fiction Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Ne znam, kad pocnu trljati onom metlom, zna smoriti...Svedjanke su lijepe, pa se i moze gledati.Zimska varijanta bocanja u sustini Quote
KRANG Posted February 24, 2006 Author Report Posted February 24, 2006 finese?? omfg ubedljivo najdosadniji sport na planeti. ako ti se sviđa toliko, mogu ti dati adresu onog boćarskog kluba da treniraš? Quote
fiction Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 http://docopenhagen.blogspot.com/2005/12/t...os-of-2005.html sve bolje od boljeg... Quote
Kent Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 finese, nego kakao! sport je megacarski! obecali su ovi iz raunchy-a da me vode kad odem u kop sledeci put Quote
Kent Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 (edited) http://docopenhagen.blogspot.com/2005/12/t...os-of-2005.html sve bolje od boljeg... haha krang, pazi 31. mesto brate, vise od pola nisam gledao ajd skini nesto dobro krang.... tiger lou, m83, jose gonzales, wolf parade, animal collective, tako nesto... i nadji mi taj apply some pressure od maximo parka, to mi top 5 godine pesma... ajd please Edited February 24, 2006 by Kent Quote
KRANG Posted February 24, 2006 Author Report Posted February 24, 2006 e.. super link. svaka čast tiger lou!!! 31. kashmir. wtf?? ovo je verovatno NAJGLUPLJI spot koji sam gledao ove godine. Quote
Kent Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 kako najgluplji!? a nipple slip??? Quote
KRANG Posted February 24, 2006 Author Report Posted February 24, 2006 skidam. mali su. i lošeg kvaliteta. ali mnoge nisam gledao. Quote
fiction Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Naletih na taj link u potrazi za Antony spotom kad ono 50 muva jednim udarcem Inache evo ga milicic ushao http://www.nba.com/games/20060224/SEAORL/b...=scoreboardhome Quote
KRANG Posted February 25, 2006 Author Report Posted February 25, 2006 dobro je igrao. 5 skokova, 8 poena, 2 blokade. ali krle 23 poena, 5 skokova. šut iz igre 11-11!!!!! i naravno 6 ličnih.. gledao sam sad, pola šuteva je bilo sa 4 metra i više (da ne misil neko da je davao sve pod košem). a tek peđa: 34 poena, 8 skokova!!! Quote
Fiery Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 kakva tekma svedska-ceska! nisam gledao bolju odavno! a posle finale pre finala, rusija-finska... bice klanja, samo da se pak malo bolje vidi Rusija - Finska je bila bedak za gledanje, ali onda valjda finale obecava. Karling je najbolji zimski sport uopste. Quote
Kent Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 (edited) Jest', barem sam pogodio da Finska igra finale... Moram da saberem sve od pocetka, pa da vidim na koga sutra da stavim pare... Ove koje sam sada kao najveci megacar uzeo na Benjaminu Raichu u slalomu Karling je keva, bez zezanja. Samo kapiram da retko ko to malo bolje pogleda. Edited February 25, 2006 by Kent Quote
Fiery Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Najbolja utakmica Olimpijade. Jesi li bio stavio pare na Finsku? Quote
Kent Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Pravo da ti kazem - nisam se uopste kladio. Razmisljao sam bas da igram na Svedsku, iz razloga sto imaju dobru tradiciju i znaju cesto da ih biju u finalima velikih takmicenja + Finksa nikako nije izgubila do sada i za ocekivati je bilo da nekad padnu (iako im je i tekma protiv Amera bila ocaj), posto niko nije toliko superioran. Doduse, ni Svedjani se nisu pretrgli sa onima nekim stvarnim i namestenim porazima u pvoj rundi. Lako je bit' general posle bitke, ali, zaista, da mi je neko stavio pistolj na glavu, izabrao bih Svedjane. Ovako sam isao na sigurniju opciju - no bet. Najbolja tekma u poslednjih nekoliko godina. Quote
Begrim Abdulah Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Dar al-Islam, KRANG!!!! Ne zaboravi - JiHad!!!! Quote
KRANG Posted February 27, 2006 Author Report Posted February 27, 2006 ovaj lik je car. (iako je verovatno nečiji fake account) hoće neko novi textures sutra? da narežem audio pa da slušamo u vožnji? a pojavio se i [ADVANCE] [REQUEST] The Black Heart Procession - Spell [2006/Touch and Go/MP3/271 (VBR)] mogao sam i to? Quote
BodyRemover Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) mogao si srezati mp3 pa poneti ako imas disk prazan... btw najbolji post je bio onaj kada je pejstovao neki tekst na arapskom i ispod toga napisao "KRANG!!!!" Edited February 27, 2006 by BodyRemover Quote
KRANG Posted February 27, 2006 Author Report Posted February 27, 2006 imam. ali ne znam da li zaslužuješ . kako se igra dobar šah!! sad gledam direktan prenos iz meksika i navijam. Quote
BodyRemover Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 omg direktan prenos saha. "well it's a new era... new era of loneliness" Quote
Kent Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 btw najbolji post je bio onaj kada je pejstovao neki tekst na arapskom i ispod toga napisao "KRANG!!!!" definitvno. iako je krang otkrio da je tekst u sustini glupost, ipak je imalo duha. krang, pizdo, si poskidao neke od onih spotova!? Quote
KRANG Posted February 27, 2006 Author Report Posted February 27, 2006 (edited) neke. ne mogu da provalim kako da skinem streaming u .mov formatu. ostale lako skidam. ma glupi su. ajde ono.. mali su i lošeg kvaliteta, to može i da prođe. ali hoze gonzales spot.... jebote. animacija od 10 frejmova koja ide u beskonačni loop. to je neko proglasio za jedan od najboljih 50 spotova. kashmir. da ne pričam kako je antonijev spot grozan. tiger lou je npr cool. --------- @br: namaš pojma. igra svetski šampion i ostali super velemajstori, a ti to gledaš preko kompa u real time-u i to sve sa komentarima vrhunskih igrača i video streamingom s vremena na vreme. Edited February 27, 2006 by KRANG Quote
Kent Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 a u .mov-u su najbolji si skinuo taj album od the knife najzad!? Quote
BodyRemover Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) @br: namaš pojma. igra svetski šampion i ostali super velemajstori, a ti to gledaš preko kompa u real time-u i to sve sa komentarima vrhunskih igrača i video streamingom s vremena na vreme. kako? uploadacu vam ja taj knife u utorak. iz malo sto sam slusao se cini dosadan album, ja sam mislio da je to brutalnije nego sto jeste pa sam se izgleda zato razocarao. onaj amerikanac iz kalifornije sto izdaje albume svih mogucih sveda i ostalih skandi likova za ameriku ih je bas prehvalio, ocekivao sam bog zna sta. zapravo zvuce kao progresivnija verzija pet shop boysa. Edited February 27, 2006 by BodyRemover Quote
Recommended Posts