da vam kvarim... idite gledajte film... verojatno ih nece biti mnogo boljih na sirotom festu... cuprija, da ti donesem Taint sutra? oces i onaj KK Null disk sa onim stvarima sto imam a koje nisam preslusao? Quote
Out Of Time Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 imam cijeli taint, fala... kk null moze al ne verujem da cu uspeti da prezivim sve... a shto sam ochekivao vishe od zrelih ljudi? pa nije bash morao da bude toliko infantilan... i pricha nije bash do kraja otishla (nije je do kraja razradio)... te dve stvari je mogao lagano da zaobidje jer znam da je mogao sudeci po proshlom filmu... dakle na osnovu proshlog filma nisam ocekivao ovakve zamerke... eto zvao sam te od 18:40 do 20 zbog diskova ali qrac... samo sam tad bio slobodan... sad dodjoh kuci... Darvinov Koshmar je super film. nisam hteo da ga odgledam do kraja zbog prevoza ali ostadoh... ki-duk je bolji nego shto sam ochekivao mada ima rupetinu... to je to... Quote
Buddha Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 a shto sam ochekivao vishe od zrelih ljudi? pa nije bash morao da bude toliko infantilan... i pricha nije bash do kraja otishla (nije je do kraja razradio)... te dve stvari je mogao lagano da zaobidje jer znam da je mogao sudeci po proshlom filmu... dakle na osnovu proshlog filma nisam ocekivao ovakve zamerke... eto o kom filmu pricas ovde? btw. koji ti je taint bitrate? moj je veci, 320 sta kazes na uvodni rif u Drunken Marksman? jel ti Jimbob odgovorio na pitanja btw? nemam slsk vise btw, menjao sam maticnu plocu, stavljao novi windows, a on ne podrzava p2p nimalo. nemam ni word, ceo office mi fali pa ne mogu da radim cenzije i gluposti Quote
Out Of Time Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 (edited) o kom filmu pricas ovde? ZRELI LJUDI VOKSNE MENNESKER Dagur Kari 106 2/23/2006 16.30 Taint folder je golem 128MB... dovoljno MI je veliki... djokovic - henmam 2:1 mogao sam glavu da dam i ovo malo kose da ce da ga odradi 2:0... shaljem sina na tenis chim se vrati sa zimovanja... anyway, bottom line - aj mi neko skine Yttling Jazz!!!! nemo ste svinje... Edited February 24, 2006 by Out Of Time Quote
jack rose Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 @ out of time ja bih isao sa tobom na KK Null samo zato sto slusas Dazzling Killmen. rupetina velicine ming-liangove or? (u mom srcu ) Quote
Buddha Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 www.ofpsrbija.co.nr Немој само немоћно да седиш испред ТВ екрана и слушаш о разним злочинима шиптарске паравојске наручи ову игру и освети све оне Обилиће што херојски погинуше и живот дадоше за своју Србију и твој миран сан. Quote
jack rose Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 (edited) more likely scenario za ko mi ne da spavam (osim sms-ovi sa televizije most ) u potpisu:ravnogorski pokret brcko (Равногорски покрет Брчко) Edited February 24, 2006 by jack rose Quote
heroinchic Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 a broken flowers nije dobar? da znas i da nije. mislim, dobar je, ako uspes da ne sugerises sebi da ga je rezirao Jim. zaista, od najboljeg debija kao sto je Stranger tHAn Paradise [preko omiljenih mi filmova, sa sve odD-licnom muzikom, A Night on Earth (Tom Waits) & DeaD Man (Neil Young)], ostale su samo nemile pauze, izmedju kadrova, koje tako volem, sa sve Sharon Stone medj' njUma [i medj' snom].. volem ja nju i sve to, al' komercijala, brate, teska. izgubilo je onaj smek! Quote
Out Of Time Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 (edited) @ out of time ja bih isao sa tobom na KK Null samo zato sto slusas Dazzling Killmen. ma neka ide zivot... slusham ja i Laddio Bolocko (i neshto od Sicbay-a (ne mogu da pronadjem ceo album ima pola godine))... @dacha broken flowers mi mnogo dosadan... jarmush je prso ima tome 6,7 god... jedino dobro shto je uradio skoro su pojedini delove kafe i cigareta ali samo zbog toga shto ih je radio pre desetak god... Edited February 24, 2006 by Out Of Time Quote
jack rose Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 interesantna najava za broken flowers mi je onaj jarmusch-ov segment u deset minuta stariji omnibus sa glumicom u trailer-movie-star-trash (i naravno cigaretes ) out of time: laddio bolocko su bili krajem 90-tih u kejsetu dammit.saznao iz intervjua okolo izlozbe koncertnih plakata igora hofbauera. teorija da su se mahom svi srodni kul bendovi uglavnom raspadenjak tuga. Quote
Buddha Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 da znas i da nije. mislim, dobar je, ako uspes da ne sugerises sebi da ga je rezirao Jim. zaista, od najboljeg debija kao sto je Stranger tHAn Paradise [preko omiljenih mi filmova, sa sve odD-licnom muzikom, A Night on Earth (Tom Waits) & DeaD Man (Neil Young)], ostale su samo nemile pauze, izmedju kadrova, koje tako volem, sa sve Sharon Stone medj' njUma [i medj' snom].. volem ja nju i sve to, al' komercijala, brate, teska. izgubilo je onaj smek! zar debi nine permament vacation? imam taj, al nikako da pogledam.. ghost dog, dead man, i down by law su mi i keva i cale i tom waits i dalje.. Quote
Out Of Time Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 jedina stvar dobra u broken flowers je tih 15-ak sekundi kad se chuje Sleep i gledaju neki redneckovi... laddio je skroz cool... bolje ishta nego nich... Quote
Kent Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 sudeci po proshlom filmu... mislis na noi albinoi? meni taj film bas nekako enigma. Quote
heroinchic Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 zar debi nine permament vacation? imam taj, al nikako da pogledam.. ghost dog, dead man, i down by law su mi i keva i cale i tom waits i dalje.. na mom omotu za StP PISE DA JE DOBIO NAGRADU ZA NAJBOLJI DEBITANTSKI FILM!! Obavezno pogledaj sto pre.. Da, Way of tHe Samurai je fantastican, kao i Blue in tHe FAce, u kojem se pojavljuje, uz Lou Reed-a!! Down by Law, nazalost, nisam gledao, kao ni fuKa i cigarete!! Quote
Buddha Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 down by law je vrh (beninji & waits u celiji ); blue in the face je bio milion puta na tv ali sam ga svaki put propustio.. (unforgettable harvey k.) fuka ima zanimljivih momenata, ali neki su onako.. fill-inovi sto bi se reklo Quote
heroinchic Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 and wHAt aBOut Waits = Rejnfild u Draculi = Gary OldMan?! Quote
Vlaja Buraz Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 25.02.2006. Nervozni Poštar Sarajevo, BiH, klub Sloga - ulaz: 10 KM Quote
femdom Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Down by Law, nazalost, nisam gledao, kao ni fuKa i cigarete!! ja cu ti narezati i poslati u onom dvd rodjendanskom paketu koji dugujem! imam jos kafu&cigarete i nightonearth ak' ti zatreba! Quote
Recommended Posts